Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ez semmi. Egyszer azt álmodtam, hogy csövezek a nyugati pályaudvaron egy padon. Épp elaludnék, mikor előttem a fal leomlik, és egy amerikai tank jön be a nagy terembe. Majd a teteje felnyilik, kiugrik egy néger kiskatona, szétnéz, majd elkezdi rugdosni a tankot és ordibál hogy a kurva életbe már megint eltévedt ő Afganisztánba akart menni. Na ez a nagy baromság
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Monya78
veterán
Most ez tök komoly...a munkahelyen (most kinnt van a vízparton) a legyek a téli hideg elöl az ablak párkány alá befészkelték magukat...most a tavaszi idő hatására előbújnak...és mind itt zümmög az ablak és a függöny között...
pár óránként össze szívom őket hogy kuss legyen... -
-
veterán
Rövid haj uralkodik... gimiben három évig volt hosszú lófarkam (nem úgy ) - akkor jó ötletnek tűnt, de aztán a maintenance overhead egy idő után kezdett idegesítő lenni. Még a hótkopasz figura maradt ki eddig a repertoárból, de azt hiszem előbb-utóbb arra is sor kerül...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
Hja, a végefelé kúszott azért az nálam is... mondjuk engem nem érdekelt, inkább kússzon mint ritkuljon. (Különben is - ''Nincs többé kopasz fej, csak segig érő homlok!'' ) Viszont a szárítgatással elszórakozott idő azért zavart, még a mostani egy-két perc is nyűg néha... ha tudnám hogy nem nézne ki nagyon idiótán, lekapnám egyből az egészet bőrig. :\
Kalandor:
''Komolyabb'' helyekre nem járok (kigyúrtkopaszállatnak amúgy sem néznének), szóval inkább csak elhatározás kérdése lenne, csak hát a megszokás...And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Én is folyton széllel szemben állok, de a gépszerelésnél ez nem megy. A plafonos buli meg azért nem jó, mert k*rvanehéz a videokártyám( kb 500 gramm) és ha az egyszer elkaszál...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
escie
őstag
jajó. leesett a póló dolog.
áá, Vlad, a fókuszban szoktak ilyen példálózások lenni, mint a amit te írtál a szerverről.
_egy_ eset, melynek nem ismerjük a körülményeit, és ha ismernénk, akkor sem érnénk sokat vele.
biztos tudna valaki mesélni ezer meg egy ellenkező előjelű sztorit.
egy szó mint száz, nem győztél meg.
--
aki marad annak jó fórumozást, aki megy annak jóéjt!
mentem horpasztani, már 23:00 ezt akartam tenni.
[Szerkesztve]I'm back, baby!
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest