Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
A Paladins most már itt is free2play!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Vettem micro sd kártyát a konzolba. Hogy lehet beállítani hogy arra töltse le a játékokat ? Nem volt idom foglalkozni vele alaposan de első nekifutásra nem jöttem rá.
-
kzkz
őstag
-
-
SlayerSub
tag
Titan Quest első óra switchen:
-
ooooobi
senior tag
válasz SlayerSub #12508 üzenetére
Én maradok a pc-s verziónál. Azért a reviewokat elolvasgatom de itt a videó alatt a feltöltö kommentje nem annyira lelkesített fel (na meg ára is sok nekem így hogy már megvan máshol" :
Being honest, especially if you have it anyway, this really isn't very good unless perhaps you're specifically interested in local co-op or something. The controls are cumbersome, especially for inventory management, and the auto-targeting is seriously flawed and you can't change what you're focused on."https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
törölt tag
Belefutottam ugyanabba a hibába, mint Wii U esetében. Just Dance alatt a külső mikrofon nem működik.
Esetleg használ valaki mikrofont hozzá, hogy a fenébe lehet működésre bírni? Más programokkal működik.
-
SityiSXT
őstag
-
aya
addikt
Sajnos egyre biztosabb hogy aki megvette a japán monster hunter xx -et az nem kapja automatán az eu ultimate-t. A japánt meg szinte már nem is játszák. viszont kint van rá egy 1.4.0 patch de nem tudni mit is javítottak vele.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #12517 üzenetére
Azt is játszom scorpion. De most a switch verzárol van szó.
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #12523 üzenetére
Ja de 100% ugyanaz , csak most mint switch kiadás hivatkoztam rá.
És cross link és play is a switch 3ds verza.
Az állásmentések is ide oda pakolhatóak.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
MODERÁTOR
válasz petymek #12519 üzenetére
Ezek a JoyCon-ok nem tartalmaznak sem bluetooth-t, sem rumble-t, elsősorban 2D retro játékokhoz ajánlottak a kiváló D-pad miatt (amely sleep módban sajnos leszívja az akkut, gondolom kijavítják). Bitang jól néznek ki és olcsóak relatíve.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
Valaki tolja a TTT-t?
Az érdekelne hogy a pixel toadokat ha összeszedjük, az unlockol valamit?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Dinasti #12528 üzenetére
Lehet majd belőlük néhány ékszert kraftolni pl, de semmi gamebreaker nem lesz, szóval ha della kell, add el bátran.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bazsi1987
őstag
Ps-en láttam a horizon chase turbo nevezetű arcade autós játékot nagyon tetszik ,switchre jöhet tudod valaki valami infot?😊
-
taki01
őstag
válasz Bazsi1987 #12530 üzenetére
Most erről a játékról eszembe jutott a rég jó Amigás Lotus Turbo Challenge.
-
ViharVadász
őstag
válasz Bazsi1987 #12530 üzenetére
Ahogy nézem, nincs sajnos bejelentve Switch-re. Tudom, hogy nem ugyanaz, de okostelefonokra is elérhető egyébként a játék, én tudom ajánlani. Ki is lehet ingyen próbálni, néhány pálya után lesz csak fizetős, de ha jól rémlik nem is drága.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
taki01
őstag
válasz ViharVadász #12535 üzenetére
-
törölt tag
Pro controller mennyire javítható házilag? Illetve mit tudnék tenni?
Az Y gomb kicsit mintha ragadna. A lenyomási érzékenység nem változott, de a gomb nem tér vissza olyan gyorsan, és határozottan, mint a többi.
Kb mintha kóla folyt volna bele, de persze semmi nem folyt bele.Ötlet esetleg?
-
Thorus
aktív tag
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Sirandrish #12527 üzenetére
Majd a time trialt meg a mummy galoret. Lesz egy challenge dungeon, amit ha megcsinalsz akkor kapsz egy koronat mint a marioban.
.
-
törölt tag
válasz Thorus #12539 üzenetére
Most néztem, még befértem a gariba Így a kérdés megoldódott.
Amúgy, érdekelne, hogy más is járt így? Nincs a kontroller 1 hónapos, és ugye PC-re is használva van, vagyis inkább ahhoz van használva. Elképzelhető, hogy napi 8-10 óra püfölés, esetlegesen izzadt kezekkel, összeszedett némi szmötyit, amitől ragadóssá vált, vagy a gumi membrán halhatott meg ennyi idő alatt?
Kicsit bosszant, hogy ez ilyen hamar megtörténhet ...[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz #48613632 #12541 üzenetére
Nekem day 1 vétel volt, olyan 500-1000 órát volt használva, de talán annál is többet és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Ha kosz megy alá, akkor ki kell tisztítani, ez minden kontrollerrel így van, megtörténik az pár pillanat alatt, ha az ember nem vigyáz, szerintem nincs ezen miért bosszankodni.
-
Nagytoll
senior tag
Bocsi, volt már de mindig elfelejtem hogy ez hogy működik. Ha régiót váltok és mondjuk mexikói eShopból veszek egy játékot mert ott olcsóbb abból nekem lehet bármi hátrányom?
Most a hollow knight-tal szemezgetek es a mexikói eShopban $8 USD. -
adalbert1
veterán
válasz taki01 #12511 üzenetére
Igen, az a rész nálam is nagyon lassú volt, szerencsére elsőre sikerült átszenvedni magam rajta, így nagyobb gondot nem okozott, de azért na, ez ránézésre nem az a játék, ami hatalmas számítási kapacitást igényelne (gondolom fejlesztésnél/portolásnál kicsit jobban odafigyelhettek volna).
-
ooooobi
senior tag
Volt már valakinek olyan, hogy miután letörölt egy eshopban vásárolt játékot nem tudja megint letölteni? Nincs az accom alatt ott ahol a redownload menü van, pedig ha kikeresem a játékot a boltban akkor meg ott van, hogy megvéve.
Nagytoll: vedd meg a Norway shopban ott csak 10,5€. A jobb árú mexikoi, amerikai, canadai, delafrikai shopoknal nem tudunk vasarolni paypallal, többinél ált. igen.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest