Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorus
aktív tag
A mai nap csatlakozok a Switch közösséghez. 29 év után életem első kézi konzolja. Eddig csak egy játékot tudtam venni de következő hónapban bevásárolok.
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Thorus
aktív tag
Két kérdéssel fordulok hozzátok.
A kettő meglévő témán kívül létezik más is vagy ez van és kész?
A másik pedig, hogy háttérképet lehet berakni vagy az sem engedélyezett, mert neten nem találtam semmi infót.[ Szerkesztve ]
-
Thorus
aktív tag
Tegnap megvettem a Xenoblade pro controllert és eddig semmi d-pad furcsaság nem jelentkezett 5 óra folyamatos játék után.
Az akku cseréje meg 6db csavar kitekerése után meg is van ami nagyon tetszik.
Majd márciusban veszek más játékokat amikkel még tesztelgetni tudom mert jelenleg csak a Xenoblade 2 van.[ Szerkesztve ]
-
Thorus
aktív tag
Mai napon megjött az alis rendelésem.
Üveg+matrica 10euro volt és 8 munkanap alatt meg is érkezett.
A joy con amire nem raktam fel mert kicsit furán nézne ki mikor a konzolra van rakva a kettő. A matrica az érdes műanyag fajta így még vízálló is meg eléggé strapabírónak tűnik de az majd csak idővel fog kiderülni.[ Szerkesztve ]
-
Thorus
aktív tag
válasz djozsi #11901 üzenetére
Itt is van az ali link meg innen vettem a matricát is.
Egy picit lehet érezni a kijelző szélénél az üveg vastagságát de elhanyagolható szinten van, a dokkolóba ugyanolyan könnyen behelyezhető, nem szorul nem ér hozzá sehol.Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
-
Thorus
aktív tag
válasz Thorus #11900 üzenetére
Egy hónap használat után a tapasztalatom a matricával és az üveggel.
A matricát leszedtem a hátlapról és semmi nem jött fel csak egy kis pont méretű ragasztó maradt amit meg simán ronggyal le tudtam törölni és újra fel is tudtam rakni a matricát. Táskában, munkahelyen is kapott és semmi nyoma nincsen.Az üveg sokat véd, a dokkolóban a matricával kombinálva tökéletesen illeszkedik. Ami viszont hátrány mint minden ehhez hasonló üveggel az a tükröződés. Nappal közepes fényerővel alig lehet valamit látni.
Ha valaki talál matt üveget inkább azt vegye.Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Thorus
aktív tag
válasz nxswitch #12327 üzenetére
Ha elsősorban csak az a két játék miatt vennéd akkor szerintem nyugodtan a megjelenésükkor vedd meg a konzolt mert az ára nem igazán fog változni. Ha más játékokkal is játszanál akkor most is meg veheted.
Én eredetileg csak a Xenoblade 2 miatt vettem meg a konzolt de közben jött pár más is hozzá amire akkor nem is gondoltam.
-
Thorus
aktív tag
válasz ViharVadász #12422 üzenetére
Én többre számítottam az árakkal de így tuti venni fogok még ha nem is játszok online, hisz a cloud save az sokat számít nekem, mint pl xenoblade 2 eddig 210 óra és még csak a felénél vagyok.
-
Thorus
aktív tag
-
Thorus
aktív tag
Valaki próbált már ki ehhez hasonló dokkolót? Csak a ház van és a gyári dokkoló elektronikáját kell átpakolni.
Aki akar egy kis karc elleni védelmet a hátlapra de nem akar matricázni annak van ez a felpattintható hátlap is, csak arra kell figyelni, hogy ezzel már nem fér bele a dokkolóba.
-
Thorus
aktív tag
válasz Adam_Shepard #13271 üzenetére
Azt akarom csak még zenobia vadászaton vagyok ami már közel 20 órámba került, aztán folytatom a maint meg a challange mode is vár.
De az hogy akinek meg van a season pass már most játszhat vele, akinek nincs az meg 21. tud csak leghamarabb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- GTA VI
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest