Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-25 10:47:59

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55804) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Switch 2 (találgatós) topik újra megnyílt, hátha nem hiába ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólások

(#12801) #48613632 válasza #22794752 (#12797) üzenetére


#48613632
törölt tag

Én egy kicsit haragszom az exkluzív címekre amúgy, úgy ánblokk, minden platformra vonatkozóan. Zeldát pl szivesen tolnám PC-n, de ennek ugye legális módja jelenleg nincs.
Persze, az exkluzivitás némi pluszt is jelent, de azt gondolom, minden platformra vonatkozóan, ezt szívesen elengednék az userek, ha megkapnák a többi platform hasonló címét.
Szóval, ez megint egy olyan dolog, amivel az eladásokat szeretnék növelni, de valójában pont az ellenkezőjét érik el vele.

(#12802) koncsik válasza mike1334 (#12800) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

OMG 9,9k volt PS4-re talán 1 éve...

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#12803) mike1334 válasza koncsik (#12802) üzenetére


mike1334
veterán

Megéri amúgy? Én xboxon vártam bc-be, de azóta egyrészt kiderült, hogy remastered jön, másrészt meg lett ps4-em. Amúgy az egyik asztali konzolt el akartam adnb, hogy vegyek egy switchet, de a digitális játékok miatt nincs szívem egyiktől se megválni...

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#12804) ayo válasza szubrutin (#12798) üzenetére


ayo
addikt

én is ezt mondtam feljebb, én boldog vagyok és nem érzem hogy drága :D

http://jateknaplo.blog.hu

(#12805) #48613632 válasza ayo (#12804) üzenetére


#48613632
törölt tag

Sokan ódzkodnak a használt cuccoktól. Egyébként meg jogos. Én magam is használt párti vagyok, gyakorlatilag az egész otthonom használtból van berendezve.
Nyilván ez függ sokmindentől, de így felsőbb kategóriás cuccokat tudok venni, mint amire amúgy futná.
Teljesen igaz, hogy hosszú távon ez bőven megtérül.
Mondom ezt úgy, hogy kb 10-ből 1 cucc hibásodik meg idő előtt. (De inkább kevesebb)
Legalábbis nálam. A többin spóroltam.
Az új cuccokon viszont többnyire bukok, főleg, ha még nem vagyok tisztában az igényeimmel, és később eladásra, cserére kerülnek.
Nem sok mindent vettem újonnan, de többnyire buktam rajtuk.

[ Szerkesztve ]

(#12806) djozsi válasza #22794752 (#12785) üzenetére


djozsi
senior tag

Nálam piszkosul betalált a hibridség, pláne, hogy munka miatt gyakran utazom. Ez rengeteg plusz potenciális gaming időt is jelent, amikor eddig mobilos vackokat kellett nyomkodnom akkor most játszhatok bármivel. De ha csak otthon vagyok akkor is, egy kicsit tévén, egy kicsit handheldben, állandóan váltogatom.
Emiatt bármilyen multiplatform címnél az egyetlen kérdés az, hogy jön-e Switchre és ha igen, akkor nem kérdés, hogy mire vegyem. És ez addig jutott már nálam, hogy szerintem a Doom Eternalt is Switchre fogom venni gyengébb grafika ide vagy oda.
Emellett eléggé rákaptam a Nintendo-féle multiplayer játékokra, főleg a Splatoon 2re, abban már több száz órám van, de a többivel is több tíz vagy akár 1-200 órát játszottam.
És akkor ott vannak a single player exkluzívok, amiből nekem a Wii U-s felhozatal is új, ez rengeteg időt jelent. Én is úgy érzem, ahogy fentebb már elhangzott, ilyen fenomenális első éve még soha semmilyen platformnak nem volt, ami az exkluzív kontentet illeti. Nálam Zelda 100 óra (hard mode-al 200), Odyssey 50 óra, Xenoblade 100 óra, Mario + Rabbids 30 óra, Octopath 100 óra (még zajlik), a Wii U portokat pedig nem sorolom fel, azok is adtak nem kevés élményt (főleg a Hyrule Warriors, a Bayonetta 2 és a Donkey Kong).

(#12807) djozsi válasza Madwe (#12784) üzenetére


djozsi
senior tag

Technológiáját tekintve ez egy handheld, abból pedig a legerősebb a piacon. Én legalábbis nem találkoztam még handheld konzollal, ami ennél többet tudna.

Az exkluzívakkal pedig maradéktalanul egyetértek, ezen a vonalon a Nintendo a relatív gyengébb második évvel együtt is feltörölte a padlót a konkurenciával. A Sony hoz fasza single player játékokat, a Microsoft multiplayer fronton próbálkozik, a Nintendonál pedig mindkettő egyszerre és nagyon magas minőségben jelen van, engem kifejezetten megdöbbent, hogy van erre kapacitásuk. Valószínűleg úgy, hogy a Wii U-t már teljesen elengedték és a 3DSre se igazán gyártanak már portokon kívül mást, így a teljes rnd-jük a switchre tud koncentrálni.

Egyébként a felsorolt kontrák egy része szerintem egymásnak mond ellent. Például nem lehet a Switch egyszerre túl drága is és kevés tárhelyes is, mert utóbbi növelése az ár további növekedésével is járna.
Persze lehet, de akkor elmondhatjuk, hogy ez egy kielégíthetetlen ellentmondás, vagy növeled a tárhelyet és akkor az árra panaszkodó tömeg fog jobban panaszkodni vagy csökkented és akkor a tárhelyre panaszkodók fognak.
Onnantól kezdve, hogy ki lett matekozva, hogy a Nintendo haszna a gépen (anyagköltségeket tekintve) minimális szerintem elég tiszta a helyzet. Szinte haszon nélkül árulják, egy ilyen gépet előállítani egyszerűen ennyibe kerül és kész.
Legfeljebb arról van értelme beszélni, hogy a Nintendo által kitalált ár-tárhely kompromisszum optimális-e vagy jobb lett volna máshová belőni a dolgokat, esetleg kiadni különböző tárhelyű és árú modelleket.

(#12808) ayo válasza #48613632 (#12805) üzenetére


ayo
addikt

Switch-nél szerintem pont jó. nincs lemez, nincs karc, nagyjából mintha boltból kaptam volna őket. A Xeno2 limitedet valami 16? ezer körül vettem és tényleg annyi különbséggel, hogy a játék fel volt bontva. Nekem ez a része nagyon bejött. A Wii U szintén nem volt népszerű itthon, csak ugye az globál sem; akkoriban se pörgött az a bizonyos ph Zelda topik, de képzeld el hogy a használt piac sem. Konkrétan vadászni kellett a használt játékokat és már menő volt, ha 1-2 ezerrel olcsóbban sikerült beszerezni azokat. Ott persze nézni kellett a lemezt, most meg olcsóság van és kártya, szóval nekem ez boldogság.

És igen, ha már pro kontra: Kártya. Fizikai változat, ami egyik platformnak sincsen. Olyan játékok jelennek meg rá, ami később tuti nagy érték lesz, hiszen pár kivételt eltekintve ezeket berakod és azonnal játszhatsz, míg mondjuk máshol ha nincs szerver vagy Steamről leszedik vagy Win nem támogatja, akkor ennyi. Ez nekem egy óriási előny és ezért is próbálom már most beszerezni a jobb címeket, mert némelyiket alig lehet már most is kapni.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#12809) koncsik válasza mike1334 (#12803) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

A nagyobb fiam a HP fan, ő szereti, de a wii-n többet játszott vele, ott csak az 5-8 volt meg.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#12810) koncsik válasza ayo (#12808) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Melyek azok a címek, amiket alig lehet kapni már most?

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#12811) maszekember válasza #22794752 (#12785) üzenetére


maszekember
aktív tag

Egyébként velem is ez történt mint djozsival. Két éve karácsonyra egy Pro-val leptük meg magunkat, "most" pedig egy Switch-el (Odyssey edition) . Amióta megvan az utóbbi azóta csak Netflixre meg HBO Go-ra használom a konkurens konzolt.

Ami nekem az évben ment: Odyssey, Disgaea 5, Xeno 2 (ongoing), DKCR-TF (egyik örök kedvencem lett, szorosan a Bloodborne mellett), Splatoon 2, MK 8.

Amit a leginkább észrevettem magamon, hogy megtetszett a Nintendo "gameplay is king" hozzáállása. Eddig mindegyik címük amit próbáltam az "easy to pick up, hard to master" kategóriába esett (elég egy bármilyen belső fejlesztésű játék speedrunját megnézni, hogy észrevegyük miféle tartalékok vannak a mechanikákban), ami számomra eléggé addiktívnak bizonyult (magam sem értem teljesen miért, azelőtt javarészt a történetükért játszottam a játékokat) .

Ellenpéldaként nézzük meg a The Last of Us-t: háromszor játszottam (eddig) végig, de mindig is zavart, hogy két cutscene között nem igazán volt érdemi szórakozás a sekélyes játémechanikák miatt, az Uncharted-ek pedig még ennél is borzasztóbbak azok már ténylegesen arcade lövöldék. De elmondható ugyan ez a HZD-ról is. A Bloodborne szerintem az egyetlen PS exkluzív amit a Nintendo szüzességem elvesztése után is szívesen végigtolnék megint. Ezzel nem akarok érdemet elvonni a PS exklúzívjai elől mert minőségi alkotások, de számomra már túlságosan elmentek az interaktív film kategóriájába (pl. ahogy elnézem az új Póuekmbör is egy QTE fest lesz gyakorlatilag), ahol lényegében a cél az, hogy két jelenet között a játékos elüsse valamivel az időt nem pedig fordítva mint mondjuk egy bármilyen Mario esetében.

A multiplat AAA hulladék meg sohasem érdekelt, így az egyáltalán nem hiányzik (ez alól természetesen kivétel a CDPR), viszont több indie címet is izgatottan várok.

" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot

(#12812) #48613632 válasza djozsi (#12806) üzenetére


#48613632
törölt tag

Doom esetében, nem csak a grafika kompromisszumos, hanem az irányítás is. Ez persze igaz minden FPS-re, nem csak a Doomra. Nem is akarom, de nem is tudnám megszokni. Meg nem véletlen, hogy nincs crossplatform FPS PC és konzol között. Kontrollerrel nagy szívás lenne, egér + bill ellenében.
(Az persze más kérdés, hogy konzolra is lehet bill + egér kombót kötni, de ez a Switchre pont nem igaz)
TPS-el viszont simán elvagyok, Zelda, TR jöhet minden mennyiségben.
Az otthoni gépem is ki van tolva nagy képernyőre + 5.1 hangrendszer + Xbox Elite kontroller, de nyilván csak a kézreállós dolgokat tolom így.

ayo
Kártya nem rossz, de azt ugye tudod, hogy jelenleg ez a leglassabb töltögetési mód, ideértve a belső tárhelyet, és a tárhely bővítést is.
Nyilván olyan címek esetén lényeges, ahol ez relatíve sokszor előfordul. Csak hogy legyen kontra is.

A nem kapható címek pedig gondolom a magyar piacra vonakoznak. Én pont a Switchet + a tartozékait vettem újonnan, úgyhogy ezzel a problémával nem szembesültem, csak most, hogy eladáson töprengek, merült fel a téma.
De szerintem, az UK ebayen minden van.

maszekember
Detroit Become Human? (Mondjuk, ez is interaktív film, de nekem nagyon bejött)
Meg mondjuk van rá VR. Bár a 30fps erősen kompromisszumos, de azért csak excluzív a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#12813) taki01 válasza #22794752 (#12795) üzenetére


taki01
őstag

Elvileg az is fog jönni csak később mert azt is Panic Button fogja csinálni, de most az új Doomo-t és Warframe-t csinálják.

(#12814) mike1334 válasza koncsik (#12809) üzenetére


mike1334
veterán

Egy akciónál szerintem behúzom én is :) Switchre meg jöhetnek a Lego játékok, remek párosítás szvsz :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#12815) djozsi válasza #48613632 (#12812) üzenetére


djozsi
senior tag

Viszont érdekes módon Switchen az FPSek írányítás szempontjából kevésbé kompromisszumosak, mint más konzolon a gyro controlnak hála. Tudom, hogy sokan eleve utálják ezt a feature-t, de szerintem aki rászánt pár órát, hogy megszokja az sose akar többé konzolon FPSt játszani enélkül.

Switchre pont ugyan úgy rá lehet máguskodni az egér+billentyűzet megoldást, mint a többi konzolra. Ettől még hivatalos support egyiken sincs.

(#12816) #22794752 válasza taki01 (#12813) üzenetére


#22794752
törölt tag

:Y Ezt gondolod, vagy olvastad? pls. linket

(#12817) #22794752 válasza djozsi (#12815) üzenetére


#22794752
törölt tag

Célzás enélkül PC után sokaknak nem megy. Ez valóban nagyon jó.

(#12818) djozsi válasza maszekember (#12811) üzenetére


djozsi
senior tag

Pontosan így látom én is. Valahogy érezni ezeken a játékokon, hogy amit más fejlesztők az epik átvezetőkbe meg még realisztikusabb grafikába tolnak azt a Nintendo se spórolja meg, csak ők további playtestingbe, tökéletesítésbe, további kreatív elemek legyártásába és a játékmenet tovább mélyítésébe rakja bele. És ez hatalmas felüdülés.
Mert tényleg a legtöbb AAA játék noha szórakoztató, abszolút érezhető rajta, hogy az, hogy fasza trailereket lehessen belőle csinálni nagyobb fókuszt kapott a fejlesztés során, mint az, hogy tényleg hozzátegyen valamit a mára már teljesen sablonos formulákhoz.

[ Szerkesztve ]

(#12819) ayo válasza #48613632 (#12812) üzenetére


ayo
addikt

Angliában jobb helyzet (onnan veszek kb. mindent), mint itthon ez tény, de ott se lehet mindent beszerezni vagy csak drágán.

koncsik: Szeptember környékén szerintem összedobok egy videót Switch only játékokról (akkor jön haza a csomagom) és ott többek között ez is téma lesz. Amúgy a Kingdom New Land egy ritka darab vagy Ys is már egy nehezen vagy drágán beszerezhető, Retro City Rampage is már csak drágán ha van és bőven lehetne még sorolni. Sok játék csak pár országban jött ki és ott se sok példányban, érdemes ezeket időben levadászni.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#12820) taki01 válasza #22794752 (#12816) üzenetére


taki01
őstag

(#12821) #48613632 válasza djozsi (#12815) üzenetére


#48613632
törölt tag

Switchre nem hallottam még bill+egér kombót, de ha van is, a hordozhatóságot akkor is buktad. Szóval csak TV-re.
Gyrot használtam sokat. Zeldához mindig, W3 alatt meg hiányzott. Ez így van. A gyro controll egy nagyon jó dolog.

(GYRO - Ez is mehet a pozitívumok közé)

(#12822) Madoc válasza mike1334 (#12814) üzenetére


Madoc
veterán

Ha nincs készüléked akkor nem is tudsz rá venni előre játékot. Én elcsodálkoztam ezen anno, hiába volt fiokom mivel nem volt switch-hez kötve igy nem engedett vásárolni.

[ Szerkesztve ]

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#12823) mike1334 válasza Madoc (#12822) üzenetére


mike1334
veterán

Ja ezt most nem Switchre, hanem vagy boxra vagy psre. Switch egyelőre nem lesz, mert így sincs időm a másik kettővel se játszani sokat. Switch akkor lesz, ha jön a gyerek és nem lehet majd tv-n lövöldözni :)
(Kivéve, ha jön valami kihagyhatatlan akció, mert akkor azonnal repül az egyik asztali konzol :) )

De amúgy tényleg fura, hogy nem vehetsz Switch nélkül játékot.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#12824) #22794752 válasza taki01 (#12820) üzenetére


#22794752
törölt tag

Ez nagyszerű, ha tényleg össze hozzák.

Így már nem is izgat, hogy jön a New Super Mario Bros U /deluxe?/ port is.

(#12825) taki01 válasza #22794752 (#12824) üzenetére


taki01
őstag

Engem az érdekel mert 2D-s Mariok jönnek be.

(#12826) sunnyside


sunnyside
csendes tag

Sziasztok, lehet nem jó helyre írok, de mivel Nintendo figura, meg tudnátok mondani a képek alapján, hogy ez milyen figura? (kicsoda, micsoda?)

(#12827) oriic válasza sunnyside (#12826) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Slowking a Pokemonbol.

Live-Die-Respawn

(#12828) sunnyside válasza oriic (#12827) üzenetére


sunnyside
csendes tag

Nagyon köszi!

(#12829) Petreszku válasza #22794752 (#12824) üzenetére


Petreszku
senior tag

Megint egy WII U port, mennyire boldog vagyok. :(((
Természetesen ez nem neked szól. :)

(#12830) #48613632


#48613632
törölt tag

Egyébként, van még egy dolog, amit negatívumként tudnék felhozni, ez pedig a zárt piac. PC + az összes konzolra találtam e-shopokat, ahol legálisan tudsz vásárolni, elektronikus tartalmakat.
Switchre ez sajnos nincs, vagy csak én nem találtam.
G2A, GoG, Humble Bundle ... ilyesmikre gondolok. Miért? :O

(#12831) ayo válasza #48613632 (#12830) üzenetére


ayo
addikt

el kell adni és jobb lesz az életed :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#12833) koncsik válasza ayo (#12819) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Na ezt meg kellett volna kérdeznem, mielőtt nyaralok :W

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#12834) ayo válasza koncsik (#12833) üzenetére


ayo
addikt

Hát ez ilyen. Sok kiadó cucca van, ami HU-ra nem is jön be és UK is csak alacsony példányszámban. Meg akkor van a Superraregames, LimitedRun akik eleve pár ezret készítenek csak és általában előrendelésben elfogy minden. Aztán meg ott a NIS, ahol meg sorra jönnek a Collector cuccok is.

http://jateknaplo.blog.hu

(#12835) #48613632 válasza ayo (#12831) üzenetére


#48613632
törölt tag

Adnám, ha nem lenne ilyen alacsony az ára. ;]
Amúgy, azért megoldom. Ha túl alacsony marad ősszel is az ár, akkor elajándékozom rokonnak.

(#12836) #22794752 válasza taki01 (#12825) üzenetére


#22794752
törölt tag

Nekem is bejön Mario, de egyszer már megvettem.
Így legkevésbé sem örülök egy újabb portnak.

(#12837) DudeMate


DudeMate
csendes újonc

Sziasztok!

Tudom sokszor lehetett már téma. De szeretnék microsd memóriakártyát venni a géphez. 128gb-os méretben.
Aliexpressen nézegetem a dolgokat. Tudom, hogy arukereső is már kidobálja a találatokat 12-14ezer forintért, de alin meg 30-35 dollárért van találat samsung meg sandisk típusban. Nem sok, 2-3ezer forint a különbség, de rá ér míg megjön, legalább egy kicsivel több maradna a zsebemben. Szerintetek megbízható onnan kártyát rendelni, mennyi az esélye, hogy fake a kártya, amiről már elég sokat olvashattunk?? Inkább hagyjam azt a pár ezret és itthonról rendeljem meg? Illetve vélemény az U1, U3 kártyákról, kinek milyen van, érezhető olvasási különbségek sebességben??
Köszöntem. :)

(#12838) ayo válasza DudeMate (#12837) üzenetére


ayo
addikt

ne. kínai oldalaknál eléggé sok a fake kártya, nem akkora, lassú stb. és még garid sincs.
vásárolj hazai elektronikai boltok egyikéből. lényeg hogy valami nagyobb márkából vedd, azoknál az olvasás írás a kártya méretével megfelelő lesz.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#12839) #48613632 válasza DudeMate (#12837) üzenetére


#48613632
törölt tag

Vannak megbízható kínai traderek, és is kínából vettem az 1000x Lexaromat. ITT érdeklődj, sajna én már nem emlékszem pontosan.
(mármint, hogy melyik tradertől vettem, de ebay volt az biztos)

szerk:
MEGVAN - Sincerity megbízható trader. Mondjuk HK nem pedig Kína (De biztos van Kínából is, meg vannak más megbízható traderek. Viszont tényleg kérj ajánlást, mert a csaló is sok)

[ Szerkesztve ]

(#12840) #22794752 válasza DudeMate (#12837) üzenetére


#22794752
törölt tag

Többször rendeltem Aliról, sőt csak onnan ugyanattól az eladótol. Utoljára az Ali szülinapi kedvezményes napok keretében 9ezer párszáz forintért, eredeti sandisk 128GB A1 kártyát.
Mindig, minden rendben volt, több teszt, és a sandisk saját ellenörző oldala szerint is eredeti, gyors kártyákat.

szerk.: ja és persze Ali oldalán vásárlói védelem is létezik, ami tapasztalatom szerint jó is.

[ Szerkesztve ]

(#12841) rosejbli válasza #22794752 (#12840) üzenetére


rosejbli
senior tag

Megadod az eladó nevét?

(#12842) koncsik válasza ayo (#12834) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Ezt nem kellett volna... (NIS) Naaaaaaaaaagoyn durva. De jó is, nem is próbálok most már a limited edition-ok begyűjtésére törekedni. Megdöbbentő, hogy semmi háttere nincs ezeknek a játékoknak nálunk, rajtad (ill. itteni kollégákon) kívűl nem is tudok senkit, akit foglalkoztatna és terjesztené az igét :( :O

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#12843) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Pletyka:
-

"Nintendo will be releasing an improved version of the Nintendo Switch early 2019. This console will have 8GB of ram, 128GB of internal storage and dynamic scaling up to 4K. Some third party games will only release on this version. All Nintendo produced games will release on both."

"Streaming will become available with this version (Twitch). A prime example of a game being Switch "pro" only is Resident Evil 2."

Live-Die-Respawn

(#12844) Youri válasza oriic (#12843) üzenetére


Youri
veterán

Elegge bullshitnek hangzik

RTX ON

(#12845) Sirandrish válasza oriic (#12843) üzenetére


Sirandrish
Topikgazda

Ha ez igaz, akkor kb abba is hagyom a konzolozást.
Lassan gyakrabban kell cserélni mint a PC-t...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#12846) ViharVadász válasza Sirandrish (#12845) üzenetére


ViharVadász
őstag

Én úgyszintén. Remélem, hogy nem igaz a pletyka.

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#12847) mike1334 válasza oriic (#12843) üzenetére


mike1334
veterán

Én pont a "deproved" verzióra számítok, ami csak a nintendo címeket meg az indiket fogja tudni futtatni, és a ds helyére szánják :) de az se mostanában lesz.

Amúgy egy erőforrás igényesebb játéknál a "vas" nem melegszik jobban? Switchnek nem lehet olyan nagy hűtése, hogy oldanák meg a hőelvezetést?

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#12848) Petreszku válasza ayo (#12834) üzenetére


Petreszku
senior tag

Én a LimitedRun VITA-s játékokat kerestem régebben. Nem is voltak olyan nagyon "vészes" árban. De ami már meg volt egyszer digitálisan arra nem akartam költeni megint. Pedig a polcon jól mutatna. :)

(#12849) djozsi válasza oriic (#12843) üzenetére


djozsi
senior tag

Annyit még tegyünk gyorsan mellé, hogy aki ezt kiírta twitterre az gyakorlatilag egy teljesen megbízhatatlan leaker, nagyjából bármit megoszt, ami a fülébe jut a forrástól függetlenül.
Ennek megfelelően ha rákeresel több olyat is találsz, hogy random emberek facebookon/discordon félrevezetik valamilyen kamu pletykával mindenféle forrás nélkül aztán ő kiteszi twitterre.
Ja és előszeretettel törli a tweetjeit, miután nem jönnek be.

Példa: [link]

Néhány pletykája a közelmúltból:
- Black Ops jön Switchre (itt mondjuk azt, hogy jön a Black Ops eltalálta, bár akkoriban már szinte nyílt titok volt)
- Madden jön Switchre
- fele-fele lesz a gender ratio a Smashben

(#12850) oriic válasza djozsi (#12849) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Marcus Sellars pont az a tipikus leaker, akinek vagy bejönnek a dolgai vagy nem. Biztosan vannak kapcsolatai felső körökben (Lásd a valós szivárogtatásai mint Diablo 3 Switch változat), a gond az hogy hamar felkapja a vizet és próbál középpontban lenni, aztán amikor szembesítik egy-egy problémával akkor megjátssza a sértődött kisfiút. (Lásd Modern Warfare 2 Remastered pletykák)

Meglátjuk hogy ez a szivárogtatása valós-e, ezért is írtam hogy pletyka a dolog. (Aminek talán valami alapja is van, új Switch revízióról szóló pletykák ugye nem ma indultak)

:R

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.