Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Hát lássuk. Meg kéne piszkálni a motort. Az engine résznél az első csúszkát maxra a nitro hamar töltsön újra és nagy legyen a "löket". aztán a turbo első csúszkát hagyd középen max 1et jobbra aztán az alatta lévőt meg elég magasra rakd (azért ne teljesen maxra mert ott nem váltassz..(nem optimális)) a fékekkel ne foglalkozz (úgyse fékezel) váltóhoz én nem nagyon nyúltam. a felfüggesztést vedd alacsonyra a has magasságot a gumik nyomásást elől magasra hátul a közép értéknél kicsit puhábra (jobban fog tapadni) nagyábból ennyi jutott eszembe.
-
-
domi007
őstag
Én konfigomon full alapon érdekességeket produkál:
Az amcsi pálya swappol, mint a sz*r, a német pálya viszont kitűnő, abszolúte nem szaggat (itt elsőre nyertem).
Aztán:
1.a szélvédő nekem még soha nem tört be, pedig repültem sok, igen szépet, sziklákon át...
2.a legszebb ez volt: 150MPH val belerontok szemből egy oszlopba. Várom, hogy totaled, restart, de semmi nem történt
! Egyszerűen mentem tovább 
és végül, ami tetszik: a motorháztető: először felnyílik, majd egy kis mozgolódás után, úgy 160 körül elszáll! Az nagyon yó!! Ahogy kirepül oldalra! Dehát így is kell, nem? Mutassuk meg a népnek a BMW motorját...
DOMy
-
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy ruhás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

! Egyszerűen mentem tovább