Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub
üzenetére
olyan neked sincs...hidd el

-
dragonfx
veterán
válasz
hector faub
üzenetére
3.5 gigahertz esetleg..reménykedek csak elírtad
..vagy összetévesztetted..mert ha nem akkor ne tuningolj.Megvan, hajszakirály is vagyok..már csak a sprint hiányzik.
Nevetséges volt eza krieger, egy szégyen ember legalább akkora mint a dragkirály a mustanggal.Ez is csak égette a bmw m3at
......skyline ugy legyorsulta hogy huhh...mondjuk nézem 472 lóval egy hajszakirály mit akar?
..nekem mikor volt e92öm 700+ lovas volt. Amugy ha a gépnek lett volna esze porsche GT2 all level4 gyel áll ki...ugy kemény lett volna....
De így... 2x majdnem kört kapott.utána meg magát totálkárra tette egy hajszakirály ő általa választott pályákon...

Érdekes a hozzá vezető utcso futma mérföldekkel nehezebb volt... a 911 turbót kilöktem első kanyarban ugy nyertem meg
..amugy zsír a skyline kanyarban kapcsol a sperrdifi
Megkaptam az ingyne zsetonkártyát ésott figyel az 1000 lovas pagani mosmá..de irányítása angyon gány finomítani kell meg a 800as rx7..ezzel a kettővel majd nekiesek a sprintnek 1x....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

..vagy összetévesztetted..mert ha nem akkor ne tuningolj.
......skyline ugy legyorsulta hogy huhh...mondjuk nézem 472 lóval egy hajszakirály mit akar? 
..amugy zsír a skyline kanyarban kapcsol a sperrdifi