Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem, ez nem ugyanaz... Nekem is van ez a gond, amit a kolléga írt. Amúgy nekem 30-40 fps-t ír az ati tray. De időnként (kb másodpercenként) mégis beszaggat, 2 giga rammal. A vga egy 1950pro.
amúgy a gamespot-on 7.0-t kapott az x360-as verzió, ami elég kevés. Ezt írták negatívumoknak:
* Ads, sponsored achievements, and the ability to purchase cars using real cash
* Missing much of the stuff that made the last few games fun
* Races start to feel the same after a while
* Announcers will make your ears bleed. -
atm*RefeeZ
tag
asszem megtom különböztetni,hogy beakad a kép és,hogy rázkódik a kocsi fps játékos lévén
mondjuk az elképzelhető,hogy bután írtam le a hibajelenséget,olyan mintha a vinyó behalna alatta vagy nemtom...de nem kessel meg semmi hangot nem ad úgyhogy azért nem gondoltam arra.töredezettségmentesítettem is mint a jófajta kisgyerek,úgyhogy a többi tapasztalatommal együtt már készülnék kijelenteni,hogy a "játék szar".de ez túl egyszerű úgyhogy inkább megpróbálom helyretenni és megnézni valójában mit is tud mikor akar
-
Xelo
addikt
"Ha mennél tovább és kiesnél a pályáról az jobb lenne? Ezt vhogy meg kellett oldani...lehetett volna még úgy, ha messzire mész akkor kitesz vissza a pályára."
legtöbb autós játékban úgy oldják meg, hogy egy ideig jelez, aztán visszarak a pályára. szerintem az humánusabb megoldás -
Dave64
aktív tag
-
mongi_
aktív tag
Én direkt a Crysis miatt húztam fel a procimat, segített is.
Nem feltétlen csak a procim miatt kaptam ezeket az értékeket, de elég erősen megdobta a gépem teljesítményét (eredetileg 2,6-os gondolhatod, hogy mennyit jelent a 4ghz-re való ugrás
), a videókártyám is húzott (gyárilag), nem tudom, sztem ez is számít benne valamelyest.
-
mongi_
aktív tag
1024x768-ban 8x élsimítás mellett: 40-45 frame/sec
1280x1024-ben 8x élsimítás mellett: 30-35 frame/sec
1600x1200-ban 8x élsimítás mellett: 15-20 frame/secMegcsináltam mindegyik felbontás mellett, gondoltam igy áttekinthetőbb/érthetőbb lesz valamelyest és ezzel el is kerülöm a következő méregetéseket.
Ha screenshotok is kellenek, azokat is csinálhatok.
-
mongi_
aktív tag
4000-es intel proci, 2gb 667-es rammal, gef 7900gtgs, asus p5nd2 sli-s lap, 300gb seagate sata II-es hdd meg efféle finomságok...
Nya például ezen a gépen az előbb említett beállításokon tökéletesen fut.
Szerk.: Nem tudom, hogy te miért azzal a 800x600-as felbontással vagy annyira kibékélve, sztem ez kifejezetten jól lett optimizálva, és az általad említett gépeden is tökéletesen futna max. beállításokon is. ugy legalább szép a játék, ha már a gamma többi részét elb@szták.
-
LordAxwell
senior tag
-
TannerHUN
aktív tag
Nos hát amiért nekem tetszik:Az 5-ik rész óta nem törik az autó (ps-ben van és szerintem a kivitelezés is jó lett),UG2-óta szinte irányíthatatlan autók:nem lehet bevenni normálisan a kanyart stb...(ps-ben szépen van megoldva).Zene:Sima UG-ben még lehetett élvezni,de a többi rész az "röhely volt" (ebben nagyon jó zenék vannak,tehát lehet rá versenyezni).De még van egy jó pár dolog amit nem fogok most leírni.Bocs.De ítt van az elemzésem:
NFS1: 10/10
NFS2: 10/9.5
NFS3:Hot Pursuit: 10/8
NFS4:High Stakes: 10/9
NFS5orsche Unleashed: 10/10
NFS6:Hot Pursuit 2: 10/8.5
NFS7nderground: 10/10
NFS8nderground 2. 10/8
NFS9:Most Wanted: 10/7
NFS10arbon: 10/8.5
NFS11ro Street: 10/10
Amúgy elárulok egy titkot már 2004-ben elkezdődött ez egyre jobban hogy szinte nem a játékot nézik hanem a grfikát és ha az nem válik be nálluk akkor szidják stb...
Na most én egy elég különleges emberke vagyok mert én mindent nézek.Pl:annó a Far Cry GeForce 2 MX400 32MB-os videókártyával hogy nézett ki nállam (ne tudd meg) de én nagyon élveztem.De van még jó pár játék amit nem bírt nagyon a videókártya és király volt számomra.Na most ez 2007-ben nagyon bejött hogy szidják.Vannak akiknem nem indul el és csak azért stb..Ezeket az embereket nem is értem.Amúgy van a Budget kategória is és én azokat is élvezem.Még néha előszedem a régi DOS-os játékokat pl:LHX,Doom.És játszok velük mert nagyon élveztem annó és most is (de most komolyan) fergeteges.Tehát szóval ennyi lenneRemélem azért jó sokan kipróbálják a teljes verziós Pro Street-et mert én biztos hogy élvezni fogom.Már a demót is 2-3 óránként végig viszem újra és újra.Nos hát akkor kösz hogy "meghallgattál"
-
Manitou
veterán
Nekem ilyen beállítások mellett ~28FPS-en futkorászik, éppen játszható
A játék maga tiszta NFS 4 , a sivatagos rész szerintem k..vasz@r, irányítása is elég gáz.
A másik pályán még úgy ahogy végig is lehet menni normálisan. -
Lev Andropov
senior tag
Most tényleg nem, azért, de a számból vetted ki a szót
....eszméletlen tényleg amit ezek csinálnak
Lehet tényleg van benne vmi, mert ezek az autók már lassan dodzsemek, én nem tudom lehet nekem van szar izlésem, de hogy ez az EA olyan balfasz módon ( optikai ) tuningol autókat is hogy elképesztő...az az eclipse hát kurva béna.. jómindegy.. nem lényeg hála Isten nem előre tuningolt autókkal kell majd menni...... remélem!
-
Lev Andropov
senior tag
Mondjuk szvsz igen.... azaz a Carbonban tényleg anyira szürke az egész város, komolyan ilyen kis depis az egész
Menyivel szebb színek vannak az MW-ben, sokkal hangulatosabb vagy mondjuk az UG 1-ben is ( az UG2 már megint más szerintem
) ...
Vagy akár azt is jó elképzelésnek tartanám ,hogy ha nem is lesz dinamikus napszakváltások, akkor is: Porsche Unleashed...
Azaz egyik pálya korom sötét éjszakai, csak a féklámpák és póznák ontják a fényt a másik vakító napsütésben úszik....
OFF:
Jah különben egy észrevétel: Most hogy így belegondolok számomra mindegyik páros rész jóval rosszab mint páratlan társai: pl. NFS 6 ( Hot pursuit 2) ***** szar; NFS 8 ( UG2) szintén; NFS 10 ( Carbon) ugyszintén az NFS 2 pedig megint nem teccet anyira anno) a 4 lehet talán azaz akármilyen lehet tőlem mert nem jácootam vele... az egyetlen rész amivel 1 sec-et sem jáccotam. De mindenképpen szerintem a páratlan részek sokkal, de sokkal jobbak mint páros szomszédai....én szerintem......csak a pozítiv hozzáálás végett
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Nekem a Most Wanted tetszett az utóbbi négy rész közül a leginkább (nappal, zsaruk, feeling), U1 szintén bejött, mert ez még tényleg egy új rész volt, so újdonsággal meg hangulattal, Undeground2 nem igazán jött be (erős rókabőr szag, elégg unalmas volt), Carbon meg egy rakás sz@r lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest