Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #23896 üzenetére
Java miatti gond továbbra is megvan, nem tudom mi baja van
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
EmptyParadox
senior tag
Options->Tabs->Open new windows in a new tab instead
Nekem olyan gondom lenne, hogy az elmentett jelszavak nem jelennek meg automatikusan minden bejelentkezős résznél, tehát nem írja be automatiokusan, sőt, ha legördülőből kiválasztoma felhasználói nevet, jelszavat nem írja be, pedig el van mentve.
A könyvjelzős dolgot én úgy csináltam (amiről korábban beszéltetek), hogy egy mappát raktam ki az összes könyvjelzővel, és az pici helyet foglal el.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Winner_hun #23900 üzenetére
beállíthatod, de azon nem segít, ha webprogramozásilag úgy van megoldva hogy popup ablakként jelenjen meg, mint jelen esetben úgy van, a profilok megtekintésénél.
onclick="return popup(this,event);"[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
about:config
browser.link.open_newwindow.restriction >> 0
Ezzel nekem működik.
-
DS39
nagyúr
válasz EmptyParadox #23904 üzenetére
ügyes
-
Winner_hun
titán
válasz EmptyParadox #23904 üzenetére
Ez megoldotta, köszönöm
Viszont amit írtál ott nem találtam, lehet rosszul fordították le az első beállítható részt és a kettő közül valamelyik lenne az?
-
EmptyParadox
senior tag
Nekem így néz ki:
Tab -
Steelmanus
addikt
válasz Winner_hun #23907 üzenetére
Szia!
A about:plugins resznel felsorolt Java-ra vonatkozo resznel melyik dll-t torolted vagy helyezted at, en is 1.7.0.2 hasznalok szeretnem tudni esetleg segitenel?
-
Winner_hun
titán
-
Steelmanus
addikt
válasz Winner_hun #23910 üzenetére
Akkor mashol volt a problema? Mert a valaszodbol arra kovetkeztettem.
(#23906) Ozrych:
about:plugins
És itt listázza az összes plugint, az elérési úttal egyetemben. Csak keresd meg megfelelő dll-t, és töröld. (esetleg backup előtte)
(#23907) Winner_hun:
Ez megoldotta, köszönöm -
Winner_hun
titán
válasz Steelmanus #23911 üzenetére
No azt hiszem elvesztettem a fonalat A java-s dolog még mindig fennáll, firefox pucolás és tiszta reinstall, illetve néhány kiegészítő telepítése után is.
A felugró ablakos probléma lett megoldva.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
raskolnikoff
őstag
Stabil kiadás mi? Végre hónapok óta nincs gond erre kijön a 10 és óránként 3szor is lefagy.
gg
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Kunsztler
senior tag
-
Steelmanus
addikt
válasz Winner_hun #23912 üzenetére
Ertem, mar azt hittem hogy sikerult a javas problemat is megoldanod.
-
raskolnikoff
őstag
válasz raskolnikoff #23913 üzenetére
és magával rántja a játékokat, asztali minialkalmazásokat is...
a CIBes Internetbank bezzeg vajsimán műxik.A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Winner_hun
titán
válasz Steelmanus #23915 üzenetére
Úgy oldom meg hogy netbankoláskor másik böngészővel nézem a cib honlapját.
-
Matthewus
őstag
A Java-ból a Version 6 Update 30 az ajánlott verzió.
-
Donvit078
tag
Firefoxal böngészek rohadtul teker a videó kártya ventije okozhatja ezt a dolgot?
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
Donvit078
tag
Játéknál is pörög beindul a vidkari de az normál, firfoxot most tettem fel kipróbálni ezt nem gondoltam volna de az energitakarákosság szempontjából nem túl előnyös, most kikapcsoltam a hardveres gyorsítást most nyugiba van, megoldódott a dolog ezzel
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a "olvasta már" felugrót mivel lehetne kiírtani? -
atka76
tag
Sziasztok!
Segítsetek,a problémám a következő:
Firefox 10.0 - ás verzió,kezdőlap Start**p.hu és 2-3 másodperc múlva amikor bejön útána nem lehet az oldalon semmit sem csinálni! Nem enged a keresőbe írni és sehova sem kattintani! De még bezárni sem akarja,csak ha újraindítom a gépet!
Internet Explorer - nél tünetmentes a kicsike!
Természetesen vírus nincs rajta,mert átvizsgáltattam a gépet! Legújabb Firefox verzió!
Valakinek van ötlete,hogy mi a baj vele?Elvégeztem a teljes törlést és újratelepítést is!
Évek óta használom,eddig ilyen nem volt!Köszönöm!
Bendegúz
-
DS39
nagyúr
válasz atka76 #23938 üzenetére
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/adblock-plus/
szerintem van már benne gyári magyar szűrő (amikor még én kezdtem használni nem volt így a magyar oldalakról ami nem tetszett kivágtam ), de ha nem lenne jobb klikk egy reklámra és blokkolhatod.
-
nagyúr
Üdv. Azt nem lehetne Mozilláéknál megoldani, hogy könyvjelzőkbe ha görgővel kattintok, hogy új lapon nyíljon meg, akkor az első kattintás után ne tűnjön el az a qrva ablak, hanem maradjon már úgy, mert többet is megnyitnék.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- újabb startup gyorsítások érkeztek
-
kranazoli
senior tag
válasz WonderCSabo #23944 üzenetére
Nem olvasott vki vmit arról, hogy miért nem működik az AdBlock oldala. Tegnap óta nem tudom megnyitni. AdBlock külső szűrő keresője nem talál semmit, weboldal meg nem jön be. (gúglival kellett rákeresni a fontosabb listák weboldalaira)
Sorry ez nem válasz akart lenni, hanem új hsz.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Kunsztler
senior tag
-
DS39
nagyúr
válasz WonderCSabo #23944 üzenetére
3.6 óta (ami sok kritikát kapott anno lassú indulása miatt) ezen rugóznak, pedig speciál már a 9-es is gyorsabban indult mint mondjuk a Chrome aktuális verziója, viszont a tabok kezelésén nem finomítanak, hogy a megnyitás, bezárás, aztán tab-hosszok átméreteződése kevesebb erőforrást használjon, így gyorsabb legyen. vagy amikor az ember jobb egérrel nyit meg 2-3-4 linket új tabon, és töltődnek az oldalak, ne haljon bele a böngésző. (mondjuk nem mindig, de előfordul sokszor)
-
kranazoli
senior tag
válasz WonderCSabo #23946 üzenetére
Én ezt... az oldalt nem tudtam elérni 2 napja. Most már OK. De Maga az AdBlock sem kérte le a külső filter listákat. (már az is jó)
De, köszi!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
B-L-A-C-K
titán
Még azóta is fent áll ez a problémám:
"Na az van hogy frissült a mozillám, és azóta néha-néha ha kijelölök valamit nem látszik, csak úgy ha leteszem az adott oldalt az asztalra, majd vissza....Kicsit idegesítő, valakinek valami ötlet?"
Rájöttem azóta hogy látszik csak áttetszően jelöl ki, azaz mikor behülyül ilyen, ilyenkor ha leteszem az asztalra, majd újra fel már meg normális, ez persze nem a linken lévő oldalra igaz csak hanem az összesre....
Már mindent csináltam, letöröltem az egészet, mindenhonnan letöröltem a mozzilla dolgait (program files-ből, Felhasználok/AppData-ból is) gépet újra indítottam, újra felraktam, és szintén csinálja...Megörülök...
Senki se tud itt ebben segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest