Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsika
aktív tag
Ahh problem majdnem solved
pont hogy csak sutik engedélyezésével műkódik
Újabb ficsőr, már csak ezt kellene megoldanom.
Sehol máshol nincs ilyen gondom
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Megtenné valaki hogy megnézné a Mediamarkt-ot?
nekem úgy tölt be, hogy sötét az előnézete, ill. nem lehet klikkelni.
A hibakeresőjét megnézve 1 sor javascript-et emel ki: (sajnos nem engedi copy-pastezni) átlátszóság 0
Win 10 HP NV1050 4 Giga -
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Megtenné valaki hogy (pc/w10) meglátogatná a Lidl lapot?
Nálam egy ideje a cookiebot.com betöltésekor lefagy. Csak ezzel az oldallal van gondom. -
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Megnézné valaki az 576 Kbyte-ot mi van vele? (404)
-
Tacsika
aktív tag
NoSrcript frissített de a felület maradt

-
Tacsika
aktív tag
Jó reggelt!
Utólag is köszönöm a segítőkészségeteket!
Végre sikerült a qrva animációt működésre bírnom. Az Avast-ban kikapcsoltam a web védelmet és így ok.
Mivel egyelőre nem szeretném az Avastot kicserélni, nem lettem okosabb... a naplójától . Még majd ha ráérek tovább kutakodom és közzé teszem!
További jó napot és sziasztok! -
Tacsika
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pont erről van szó hogy nálam nem...
W7/64, FF 40.03, Shockwave Flash (DMR és anélkül), NoScript -
Tacsika
aktív tag
Aki járogat az "időkép"-re, kérem árulja már el hogy kellene az animált felhőket előcsalogatni? Kb. egy hónapja nem működik nálam. Flash-el és anélkül sem.
-
Tacsika
aktív tag
Bocsánat a 22 óta...
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Bizonyos oldalakon, a YT-nál is felugrik egy üzenet: "Error: Illegal operation on WrappedNative prototype object"
ezmiez? (a 21 óta) -
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Reggel óta nagyon lassan töltődik le az Index, a NoScript be is rakta "megbízhatatlan"-ba.
Nálatok hogy van?
(Mármint a portál) -
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a "olvasta már" felugrót mivel lehetne kiírtani? -
Tacsika
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nah újra vagyok rakva, állítgatok, idáig csak a no script-et és az ad bock+ raktam fel, most leokézom hogy egyből sikerül-e?
Sikerült!
Idáig minden ok!
Köszi, Vissz(olv!)lát -
Tacsika
aktív tag
válasz
Tacsika
üzenetére
Köszi, erre én is gondoltam de arra lennék kíváncsi hogy mi okozhatja, mert ha valami féregféle, akkor nem nagyon leszek előrébb.
A propo's postolni is csak másodikra tudok, elsőre "a kapott adatok érvénytelenek", úgyhogy előbb copy, másodikra paste és úgy már mindíg jó.
-
Tacsika
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, erre én is gondoltam de arra lennék kíváncsi hogy mi okozhatja, mert ha valami féregféle, akkor nem nagyon leszek előrébb.
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy a kiegészítők ablaka teljesen üres, nem lehet frissíteni (mert nincs mit látszólag). Amúgy minden jól működik böng. közben.
(3.6)Pl. (hibakonzol)
Hiba: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x8000ffff (NS_ERROR_UNEXPECTED) [nsIPrefBranch.getBoolPref]" nsresult: "0x8000ffff (NS_ERROR_UNEXPECTED)" location: "JS frame :: chrome://imtranslator/content/imtranslatorOverlay.js :: anonymous :: line 335" data: no]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911