Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed30
aktív tag
válasz creed30 #23100 üzenetére
Mint látható mindhárom helyről kivettem a pipát a böngésző "gördülékenyebb" működése érdekében.
Namost ebből kifolyólag tényleg csak a biztonság kedvéért kérdezem hogy a névjegy alatti frissítés esetén mindhárom kihagyott frissítési funkciót próbálja "keresni" a böngésző ugye?Kép nevű menüre kattintva másoltam be a linkeket
-
WonderCSabo
félisten
válasz creed30 #23100 üzenetére
Ettől aztán egyáltalán nem lesz gördülékenyebb semmi, viszont Te elavult, régi, lehet h. nem biztonságos verziókat használni. Miért nem jó Neked, hogy automatikusan keres, és rákérdez? Nem jön naponta új verzió... A névjegy esetén csak a böngésző frissítésekre keres, de igen, a fenti beállítástól függetelnül.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Ezen a Twitter-csatornán 2 Mozilla fejlesztő osztja meg a legújabb Nightly funkciókat
- Kyle Huey Firefox fejlesztő blogposztja a Microsoft fordítóra való átállás nehézségeiről -
Apollyon
Korrektor
válasz WonderCSabo #23066 üzenetére
Azóta visszatettem a "sima" Nightly-t, már egyáltalán nem crashel, szép és boldogságosan működik és észvész gyors... De a gúgli mepsz még mindig nem az erőssége.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
zoltanz
nagyúr
Nézem a FF memórihasználatát, megnyitottam 10-20 oldalt, becsuktam majd két fülön hagytam csak valamit, ~200 MB. Bezár megnyitom újra a 2-őt, csak ~100 MB csak. Ez miért van, gyorsítótáraz?
WonderCSabo
Ezt sejtettem, de pé szüksége van egy másik proginak RAM-ra akkor az FF ezeket kikapcsolja?
[ Szerkesztve ]
-
creed30
aktív tag
válasz WonderCSabo #23103 üzenetére
ok ok azt hittem ha kikapcsolom az automatikus frissítést akkor erőforrást spórolva jobban fog futni a böngésző(átlagos 1 magos gépem van) .Ezek szerint nem
"A névjegy esetén csak a böngésző frissítésekre keres, de igen, a fenti beállítástól függetelnül."
tehát a firefox+kiegészítők+keresőszolgáltatásoknál is keresi a frissítést ezt jelenti?Közben valamiért elment egy régi beállításom.Ha több lap megvolt nyitva és be akartam zárni a böngészőt akkor rákérdezett hogy újbóli megnyitás után visszaállítódjanak e a kikapcsolás előtti lapok.Most csak jelenti hogy be fognak záródni a lapok és akarom e folytatni.Szóval szeretném visszaállítani.
Köszönöm az eddigi segítséget!
S-Attila köszönöm neked is
-
kenwood3
addikt
Hi!
Meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet beállítani azt, hogy mikor több lap van megnyitva és be akarom zárni az egészet, bezárás előtt megkérdezze, hogy elmentse-e az oldalakat? Nem tudom miért, de eltűnt ez a felajánlása a firefoxnak és csak figyelmeztet amikor több lapot akarok bezárni, de mentést nem kínál fel.
Válaszokat köszönömMi az az ekezet dragasag??
-
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Meg lehet oldani a firefox-al hogy pl szükségem van egy fórumból egy egész topik hozzászólásaira, képeire de ezt offline módban tudjam megnyitni egy olyan gépen amin nincs internet.
Valami weblap letöltő program szerűre gondolok. -
-
scope2007
addikt
válasz kukinyo #23120 üzenetére
de van.. de ehhez egy külön progi kell...
szerintem ez kell Neked: HTTrack Website Copierez lementi akár USB-re, HDD-re az adott honlapot > fórumot.. és késöbbiekben offline módba tudod olvasgatni... én is használom melóhelyen.. itthon lementem ott meg olvasgatok
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
elvileg ma este a hivatalos oldalin is kint lesz a 9es róka?
[nem értem egyébként, szinte minden programokkal foglalkozó, szerintem jó oldalon már kint van tegnap óta.. a hivataloson meg nem, miért van így? ftpről leszedik?]CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
S-Attila
senior tag
-
Kunsztler
senior tag
Nem mára kellet volna kijönnie a 9-verziónak?
Nexus 5
-
Lmh
őstag
Én leszedtem a 9.0-t. Hát első bajom meg is van. Elvileg az asztalra kéne, hogy rakja a letöltött dolgokat, de baromira nincs itt semmi :S:S ez wtf?
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz Gézengúz #23130 üzenetére
de az van beállítva....mégsem rakja ki. csak sajátgépen keresztüli asztal mappában van benne :S
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
L7wy
őstag
Jól látom, hogy a véglegesből kivették a webfejlesztő-> vizsgálat (inspect) cuccot?
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
potyi23
senior tag
Hhi.chrim mennyivel jobb mint a firefox?erdemes ra valtonom?konyvjelzoket jol kezeli?gyorsabb?koszi
-
Immy
őstag
9-es verzióban milyen újítások szerepelnek?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
netpeti98
addikt
Csak nálam ír ki url hibát a privát mód kezdő oldalán az Fx9?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
hihetetlen, hogy még mindig van helyesírási, nyelvtani hiba az about:home oldalon.
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
netpeti98
addikt
válasz HZoli87 #23142 üzenetére
Érdekes a privát böngészés után törölni szokta a vágólap tartalmát most nem törli, ráadásul mintha kicsit be is lassult volna.
Lehet újratelepítés lesz ebből.(#23140) scope2007: és ha jobban megnézzük a képeket láthatjuk valaki lelopta az antennákat a droid fejéről
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
A vészmadaraknak csalódnia kell...
http://mozilla.fsf.hu/2011/12/a-google-keresoje-marad-az-alapertelmezett-a-firefoxban/
-
L7wy
őstag
válasz WonderCSabo #23133 üzenetére
Hát pedig a 8.0.1-ben benne van. Végül is lehet, hogy meggondolták magukat a stabilitását illetően.
[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
netpeti98
addikt
Az xp estében elég az Application datában lévő mozilla mappát lementeni vagy a Local settingest is kell?
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Na mentettem a profilomat reinstall, erre továbbra is fenn áll a probléma, az új profilon kívül már mindent megcsináltam, de valamiért nem hozza be az elkészített parancsikon a profilmanagert.
Aki nem tudná az about:configon kívül az összes aboutos oldal url hibát ír ki.Üdv netpeti98
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest