- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Még azóta is fent áll ez a problémám:
"Na az van hogy frissült a mozillám, és azóta néha-néha ha kijelölök valamit nem látszik, csak úgy ha leteszem az adott oldalt az asztalra, majd vissza....Kicsit idegesítő, valakinek valami ötlet?"
Rájöttem azóta hogy látszik csak áttetszően jelöl ki, azaz mikor behülyül ilyen, ilyenkor ha leteszem az asztalra, majd újra fel már meg normális, ez persze nem a linken lévő oldalra igaz csak hanem az összesre....
Már mindent csináltam, letöröltem az egészet, mindenhonnan letöröltem a mozzilla dolgait (program files-ből, Felhasználok/AppData-ból is) gépet újra indítottam, újra felraktam, és szintén csinálja...Megörülök...

Senki se tud itt ebben segíteni...

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911