Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz Winner_hun #89 üzenetére
Tabmixplust nem tudom, de előbb-utóbb biztos lesz.
A bejelentkezős eseti probléma, nálam pl. nem jött elő. -
sekli
addikt
nálam nem megy a bejelentkezéses dolog...
-
Noxy
veterán
Má bocsi de neked mindig is sok bajod volt FF-l.
Ha a jelszavad el van mentve, akkor, ne jobb oldalt a belépésnél lépj be, hanem felül. (fekete háttéren fehér betük belépés. Nem kell azt mindenkinek látni hogy mi van ott.
Tabmixplus + má elég régóta van hozzá, csak +kéne keresned. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Sil
senior tag
TabMix Plus tudomásom szerint van hozzá kompatibilis, amiből meg nincs még, azt meg kompatibilissé lehet tenni a Mr Tech Local Install kiterjesztés segítségével (ugyanis többnyire csak a maxverzió-szám ellenőrzése miatt tiltódnak le az egyébként működőképes kiterjesztések is).
-
Nabu
aktív tag
válasz Winner_hun #96 üzenetére
Komolyan mondom nem értelek... Neked fontosabb egy belépésnél +1 kattintás, mint egy stabilabb, biztonságosabb, gyorsabb stb.. böngésző?
Olvasnivaló: [link]Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
slayer006
addikt
válasz Winner_hun #98 üzenetére
én megrögzött stuffoló vagyok, mindig, mindenből a legújabbat, de nekem is marad az 1.5.0.8
ez a ''beléptető'' rendszer marha kényelmes tud lenni, pl. egy reinstall utánni MozBackup visszaállítás után
a 2.0 egyenlőre nem győzött meg"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #104 üzenetére
A MozBackup segítségével a profilodat tudod könnyen és gyorsan kimenteni és visszaállítani, ez pl rendszerújratelepítéskor jöhet jól.
Van egy hasonló kiterjesztés, Bookmark Backup néven, ami meg rendszeresen automatikus biztonsági mentést csinál a profilod fontosabb fájljairól egy általad megadott helyre, az meg a véletlen adatvesztések ellen jó.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #106 üzenetére
1. A MozBackup az egész profilodat menti, tehát minden személyes beállításodat. De csak akkor, amikor lefuttatod.
2. A Bookmark Backup nemcsak a könyvjelzőket menti (azt egyébként a Firefox is megteszi már alapból), hanem amit kiválasztasz a beállításainál, pl a jelszavakat is (viszont nem az egész profilt). A lényege, hogy ezt automatikusan, a böngésző minden egyes bezárásakor megteszi, így ha véletlenül elszáll a profilod (vagy megsérül valamelyik fájl), akkor csak vissza kell másolnod egy korábbi állapotot a profilod mappájába.
Szóval mindkettő másra való, de mindkettőnek megvan a helye, érdemes őket használni.
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
válasz Winner_hun #109 üzenetére
Én meg mondanám, hogy melyik alkönyvtárat kell kimásolni OSZT ENNYI!!! Ha érdekel mondom az elérési útvonalat!
Üdv.: Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #216 üzenetére
about:config-nál backgroundra, tip-re meg mittudom én még mire rákerestem, de egyiknél sem találtam megfelelő beállítást, hogy a fehér fekete legyen. Valaki tudja, hogy mit kéne beállítani?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sil
senior tag
Pedig ugyanott kel, ez az Elemleírás 1-es színe. Esetleg nézd meg, az Eszközök / Beállítások / Tartalom / Betűk és színeknél be van-e állítva, hogy a rendszerszíneket használja.
-
Winner_hun
titán
Úgy néz ki állítgathatok bármit, nem a ff a hibás, vagyis nagy rá az esély: [link]
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
neongorack
senior tag
válasz Winner_hun #223 üzenetére
köszi, tegnap egész délután ezt kérdeztem mindenkitől MSN en
-
amargo
addikt
válasz Winner_hun #241 üzenetére
Nekem még ma is bejön.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #259 üzenetére
És tényleg használsz is proxy-t? Mit ír ki pontosan? Nem lehet, hogy csak a tűzfalad blokkolja?
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #265 üzenetére
japán karakterkészletet...
-
Grandi
aktív tag
válasz Winner_hun #274 üzenetére
Firefox 2 ?
El sem tudod hinni, hogy menniyre Bugos, vagyis inkább úgy írnám,hogy olyan gondok jönnek elő amiről az ember még életében nem hallott.
lekopogom, nálam működik rendesen.
Ezt a proxys dolgot sem értem.
Eszközök\ Beállítások\ Haladó\ Hálózat fül\ Firefox internet kapcs. megadása, beállitások. itt mi van Nálad?
[Szerkesztve]Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #275 üzenetére
mennyivel érted jobban a japán jeleket, mint a kérdőjeleket?
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #287 üzenetére
Ha csinálsz egy tiszta, új profilt (Start menü / Futtatás: firefox.exe -p), akkor se jó? #283-ra ugyanez...
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #296 üzenetére
Ha css-sel akarod megcsinálni, akkor persze, ott a userContent.css fájl (sima szöveges fájl, csak a neve legyen ez, és a helye a profilodon belül a chrome nevű mappában van), ugyanezt hozzáírod, elmented és újraindítod a böngészőt. Ha lusta vagy keresgélni, pl a ChromEdit nevű kiterjesztés segít a felhasználói fájlok szerkesztgetésében.
Egyébként az Adblock Plus tud blokkolni pl DIV elemeket is, nézd át a beállításait. -
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #298 üzenetére
Nem, az példa, mint a nevéből is látszik. Csinálj egyet, ahogy mondtam, vagy nevezd át a példafájlt és írd hozzá ahhoz.
-
Noxy
veterán
válasz Winner_hun #308 üzenetére
Esetleg még, Albán népdalokat ne játszon.
[Szerkesztve]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #308 üzenetére
Eszközök / AdBlock Plus / Beállítások / AdBlock Beállítások / AdBlock Reklámrejtés...
-
Noxy
veterán
válasz Winner_hun #312 üzenetére
Hagyd má a picsába, bugos ez is mint a FF.
Úgylátszk hogy, te 1nél többet te nem tudsz kattintani.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Winner_hun #314 üzenetére
Itt:
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Winner_hun #316 üzenetére
Nézd má meg jobban azt a qrva képet. Nem akarok még 1-t feltőlteni, hogy el hid végre.
Adblock Plus Biztos oda raktam Photoshopal.
[Szerkesztve]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Winner_hun #318 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #320 üzenetére
És ott fent az Opciók-ban mik vannak? Nem ismerem ezt a verziót annyira, én a másik AdBlock Plus-t használom, nem a 0.7.x-et (az bugosabb, ahogy néztem, pl nem szabadítja fel rögtön a memóriát egy tab bezárásakor). De pl ha egy szűrő elé teszel @@-ot, azzal is lehet whitelist-elni dolgokat.
-
Noxy
veterán
válasz Winner_hun #320 üzenetére
Te még a bug elött vagy. Má mindenki váltott, a másikra, de te a bugos-al tolod. Így nem csoda, hogy te vagy ebben a topikban, a nagy bug vadász.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Winner_hun #325 üzenetére
Hát igen, 2-t használok. Az 1.5-el nem volt ilyen, de ezért nem fogom visszatenni. Ha jelszókezelőt használok akkor még csak le sem kell okéznom, ha felmegyek az oldalra automatikusan belép. De így a kell a kezdőbetű a klikk mellé... Na jó, beletörődök.
Amúgy meg nálam is fennt van az Adblock plus kieg. de nem műxik a keymediáknál. Hiába írom be a szűrőmezőbe a hivatkozás forrását...
[Szerkesztve]#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz Winner_hun #331 üzenetére
Ha a flashek felett megjelenő Adblock fülre gondolsz, akkor a beállítások között kapcsold be az Obj-Tabst ;)
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #338 üzenetére
Böngésző restart után eltüntette a helyét is
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #352 üzenetére
hehe, tényleg én meg mindenféle menüpontot meg hasonló gonoszságokat kerestem
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #352 üzenetére
Vagy jobb egérgomb...
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #356 üzenetére
1. Safe Mode-ban mi a helyzet? Nem frissítettél véletlenül valami kiterjesztést azelőtt, hogy ez elromlott volna?
2. Mondjuk az about:config-ban kapcsold át a layout.word_select.stop_at_punctuation -t, és utána duplaklikk a szövegen? Ha rendes, működő link (nemcsak sima szöveg), akkor persze nem kell kijelölni a másoláshoz, simán jobb egérgomb, Hivatkozás címének másolása. -
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #359 üzenetére
1. Az a Csökkentett mód, kell lennie hozzá parancsikonnak a Start menüben.
2. Amit akarsz, arra sajnos nem tudok megoldást. De szerintem gyorsabb és egyszerűbb az a megoldás, amit írtam, hogy false-ra rakod azt a preferenciát, és duplakatt a szövegen, úgy egyből kijelöli az egész linket. Nálad ez sem jó?
(Ha ennyire összeszedsz minden lehetséges vagy sohanemlátott bugot, akkor tényleg csak a tiszta újratelepítést tudom ajánlani, új profillal, max a könyvjelzőket átmásolva... Azaz uninstall után a fennmaradó mappák kézi törlése a Program Files-ból meg a profilodból is, és utána reinstall. De azért kíváncsi lennék a kiterjesztéseid listájára is, nem használsz-e valami olyat, ami összeakad egy másikkal.)
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
válasz Winner_hun #362 üzenetére
Melyik FF verzsön 2.0 ? Vagy a dupla klikkes belépés miatt a PH-ra, még mindig nem raktad fel?
-
Noxy
veterán
válasz Winner_hun #364 üzenetére
Sorry, akkor csak szaporítsd a ???? jeleket.
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #361 üzenetére
Akkor Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode, ha jól emlékszem... Előtte persze Firefox ne fusson.
A DownloadHelper és a VideoDownloader mintha ugyanazt csinálná, biztos nem akadnak össze? -
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #368 üzenetére
Ha csökkentett módban működik, az azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel valamelyik kiterjesztés okozza a gubancot. Nincs olyan sok kiterjesztésed, úgyhogy végig lehet próbálgatni, tiltsd le egyenként, indítsd újra és nézd meg, melyik letiltásakor javul meg. Én így elsőre valamelyik letöltős dolgot tiltanám le a kettő közül, tapasztalataim alapján a Firefox nem szokta szeretni, ha ugyanarra a funkcióra két kiterjesztés is fent van (és mondjuk ugyanazt akarják csinálni). Ez a ''két dudás egy csárdában'' tipikus esete (mint ahogy pl két vírusirtó sem túl jó, ha egyszerre van fent a gépen).
-
Nabu
aktív tag
válasz Winner_hun #371 üzenetére
Ha safe módban nem csinálja akkor nagy rá az esély!
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
sekli
addikt
válasz Winner_hun #382 üzenetére
hm ez érdekes, nem is tűnt még fel..., egyébként nagyon lusta vagy....
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #382 üzenetére
Ha kicsit felfelé húzod az egeret akkor kijelöli az egész sort
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
PB
tag
válasz Winner_hun #423 üzenetére
köszi azzal nem működött, mert böngésző ill. könyvjelző eszköztárat hozott fel csak ami előtt (értelemszerűen) voltak pipák... mintha nem is lenne ott googlebar, de a szintén jobb gomra felugró testreszabásnál kiszedtem a keresőrészt.
köszönöm a gyors reakciót -
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #427 üzenetére
Alapból nem létezik, neked kell létrehoznod. A profilodon (XP esetén C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\, az Application Data rejtett mappa) belül van egy chrome nevű mappa, abban van a helye (van is ott hozzá mintafájl userContent-example.css néven). Sima szöveges fájl, tetszőleges szövegszerkesztővel létrehozható és szerkeszthető, a lényeg a neve és hogy a megfelelő helyen legyen. Vannak kiterjesztések is, amik segítenek a felhasználói fájlok szerkesztésében, pl ilyen a ChromEdit vagy a Mr Tech Local Install is.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #429 üzenetére
Ne úgy, hanem a Profilkezelővel. Csukd be a Firefoxot és írd be a Start menü / Futtatásba, hogy firefox.exe -p
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #431 üzenetére
Hmm, akkor a következőt próbáld meg: az átnevezni kívánt mappáról csinálj egy másolatot, és azt nevezd át simán a Profilkezelő nélkül. Utána a Profilkeresőben kattints arra, hogy Profil létrehozása, adj neki egy nevet és alul kattints arra, hogy Mappa választása, itt add meg az átnevezett mappát (így meg fogja találni, míg ha csak simán átnevezed a gépen, akkor nem találja meg). Utána győződj meg róla, hogy rendben működik az új profilod, és ha igen, a régit törölheted a Profilkezelő segítségével.
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #442 üzenetére
És ha a ChromEdit kiterjesztéssel csinálod, elmented és újraindítod? És odafigyelsz, hogy a userContent.css-ről van szó, nem a userChrome.css-ről?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #446 üzenetére
Hmmm érdekes, mert nem minden színt fogad el. Feketét tudtam csinálni, pirosat tudtam csinálni de cdc5af-et nem fogadja el, marad a fehér. Miért?
-
Sil
senior tag
válasz Winner_hun #447 üzenetére
Raktál elé #-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest