Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
IQPro-nak rossz lakcímkártyát küldtem el és most a szerződésben a régi címem szerepel. Ennek van valami jelentősége, vagy módosítani kell?Régebben írtatok, hogy fogadott sms-ért felszámoltak valami 800 Ft-ot, így a mytelenor alkalmazásba belehet lépni?
-
Peter.70
addikt
válasz California1 #40906 üzenetére
Márciusra ígérték, remélem ez már nem kamu.A márc vége azért, mert állítólag 26-án van a számlazárás
-
-
vegyszer
addikt
válasz DrBubo77 #40915 üzenetére
Erre gondoltál:
- Igaz-e, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak?
- A hír igaz - közli a jereváni rádió -, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
iQpro -t mondott már fel valaki?
Esetleg tudja valaki, hogy hogyan megy a folyamat, illetve mennyi ideig tart?Köszi!
-
vegyszer
addikt
Én igen.
Ajánlott levélben kellett az adat SIM kártyát vissza küldeni. Persze hóforduló előtt nem sikerült nekik átvenni. Hiába küldtem október kb 18-án vissza.Ha kell a szám is, ami nekem akkor nem kellett, akkor más az út. Kell kérni egy igazolást, hogy viheted (nincs tartozásod), és akkor lehet, hogy előbb ők veszik ki kártyásra a számot, és úgy tudod névre írni. (plusz pénz ellenében vélhetőleg)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
gboszi
senior tag
Bocsi, akkor én fogalmaztam rosszul. Szoval azt nem értem hogy miért nem postaznak kártyát? Minek a meghatalmazás? Mindegy.
Igen én nagyon ajánlom. Van előfizum is meg csak net is. Soha nem volt semmi komoly gond. Sőt még olyat is elintéztek, amit nem is kellett volna (csináltak otthonra térerőt)"If you're good at something, never do it for free!"
-
kano
nagyúr
válasz gboszi #40925 üzenetére
Régebben ők adták a kártyákat de mostanában állítólag már a Telenorhoz lehet bemenni és ők adják, aktiválják egyből.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Elnézést, ha volt már a kérdés: Telenoros flottás csomag esetén is korlátlan a MyTV és HBO Go adatforgalom?
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
4Grider
nagyúr
válasz bollokcs80 #40931 üzenetére
Tök mindegy, hogy milyen Telenoros mobilnetet használsz, a Telenornál nem mérik ezek felől a szerverek felől az adatforgalmat.
-
kano
nagyúr
válasz #15490560 #40943 üzenetére
Pedig még az első beharangozáskor azt ígérték, annak is lemegy az ára.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
mexel
veterán
Eq-nál negyed órája az az üzenet az fb-n hogy a voda árlista ma meglesz a telenor a napokban. A vodára kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest