Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz RoSSo3 #41850 üzenetére
Kérdés, hogy hűséged van-e a vodánál? Mert hiába rendezted a flotta felé a tagdíjat, ha a "rablánc" a szolgáltatóhoz még hozzáköt.
Ha jól értem, a Telenoros saját néven lesz. Akkor az igazolással együtt érdemes bemenni és elindítani a hordozást.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
RoSSo3
senior tag
válasz DrBubo77 #41851 üzenetére
Igen, a vodánál a hűség ugyan addig él, mint a tagdíj, tehát mindkét "lánc" egyszerre old el És szintén igen, a Telenornál is saját néven lesz a számla. (Nem titok, Szangáról Multiflottára váltunk.)
Tehát a lényeg, hogy hűségidő lejárta előtt pár nappal már bemehetek az új szolgáltatóhoz, vagy inkább a lejárat utáni első pár napban célszerű? -
Taktoj
aktív tag
válasz gábor-ka #41837 üzenetére
A lassítás kb ugyanaz lehet mint az inkorrekt iq nál, ugyanazok a csomagok max a kapcsolatfelvétel gördülékenyebb, remélem a számlázás is problémamentes lesz. Mindenkepp orulok az iq nélkuli netnek.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
LantosBerry8
senior tag
Végül maradtam a vodafonenál... Ajánlottak egyedi flottabelépési lehetőséget (Flotta Premium Special).
Havi 5490 Ft - korlátlan beszélgetés minden belföldi hálózatba, 5 Gb adatkeret (+1790 Ft 5 Gb, vagy +2990 Ft 10 Gb, vagy +5990 Ft 20 Gb plusz adat a havidíjban foglalt 5 Gb-on felűl), ami a teljes EU területén használható + Svájc, Norvégia, Lichtenstein, Törökország és Nagy Britannia brexit esetén...
Illetve meghatározott közösségi alkalmazások és csevegő alkalmazások (videó beszélgetés is) korlátlan használata amíg minimális adatkeret rendelkezésre áll (nem merítik az adatkeretet)
Így megnyertek újabb 12 hónapra :)
-
tahepa
senior tag
Egy meglévő mobilflottás előfizetés (ITS) mellé tudok másik flottás ( más flotta de ugyanaz a szolgáltató) előfizetést kötni probléma nélkül?
-
kovacs65
senior tag
-
Tamy
senior tag
válasz LantosBerry8 #41856 üzenetére
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
zzola
titán
Köszi srácok.
-
rfszabi
tag
Nem az első, és nem a második alkalom, hogy azt tapasztalom, ha elérem a 100 GB-ot, utána érezhetően belassul a net. Itthon átlag 60-70megabit van lefele, de ahogy a 100 gigát túllépem, alig megy 5-10 megabittel a net... IQPro korlátlan kártya. Tapasztalja esetleg más is?
-
Tamy
senior tag
válasz mecsek20 #41882 üzenetére
Már eleve ott nem stimmel, hogy milyen flotta az, amit az utcáról beesve, mindenféle igazolás nélkül náluk köthet az ember. Mindezt úgy, hogy még ők ajánlják. Akkor miben más, mint a sima előfizetésük? Talán így jobban hangzik
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
DJGABI
addikt
wow teljesen jók az áraik, még én is elgondolkodtam iq-ról váltáson. mostanában eléggé rámszállt ÜFSZ, pedig aztán a saját inkompetensségük miatt nem számláztak ki, hónapokig semmi, aztán meg hétfőn küldik h pótoljam csütörtökig. no comment
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Csak adat kártya érdekelne... Tud valaki ilyet jó áron?
Vidéken netezni asztali géppel, 5-10GB adat bőven elég lenne..
És ha olcsóbb lenne, mint a szolgáltató (3500Ft), akkor lenne jó..Köszönöm
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
The Goth
tag
A Szangánál a számlát a Vodafone weboldalán bankkártyával lehet fizetni, vagy csak közvetlenül a Szangának?
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest