Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #41650 üzenetére
Már ha nem adatmegosztó a sim ami nálad van, mert azon nincs roaming
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
4Grider
nagyúr
válasz zeon.hu #41650 üzenetére
Két alapfeltétele van:
1., Nem adatmegosztó kártya van nálad (az nem tud egyáltalán roamingolni).
2., A Mifiben engedélyezve van az adatbarangolás (alapból inaktív).A Mifiknek jellemzően nincs repülő üzemmódja, célszerűbb az iq-tól kérni a 2-3-as roaming zóna GPRS tiltását.
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #41656 üzenetére
Vagy nem
De hátha
Én mikkor kértem direkt fő kártyát kértem mert "elég sokat" megyek Romániába és hogy tudjam használni azt a keveset amit lehet roamingolni
Amúgy nem sok a keret és ne lépd túl mert mintha itt írta valaki hogy nem kis összegbe kerül a további adat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #41658 üzenetére
Hát én meg úgy hogy 2+2.5GB
De biztos lesz nálam jobban tudja
-
Taktoj
aktív tag
Az iq nál hogyan tudom megszuntetni az elofizeteseimet?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
zzola
titán
Ha már IQPRO, nekem megosztó kártyám van. Megrendeléskor ugye azt az infót kaptam, hogy adat roaming is jár a csomagban. HA kérem, kicserélik a kártyát, hogy tudjak roamingolni?
-
Taktoj
aktív tag
köszi, emailben is jelezni kell ? mert telefont tovabbra sem veszik fel.
valaki esetleg ismeri a szamlakontrolt? naluk ugyanazok a dijak vannak mit az utalt iq nal, de gondolom vannak költségek, amiket szyvesen kifizetek az alfa11 után.
-
LantosBerry8
senior tag
Valakinek van tapasztalata [ezzel] ?
Az ügyintéző szerint az egész eu területén használhatom a választott csomagban lévő adatmennyiséget...Mennyire megbízható ez a szolgáltató?
-
Peter.70
addikt
válasz LantosBerry8 #41670 üzenetére
Az M-es csomag jól hangzik. Bár elég érdekes hogy SIM kártya helyett szim kártya van írva
Ez valószínűleg vodás[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz LantosBerry8 #41672 üzenetére
Ez tényleg nem rossz csomag... De ezek nem az EQ csomagjai más köntösben? Voda az biztos.
Belépési díj és egyéb díj lehet vajon?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kentucky
őstag
válasz LantosBerry8 #41670 üzenetére
"Napi 2000 Ft-os napijegyért az EU-n kívül is hazai tarifával beszélhet és az internet mennyiség is felhasználható és nincs arányosítás a hazai és külföldi felhasználás között"
-
lacig
csendes tag
Sziasztok! Tudtok olyan flottáról, ahol EU-s számokat is a hazaihoz hasonló feltételekkel hívhatok? Rákérdeztem a Voda ügyfélszolgálatán a Szanga flottára és ott NEM.
-
Taktoj
aktív tag
válasz Taktoj #41668 üzenetére
Na srácok itt a iq pro ellenfele, én hozzájuk pártolok át
é nincs huség ha nem kell eszköz, 50gb kb 3700 brutto, a 4gb 1500 alatt bruttó ez netes kartya, nincs belépési dij, , privátban kiadom a kapcsolattartó számát de egyébként a weboldal kapcsolatára irsz, is keresni fog orakon belul: [lfackyu iq alfa]Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
válasz zolee1984 #41681 üzenetére
Ott mennyi lenne az 50giga net plussz adatmegosztó, mert azt nem latom az oldalukon 😏 sőt igazán netes kártyát sem találok.
A fentebb linkekt olcsomobilflottakat is megkerdeztek, az is hasonlo netes kartyaban, csak a 2 eves tagsagi díj még plusszban van.
[ Szerkesztve ]
-
gábor-ka
tag
valaki használ közületek lassítós nettel spotifyt?
256? 128?
mennyire használható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs