Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Tav-Csoves #41552 üzenetére
52 péntek van egy évben, ne adjuk fel...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
zzola
titán
Nem?
Épp az volt a lényege, hogy csak mobilban lehetett volna használni, de a sok suttyó visszaélt vele...ÁSZF:
HelloData:
"Normál felhasználás szabályai:
A Telenor Hello Data tarifacsomagok kizárólag a normál felhasználás szabályainak
betartása mellett használhatók egyéni felhasználásra. Nem számít normál
felhasználásnak, ha számlázási időszakonként az Előfizető nem kezdeményez legalább
egy hanghívást, illetve ha a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása
napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik. E tarifacsomag nem használható
gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). E tarifacsomag hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és
fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval,
mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS
küldő berendezés. A tarifacsomag ipari célokra nem használható, ilyen különösen a
telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés.
Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a szolgáltatást a számlázási időszak
végéig jogosult korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt
elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza."Sőt, itt még normál használatról és korlátozásról is írtak...
[ Szerkesztve ]
-
gábor-ka
tag
ha lenne még hello data, nem aggódnék a péntekek miatt, higgyétek el
-
Ksix
tag
Pontosan, ebből derül ki, hogy routerben is lehet használni. „E tarifacsomag hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, …” Csak telefonálásra és smsezésre nem használhatod telefonon kívül, az internet nincs ott a felsorolásban. Pedig odaírhatták volna azt is, ha beleértik, vagy a külön szolgáltatások említésére nélkül, általában is megtilthatták volna a nem telefonban történő használatot (mint ahogy van is olyan tarifacsomag, ahol ez úgy szerepel), de ilyet nem tettek, ebből adódik (ami nem tilos, azt szabad), hogy internetre használhatod routerben is.
-
sepsi0
őstag
Van nálunk a melóhelyen egy antenna. Osztozik rajta három szolgáltató (Telenor, Tmobil és Digi is). Jelenleg a Digit szivatja a másik kettő, nem használhatták pl a betápot, külön generátoruk volt, most húztak be egy külön főldkábelt. Kapun három különböző lakat van egymásra rakva, nagyon vicces. Diginek múltkor itt volt valami középvezetője és panaszkodott, űgy variálták a lakatokat, hogy nem tudták kinyitni a kaput, kellett a Telenor kulcsa is... Na szóval ment a panasz, aztán én is megemlítettem a Digis fazonnak, hogy ez a netes GVH-s húzás sem volt szép dolog tőlük. A csóka köpni nyelni nem tudott, sőt rákérdezett, hogy ezt honnan tudom.....
Ebből is gondolom, hogy igaz a történet.Bocs, tévedtem. Négy szolgáltató. Telenor-Tmobil egyben van, itt van a Voda is és a Digi az új.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz sepsi0 #41558 üzenetére
Valahol volt ez hír is.
Szóval a 3 Szolgáltató f*sik a Digitől?
Helyes. Csak így mondjuk elég nehéz a "fejlődés".
És ez történik mindenben kishazánkban.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
California1
őstag
válasz Tav-Csoves #41552 üzenetére
Inkább augusztusban :-)
-
csacsi67
addikt
Itt mindenki várja a Digit mint a mesiást .Megfogja váltani a világot vagy mire gondol sok ember. Egy agyonig el adosodott cég . Semmi nem fog történni .Egyik szolgálató ebben jobb a másik abban. De nem a Digi fogja diktálni a piacot a jelen helyzetben. .
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz California1 #41565 üzenetére
A legfrissebb verzió most az, hogy ,,bármelyik órában'' várhatók az új árak.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
mexel
veterán
Amire kijön a telenoros tarifa már lejárna a 2 év hűséges voda is
-
bb71
őstag
Érdekes, mert már nem 2000 bruttóról van szó, hanem:
"2500 ft br 280 perc 5 ft br perc ", igaz, hogy 4GBén a 2000,- /2GB-nak jobban örültem volna...
-
benisti
csendes tag
No kérem, mai nappal egyoldalúan felbontotta az iqpro a szerződésem...
Leirtam a véleményem, tettem fel kérdéseket a 2 hete álló kártyámmal kapcsolatban, nem vették építő jellegűnek ezek szerint. Sok sikert a többi kollégának akinek szintén letiltott adatmegosztó jutott. -
kano
nagyúr
válasz csacsi67 #41567 üzenetére
Ez azért szép mondat:
"Egy agyonig el adosodott cég ."
Egyébként egyáltalán nincs igazad. Pl anno a parabola piacot is rendesen átrendezték.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
benisti
csendes tag
válasz gingerbalm #41578 üzenetére
KB. 2 hete tiltva van a sim kártya, 4gb adatkártya tavaly december óta használtam. 1 hét után írtam nekik emailt, hogy állítsák helyre a szolgáltatást, leírva hogy mikor volt az előleg befizetve, márciusban küldtek 2 havi díjbekérőt, amit át is utaltam nekik aznap. Természetesen a beígért 2.havi díjelengedés sem teljesül ami az első utaláskor van megjegyeztem. Erre eltelik plusz 1 hét lassan, semmi válasz... írtam még egy emailt hogy várom a kérdéseimre a válaszokat. Leírtam hogy nem feltétlen kell náluk maradnom ha ennyire ügyfélbarátok ha 1 hét alatt sem tudnak válaszolni. Felhivtam a figyelmüket hogy kicsit nézzenek körül, hogy milyen általános vélemény alakult ki róluk...
S erre már egyből tudnak válaszolni, hogy részükről ennyi volt küldjem vissza a kártyát, de arra nem tudnak válaszolni hogy mégis miért nincs 2 hete internetem.
Ahogy látom valószínűleg már az email címem is tiltva van, mert a délutáni válasz emailemre már az automatikus emailjük sem jött meg no comment
Van élet iq-n kívűl is...[ Szerkesztve ]
-
KrizsanBalaz
csendes tag
Hali,
kis sugast kernek toletek. Telenoros nettel probalnek torrentezni, Android 8.1-el, de mindehol azt irjak, hogy nem lehet APN-t allitani rajta. Kicsit meg vagyok love es nem talalok semmi hasznos infot. Valakinek otlet?
Thx!
-
zzola
titán
válasz KrizsanBalaz #41580 üzenetére
Telenor topic?
-
4Grider
nagyúr
válasz benisti #41579 üzenetére
A legolcsóbb szolgáltatótól ne vedd zokon, hogy ha cseszteted őket a jogos problémáddal, meg elmenetellel fenyegetőzől, akkor azt komolyan veszik és inkább elengednek, mint hogy dolgozzanak veled. Eddig is láttuk, hogy be vannak sokallva, ennyivel kevesebb gondjuk lesz...
-
4Grider
nagyúr
Ha nem lehet APN-t állítani rajta, akkor nincs rá más okosság, mint hogy használj helyette olyan netet, ami torrentre való.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz KrizsanBalaz #41584 üzenetére
Mindenütt elérhető a 30 Mbps sávszélesség. Tudhatnád, ha MTVA Híradót nézel.
Hello Datán nem lehet mást használni, mint az online apn-t. <- itt egy pont van.
Nem kötelező torrentet használni. <- itt is van egy pont.
Légyszi ne torrentezz mobilneten, mert kiszúrsz a veled egy cellákban lévőkkel. A mobilnet ui. messze nem korlátlan vagy korlátlanul fejleszthető erőforrás! -
edk-
őstag
Javaslom a justseed.it használatát.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
KrizsanBalaz
csendes tag
válasz 4Grider #41587 üzenetére
Meg Siofok belteruleten sincs mindenhol (se kabel tv, se telefon vonal, se csatorna... csoda, hogy generator nem kell ).
Azt, hogy mit akarok eppen hasznalni, az rajtam mulik szerintem. Ez is egy komoly pont.
Es azt hiszem, a havi szinten 40-60GB amit elhasznalok a tobb TB-ot hasznalokhoz kepest, nem igazan lesz problema. Foleg nyaralo teruleten, ahol a szezonon kivul embert sem latni.De az APN legalabb megvan, nem tudom miert irtak az XDA-sok, hogy nincs 8.1ben.
-
-
bul07
nagyúr
Honnan az infó hogy nem lesz országos
Vagy úgy mint a többi hogy hegyek, bocs dombok között nincs térerő egyes helyeken
(Magyarországon erősen túlzó a hegy megnevezés)Itt a Román határ mellet a semmi közepén se perc alatt ledobtak egy tornyot(Semmi nincs ami indokolná a tornyot, még egy főútvonal se)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na igen
Én azt nem vágom hogy akkor miért pont van már tornyuk
Torony 15-20Km körzetében jó ha 10-13e ember lakik
Nem tudom pontosan hogy mekkora területet fed le egy ilyen torony , de nem hinném hogy ez egy nagyon frekventált hely lenne
Ebből gondolom ha ide jutott torony akkor máshol ahol több embert fed le miért ne tennének(#41594) 4Grider
Nem kell azért dombok közé menni
Itt az alföld szélén a szomszéd faluba Telekomnak nincs térereje ha bemész a szobába, egyes utcákba[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kano
nagyúr
válasz csacsi67 #41591 üzenetére
És? Az egyik vállalkozó nem tartozik a másiknak? Az állam mint megbízó nem tartozik sok kivitelezőnek? Ez így megy néha.
Mondjuk a Digi is megvehette volna a Telenort és akkor nem lenne hálózat gondja.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DrBubo77
Topikgazda
Egy kicsit elkanyarodtunk a topik témájától. A Digi indulásával kapcsolatban [itt] lehet társalogni.
Itt beszéljünk aszexrőlflottákról!ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest