Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gábor-ka
tag
Nem tudom kinek tunt fel, de mintha meg a kommenteket is torolnek neha
-
kano
nagyúr
válasz gábor-ka #41802 üzenetére
A kultúrálatlan (p@r@szt) hsz-eket én is törölném.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zeon.hu
nagyúr
Úgy látszik, mégsem adatmegosztó az Iqpro kártyám, mert működik most Bulgáriában.
(Telenor alkalmazás semmit nem mutat, ezért volt kérdéses.)#?*@&!
-
zzola
titán
Domin Maraton-ból lenyestek 500 MB-ot?
Maraton 3,5 GB
Max. 30 Mbps 4G hálózaton
Ár és konstrukció.
3550 Ft
1 Ft/MB[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
A kiszamolo.hu blogon írjak a megoldást a maraton net 3,5GB vs 4GB azonos áron kérdésre, ha még nem lenne meg: Telekom mobilnet drágulás
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vpanangin
senior tag
EQ Péter feltámadt a Fb csoportban. Újra az új Telenoros csomagok a téma.
"csodák csodájára de már tényleg jönnek úgy néz ki megegyeztünk a nemzetközi hívásban is"
"Igen most már jönnek az új árak csak nemzetközi árazásban nem volt meg egyetértés"
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Én végeztem az IQPRO-val! Legutóbbi számlázási ciklus óta botrány ez a korlátlannak nevezett csomag. Manapság egy 1080p-s yt videót nem tudok megnézni, mert nincsen elég sávszélesség! 23-án megy vissza a g*cibe! Közel egy évig működött hibátlanul, szerintem ennyi volt...
-
kurtuzov
senior tag
válasz vpanangin #41811 üzenetére
Látom magam előtt ahogy ezek mindennap nekigyűrkőznek, beteszik az uzsit a kisdobozba, váltás gatya, melós kesztyű és hergelik magukat a tükör előtt, hogy ma a harmadik országokbeli SMS-t tárgyaljuk! 6 tallérnál nem engedünk többet! Ha egy kicsit szemetek akkor nyolc tallér lesz, de akkor már megelégedve térek haza ha hétben megegyezünk. Muszáj!
És ez így megy nap mint nap.
És persze a szolgáltatónál is minden közvetítőre minden nap egy ember vár hogy megvitassák az ÁSZF aznapi bekezdésének központozását.Nem csoda hogy nem érnek rá olyan apróságokkal foglalkozni, mint számlázás. Jelzem, több mint egy éve vagyok EQ-CP Aktív Start előfizető(?) de egy buznyákot még nem kértek tőlem...
-
veterán
válasz kurtuzov #41817 üzenetére
Nemhogy örülnél neki Tőlünk legalább 6 hónapot legomboltak eddig
Egyébként mivel elvileg meg fog szűnni inkább kértük a a szám kivitelét a flottából, mint hogy vodafone, és ~1,5 hét alatt ideért a meghatalmazás rá. Talán hamarabb is szólhattam volna nekik, hogy nem akar megérkezni a papír, mert másodszorra 1+1 nap alatt ideért... Még nem voltunk vele a Telekomnál, kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni az átírás.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Gézengúz
addikt
Nekem jött a számlakontrollos sim, APN-t átírtam net-re, teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz Gézengúz #41826 üzenetére
Mennyi ido alatt jott meg? Milyen sebessegu a net? Adatkartyat lehet venni hozza, ha elofizu melle kerem a netet? :)
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
The Goth
tag
Helló,
Adott egy most Vodafonos számlás előfizetés, ami helyett kéne egy csak beszélgetésre és szökő évente sms-ezésre (net egyáltalán nem) valamilyen számlás előfizu, saját névre.
Ahogy nézegettem a táblázatot, szóba jöhet a:
szangaflotta (Szanga9)
és a
MultiFlotta Blue
Ha jól értelmezem, akkor a szangánál a két év előre (6000ft.) tagdíj, az kb. a belépési díj, és
a korlátlan lebeszélhetőség az a 9ft.-os percdíjjal a 2345ft.-os havidíj erejéig, vagyis kb. 260 percre igaz?
Két kérdés a szangával kapcsolatban;
1.) Közvetlen számhordozással lehet-e hozzájuk menni?
2.) Hogyan lehet belépni?
Mivelhogy az oldaluk eleve jelszót kér.
MultiFlottától kértem ajánlatot, de még nem jött meg.
Illetve ha van itt az említett szolgáltatóknál valaki, a személyes tapasztalatokat is örömmel veszem. Lásd; szerződéskötés, egyéb ügyintézési tapasztalat stb."A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
-
zzola
titán
Beneveztem én is a Számlakontroll mobil internet csomagra próba jelleggel, 7GB 1665 forint + tréfa (5%)
Pár infó:
*nincsen belépési díj
*nincsen hűségidő
*felmondás 10 nappal előtte, írásban és csak számlázási időszak végére (egész hónapot fizetni kell)
*lehet csomagot módosítani (bár a szerződésben erren nem tér ki)Amire nem tér ki:
*ki a mobilszolgáltató
*sebesség
*adatkeret lejárta után off vagy lassítás[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Jumpalaja01 #41839 üzenetére
Sebesség nagyon relatív, helyszíntől, időponttól, leterheltségtől erősen függ.
-
atala
addikt
Egy kis helyesbítés a táblázatban szereplő Auchan-os díjcsomaghoz.
Az ezüst díjcsomagnál nem korlátlan a belföldi mobil hívása, csak a hálózaton belüli, és a flottán belüli hívás.
Valamint nincs 20 db ingyen sms. -
The Goth
tag
válasz Fenyi Leopol #41842 üzenetére
Köszönöm!
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
RoSSo3
senior tag
Ha Júniusig rendezve vagyok (tagdíj) egy vodás flottában, és utána szeretném elvinni a számot (ami saját néven van) a Telenorhoz, akkor mikor érdemes bemenni a Telnorhoz elindítani a dolgot - miután már a kezemben van az igazolás az új Telenoros flottától?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest