- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
Sziasztok azt tudja valaki esetleg, hogy a EQ (kedvező üzleti flotta) csomagjaiban van olyan kedvezmény hogy facebook és társai nem számítanak bele az adatforgalomba?
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Sziasztok EQ után megjött az első “telenoros” számlám. Tetszik hogy a több számomat összefésülték egyszámlára, viszont az adatmegosztos korlátlan netemet kiszámlázták mint a huzat. Ezt hol, hogyan tudom megreklamálni?
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
6G nem jó?
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Csak ajánlani tudom. Engem a kényszer vitt rá (world first problem) mert iphoneba akartam a céges szamomat esimbe tenni. Az meg csak tmobil, s csak előfizu. Igy sokáig kerestem hogy mi a legolcsobb megoldás, mert csak bejövő hivásokra kell. Ezt (is) találtam, s nagyon nem bántam meg.
irtam h kell, már kaptam is a kontaktot, s kb lett egy személyes flotta kezelőm
nincs sorban állás, meg semmi hülyeség. Ugyanolyan kiemelt ügyfél lettem havi 2000 Ft, hogy ihaj 
de hogy válaszoljak is. Nincs belépési, 1-2 nap alatt megvan, ha be tudsz menni személyesen aláirni akkor hiphop.
-
gboszi
senior tag
Nekem is van előfizum rajtuk keresztül és a válasz IGEN. Semmi kapcsolatod nem is lesz a “multiflottával”, kapsz egy telekomos kapcsolattartót azt ennyi. De telekom csak céges azt tudod ugye?
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Most látom csak, hogy nekem lett címezve, de gondolom véletlen. Azért válaszolok

Én eddig is mindig az EQ (kedvezo uzleti flotta) ajánlottam. Ott van az igényeidnek megfelelő csomag.
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Tud valaki valami infót a Forensis MINI csomag áráról? Mert mondták, hogy változni fog, nem tud ilyen olcso lenni. Kérdés mennyivel. Nem nagyon akarnak válaszolni

-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Van olyan aki most is használja a mobilflottak.hu szolgáltatásait? Keressen meg privátban, köszönöm.
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Tud nekem valaki privátban elérhetőséget adni a mobilflottak.hu -hoz? Sajna nem kapok visszahívást, s fontos lenne. köszönöm
-
gboszi
senior tag
sziasztok, mi most a legolcsobb havidij telekom flottánál?
-
gboszi
senior tag
Sziasztok melyik most a legolcsobb havidíj telekom flotta? Mindegy a percdij a net, semmi nem kell, csak az esim miatt kell telekomos előfizetés.
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Ezt sose fogom megérteni: kamu cégeknek adnak kedvező feltételeket, amik csak flottázásra jöttek létre és sápot szednek, miközben ha maga a szolgáltató kínálná ezeket a csomagokat, sokkal nagyobb lenne az érdeklődés, de persze kisebb a profit.
Na. A korrekt rendes flották úgy működnek, hogy kérnek ajánlatot x darab előfizura, s úgy kapják meg a számokat. Ezeket az előfizukat nekik kell garantálniuk, hogy hozzák. Legyen mondjuk 1000 előfizető, amit mond az xy flotta, hogy tud szerezni 1 hónapon belül. ERRE kap egy kedvezményt. De az ügyfeleket (előfizetők) a flotta cég szerzi, nem az szolgáltató cég. Ezt a költséget spórolja meg. Ez a legnyagyobb költség, az ügyfélszerzés. -
gboszi
senior tag
Van egy 2-3 “nagy” flotta ahol azért elég jo a helyzet és a szolgáltatás. Nem értem miért kell az ilyen 6forint meg hudeolcsovagyok meg a szinteingyen mobil cégekkel bajlodni...
-
gboszi
senior tag
Na mikor indul a picsogás hogy “mikor lesz már hétfő?” ?
-
gboszi
senior tag
Nem irta hogy részletre akar venni

-
gboszi
senior tag
Most ti itt tulajdonképpen mit is akartok megfejteni? Vagy mire ez a nagy nyomozás?
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Bocsi, akkor én fogalmaztam rosszul. Szoval azt nem értem hogy miért nem postaznak kártyát? Minek a meghatalmazás? Mindegy.
Igen én nagyon ajánlom. Van előfizum is meg csak net is. Soha nem volt semmi komoly gond. Sőt még olyat is elintéztek, amit nem is kellett volna (csináltak otthonra térerőt) -
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
EQ flotta. 6340 Ft. Minden korlátlan (sms is) és 4 (!) Gb a net.
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Volt már róla szó s volt több vélemény. Kint vagyok Angliában s tökéletesen megy a MindigTv app.
-
gboszi
senior tag
Oksa, te tudod, nekem meg kb 15 nincs a nevemen szám

MADcat-nél a pont, valahogy én is ezt akartam irni. Flottánál nem az a buli, hogy a 3000 Ft-os feltöltőt 2800ból megúszod. Én is komoly pénzeket spórolok, spóroltam már, igaz nekem cégesként is ez a szám szolgál.
Viszont ez már off, csak olyan magyar betegség, hogy igények vannak, de semmi kompromisszum. Mindenki 100%ban akar jól járni, semmi kockázat, de az olcsobb meg a jobb az alanyi jogon jár. -
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Konkrétan te vagy a második ember akinek elrejtem a hozzászólásait. Az a mérhetetlen letargia, pesszimizmus ami árad belőled (mert volt egy rossz tapasztalatod) elveszi az ember kedvét a mobilozástol is. Mindenki, már tényleg mindenki tudja, hogy te hónapokat vártál és nem kaptál számlát...
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
A legolcsóbban úgy jössz ki, hogy 7030.- korlátlan net 200 perc beszéd. Plusz egy adatmegosztó 570 Ft-ért. Ez 7600 Ft. Gyilkos!!!
A másik, hogy 3040 Ft a 4Gb+ 200 perc beszéd, és 5000 Ft a korlátlan net adatkártya. Itt annyi okosság van, hogy kérhetsz mellé szintén adatmegosztót 570 Ft-ért és azt esetleg oda tudod adni valakinek. Neked kell tudni, hogy melyik éri meg jobban.
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Az elszámolható meg nem elszámolható témába miért nem olyan ir csak aki ért is hozzá, vagy tudja mit ir?

Mindenkinek a saját vállalkozásáról kell tudnia, hogy mit számolhat el, s mit nem. Vagy továbbszámláznak, vagy számlafizető vagy. Általában a kettő ugyanaz, a lényeg cég esetében (nem magánszemély) hogy amennyiben telekomunikációs vagy hangalapu vagy ilyesmi szolgáltatás tétel van a számlán, akkor a NAV feltételezi a magánhasználatot, amit be kell vallani. Ezért (!) nem foglalkoznak vele a könyvelők. 5-10ezres számlánál drágább a leves mint a hús... -
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Bocsi, de nem akarom Péteréket zaklatni, ezért hátha. EQ flottában mennyiért hivok külföldet? Németország ás Anglia érdekelne. Vagy hol találom meg? Köszi
-
gboszi
senior tag
Megint megy a nyávogás...kért valaki számlát? Vagy csak simán nem kapott...
Cégesként belépet valaki és nem kapott számlát? Mert erről volt szó!!! -
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
EQ flotta tapsztalat
Mivel ment a nyávogás, hogy ilyen meg olyan banda, gondoltam leírom én is a tapasztalataimat. Két számot vittem be egy feltöltőset másik szolg. feltöltőset és egy telenoros másik flottásat. Ők intéztek mindent.
1. Telefonáltam, hogy érdekel, mikor lehet menni és hova
2. Elmentem az irodába kb 15 perc amit ott töltöttem.
3. Még aznap átmentem Tnor előfizura mindkét számnál
4. Másnap (!!!) már flottás voltam.
5. Harmadnap (Tnortol függ) megvolt a számhordozás.Csak ajánlani tudom őket, mindenkinek. Ha van kérdés szivesen válaszolok.
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Mennyi most az EQ belépési dij? Mert több helyen is 10ezret olvastam de a facebookon meg 15ezer kedvezményesen! ha többet veszel...ennyit emeltek volna? Vagy én nem értek valamit
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Eq flottas tapasztalatok kellenenek. Buktatok vannak? Vagy amire figyelni kell? Köszi
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, ket flotta kellene nekem.
1. Korlatlan hun, kb 2 gb net, ha van ingyen sms az pluszböröm2. Szinte csak net min 1 gb, keves beszed
Ha lehet huseg nelkul.
Mi most a legjobb? -
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Üdv mindenki, mivel nem nagyon írtatok még a tarifaexpert kapcsán, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Telenor korlátlan hűségem járt le, és olyat kerestem ami minimum ugyanazokkal a feltételekkel van, csak persze jobb áron. Mondtam a telenoros ügyfélszolgálatosnak, hogy nem akarok és nem tudok többet telefonálni, nem kell zene, nem kell 7 Gb net meg ingyen vasaló, kevesebbet akarok fizetni. Hát nem nagyon tudott hova tenni...neki ez nem pálya
Szoval olyan kerestem, ami olcsóbb. Minden a leirtak szerint zajlott, érdemes rájuk irni, mert olyan csomagok is vannak, amik nincsenek alapbol a weblapon. Kb 3 nap lejátszódott az egész. Maradtam telenoros, csak kaptam egy sms-t hogy ment a csomag váltás. Szóval ajánlott! -
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Nem tudom mi volt a gond.

(Valaki privibe elmondhatná) -
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag

köszi köszi a segítséget. Engem nem érdekelne az új szám, mert pontosan azt csinálnám amit mondtok. Ma már mindenkinek a száma csak benne van egy telefonban azt kész.
De szülők még ilyen, jaaaj jaj jaj, 10 éve ez a számom mi lesz most...stb
Na mindegy csak annyi, hogy tudjátok, hogy van ilyen is.
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
SZiasztok kezd bedőlni a flotta, amiben a család van. Kérdés, van valami mód kimenteni a számokat? Ami persze a flotta nevén van...
(tartozás felhalmozódás, s a kezelő cseszik rá) Azt mondta a csávó a tmobilban, hogy szerinte itt mi már ne is fizessünk be számlát :SKöszi
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Első és egyetlen hozzászólás a prohardveren....ahhoz képest nem is rossz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Évről-évre felmerül, hogy csinálni kéne ilyen flottát. Azért nehogy azt higgyétek, hogy csak bemész a t-hez, hogy szeretnék k...olcsón telefonálni, majd azt mondják, hogy hozz pár havert és el van intézve.
Ki alapit erre céget? Ki válalja a kötötségeket? Ki fizet? Garantálnod kell x embert hogy behozol. Az hogy sajátnéven van a számla, meg nem kapcsolnak le mindenkit, azok mind mind olyan plusz szolgáltatások, amikhez igen magas számok kellenek. A katolikusban anno 30 ezren voltunk. Szerintem a DPI meghaladja ezt. Szóval ne akarjuk mindennek csak a jó végét megfogni...és azt hinni, hogy ennyi az égész. -
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
-
gboszi
senior tag
Megy itt a rémitgetés ezerrel. Azért nem kell ennyire rosszra gondolni. Természetesen vannak lehuzos cégek is, de ezért van a fórum, hogy segitsünk kiszürni azokat.
Egy flottában az a fontos, hogy: amennyiben csak számlafizető vagy (van ahol még az se) úgy egy (!) számla érkezik a flotta kezelőhöz, amit rendezni kell. Amennyiben ez nincs igy (ergo valaki nem fizet) úgy korlátozzák (korlátozhatják) a rendesen fizetőket is. Ez elég fájó tud lenni, főleg, ha még visszakapcsolási dijat is legombolnak rólad.
Az ajánlott flották (pl dpi) egy kvázi nem publikus csomag, amit mégis igénybe tudsz venni. Ezek a jó flották. -
gboszi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- DIY 2x15"-os passzív zárt mélyláda eladó
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
nincs sorban állás, meg semmi hülyeség. Ugyanolyan kiemelt ügyfél lettem havi 2000 Ft, hogy ihaj

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MADcat