Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
A Vegyipari Dolgozói flotta mennyire piacképes a többivel képest? VDSZ.HU
Kedvezményes Vodafone előfizetési lehetőség szakszervezeti tagoknak
Havidíj összesen: 3.030,- Ft (ebből 2540 Ft lebeszélhető belföldön)
Percdíj (hálózaton belül/kívülre): 12,7/16,5 Ft / perc
SMS ( belföldre, nem emeltdíjas): 19 Ft / db (20db a csomagban foglalt)
Csoporton belüli SMS: 4,8 Ft / dbMásodperc alapú elszámolás.
5 kártya lehet egy előfizetőnél, ingyenes beszélgetéssel egymás között.
A Vodafone további árairól a Vodafone ügyfélszolgálatán (1270) adnak tájékoztatást, illetve a Vegyipari Dolgozó 2013. szeptemberi számának hátoldalán is szerepel bővebb tájékoztató.
A flotta jelenlegi tagjai ingyenesen válthatnak a fenti csomagra,
MSZOSZ flottára való hivatkozással (1270)."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz Sayuar #11983 üzenetére
Ez off, mert nem flotta, és nem is magyar...
De kétségtelen, hogy tetszik az árképzés.
Csak az ország nem.Bár lehet, hogy ha az EU megszünteti a rooming díjakat EU-n belül, akkor érdemes lesz ezt újra átgondolni...
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
A dpi kontakt válaszolt, én meg az adatokat elküldtem neki. Hétfőn. Azóta semmi reakció. Ez mindég ilyen lassú folyamat?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz harcosparej #12004 üzenetére
Az első konzultáció szinte valós időben lezajlott. Csak a válaszom volt lassú, de egy hete semmi reakció. Igen, rá gondolok... Remélem, hogy nem pont előttem van kapuzárás.
-
vegyszer
addikt
válasz harcosparej #12006 üzenetére
Írtam neki az este, elküldtem az adataimat szövegben, írt vissza pár perc múlva, hogy az xls-be rakjam be. Megtettem (újra), elküldtem, és jött a visszajelzés szinte azonnal, hogy továbbította. (azaz, lehet, hogy először a lassú reakcióm miatt sikkadt el a dolog ).
Így már minden kerek.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz harcosparej #12010 üzenetére
És azután, hogy ők jelentkeztek, kb mennyi, amíg a sim csere(áthordozás) végbe is megy. Sajnos ha elseje után kerül sor rá, ki kell fizetni az egész hónapot.
-
vegyszer
addikt
Ma végre hívott a dpi közvetítő cég...
Köszönöm szépen az itteni emberek segítségét!
(holnap megyek is a SIM-ért, mert az 1800ft futár díj nekem kicsit sokk)
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz xcsabo #12089 üzenetére
Egyik ismerősöm emiatt váltott a céggel flottát. Csak a kapcsolási díj az összes számra valami 30-40000ft volt 8-10 számra. Talált jobbat, lépett, és a karácsonyi pénzt most írták jóvá... (t-mobilos lett az új flotta is)
-
vegyszer
addikt
válasz choler. #12091 üzenetére
Red típusú előfizetés, csak a net több benne (tán 7GB). 10000 Ft , de rákérdezek konkrétan. Lehet, csak egyedi ajánlat, nem flotta, társ sim a táblára nethez lehetséges...
-
vegyszer
addikt
válasz djgodzi #12099 üzenetére
Ha vállalod a közvetítő szerepet, a Vodafone ajánlatok között volt olyan, hogy két kártyás egymást 590ft/sim dij ellenében 4 Ft-os árral hívta egymást.
Vagy voip. Pl t-mobile domino sim, 150 MB net, 890ft havonta. Az kb 2-3 óra voipra elég...[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Nekem a klikk 100mb net is engedi a Browsercalls hívásait 0,001$/perc alapon a mobilevoip appal. Ezért lettem végül dpi flotta tag helyett voip felhasználó. Mert NEKEM így jobb. 95%-ban otthonról beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Olcsó net csomag (táblához, PC-hez, voip kompatibilis) mi a legjobb az alsó ár szegmensben? Pl 1-2GB, és környéke.
Köszönöm!
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy én voltam túl buzgó, de eljártam a dpi flotta belépéshez szükséges lépéseket. (kontakt, adat küldés, személyes SIM átvétel egyeztetés) De utána pont felfedeztem a Browsercalls 0.001$-os magyar percdíját. Feltöltöttem, és tetszik. Ez után próbáltam volna a mobil force számára jelezni, hogy bocsi, de meg sikerült gondolni magam. Pedig komolyan vagy 10 nap egyenként 5 alkalommal próbáltam volna vissza hívni őket. Erre most meg 3 héttel a dolog után pont akkor hívnak (vagy 6 alkalommal), mikor beszélek. És az okos Xiaomi Hongmi kéretlen hívó/sms blokkoló alkalmazás egyből nem kívánt számnak tanulta meg őket.
Lehet szerintetek ebből bármi gond, hogy nem szerződtem végül?
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Kiábrándító ez a várakozás.
December utolsó teljes munkahetén, 15-é köröl leadott DPI igénylésünkről semmi hír.
Cintiát kérdeztük, adott egy központi számot, de azt egy automata, ami 21 másodperc után bont.
Tényleg ilyen elérhetetlen a bonyolító cég? esetleg priviben valaki dobna egy működő számot?Köszi!
-
vegyszer
addikt
Pár hete kértem itt némi segítséget a DPI flottához való csatlakozás kapcsán. Karácsony előtt küldte meg az adatokat a párom, és múlt héten hétfőn tudott a MF megkeresése után szerződést kötni. Én meg mikor már tudtam, hogy hétfőn szerződik, szintén kértem, hogy csatlakozhassam (péntek este), kedden én is szerződtem. Bár igaz, hogy kértem a párom, hogy kérdezzen rám a szerződés kötés közben. Érdekes módon kaptunk egy egy párszázas számlát 2 nap után. Mikor még nem is használtuk a SIM kártyákat. És még a forduló napunk is más.
Annyi baj legyen...Mindenkinek köszi.
-
vegyszer
addikt
válasz Viktor0610 #18068 üzenetére
Nem is arról van szó, hogy földhöz vér a kétszer kb 600ft. Inkább meglepett, hogy már két nap után kiállításra került.
Érdekes módon a mytelenor rendszerén nem tudom megnézni a tartalmát. Mindegy is. Kifizetni ki tudom így is.Az a fontos szempont számomra, hogy ne harminckettedikén fizu előtt két nappal legyen a számla esedékes a csoportos beszédes kapcsán.
A számokat meg majd értelmezni kell. De arra ott lesz majd a számla. (mármint, hogy melyik azonosító kell a csoportos beszedéshez, meg ilyenek)
-
vegyszer
addikt
válasz Viktor0610 #18076 üzenetére
Megjött az első számla a DPI től. Komolyan mondom, nem teljesen kerekek. A délután négykor átvett, 3 napig be sem kapcsolt SIM kártyára is valóban kiszámláztak egy havi teljes net díjat, illetve az egy napra eső havidíj részét.
Azért ez megér egy egyeztetést, hogy ez így tényleg normális-e?
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
DPI kapcsán egy kérdés merült fel:
A többi mobil szolgáltató küldött ingyen hívás értesítő SMS-t. Itt, mikor nem jött, pedig tudom, hogy hívtak, kerestem a 1220-on, hogy ott minek is hívják, és arra jutottam, hogy ez itt a Telenor-os oldalon havidíjas szolgáltatás.Az a kérdésem, hogy ezt jól értettem-e, vagy valamit be sikerült nézni, megint?
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Esetleg valaki tudja kapásból, hogy a Samsung S6, S7, S6 edge, S7 edge milyen árban van a DPI flottához?
Egy kolléga megtérne, de én a weblapon nem engedett eddig se belépni...Köszönöm szépen a segítséget
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
A DPI flottához lehet részletre venni telót? Valahogy ez az információ nem akar kiugrani a Google által a felhők közül.
Köszönöm
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A topicban írtak alapján év elején a Zasszony és én is a DPI flottába léptünk. Igazándiból nekem is, és neki is bejön. Egyetlen hiba van vele, hogy néha hamarabb fogy el a 200MB net, mint aktiválják (mert az a számla zárás után 2 nap).
Az a kérdésem, hogy az ALFA 11-be érdemes lenne e átlépni főleg a net miatt? Egyáltalán mennyire bonyolult telenoron belül átvinni, egyáltalán engedik-e?
Köszönöm a válaszotok.
-
vegyszer
addikt
Ma személyes ügyintézéssel én is az IQpro adat kártyára tettem a voksom.
Érdekes módon csak a SIM kártyát adták át. Minden mást a telefon helyett a flotta kezelő ad majd.
A SIM kártya kb másfél óra múlva éledt fel.
De az adatforgalom még nincs rá felcsattintva.
Azt mondta a fickó, hogy 72 órán belül aktiválják.Valaki tud támpontot adni, hogy valójában neki mennyi idő után lett mobilnet a SIM kártyán?
Köszönöm szépen
-
vegyszer
addikt
Szia!
Ha már rooming.
A szüleim a határ közelében laknak. Gyakorta jön SMS, hogy üdvözlet a Szerbia Telekom hálózatában, és hasonlók.
Az adat kártya tud roomaingolni? Vagy külön kezdeményezés után megoldható? Inkább EU érdekel, mint Szerbia, de mégis most, hogy szóba került, gondoltam megkérdem."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz BoC1ka #23688 üzenetére
Nézd meg az APN beállításokat.
Nekem online volt az alap APN, na azzal nem ment. Azt net - re átírva megindult az adat áradat. De lehet, hogy neked pont fordítva van..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Most jött:
Tisztelt Ügyfelünk! A Telenor nyilvàntartàsa szerint az ön elöfizetése DPI ALAP tarifàba tartozik, tàjékoztatjuk, hogy 2016. november 17.-töl Internet csomagjàt vàltozatlan feltételek mellett megduplàztuk, ìgy Ön màr 400MB/hò adat csomaggal rendelkezik. Tovàbbi részleteket a https://dpi.fidesz.hu oldalon a Tarifàk menüpontban talàl. Üdvözlettel, Fidesz
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz KILLERLALA #25426 üzenetére
Nem jön ki a matek.
Ha 4500 műholddal számolnak, ami 17-23Gb sebességet ad felhasználóként egy Gb-vel, az 103500 maximális sebességű végfelhasználót jelent globálisan, akik 4500 műhold árat kellene hogy kitermeljék.Minden lesz ez, csak olcsó-gyors-megbízható egyszerre nem. Max kettőt választhatsz a fenti opciók közül a pénzedért, de lehet hogy csak egyet.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Mint mostanában a fórumot nem követő, de általatok DPI flottás egy barátomnak a kérdését tolmácsolom felétek.
Ő olyan flottás 3 SIM kártyával, ami 13 forintért beszél, de a jogosultsága munkahely váltás miatt megszűnt. Ugyan még nem dobták ki, de ez elvileg bármikor elő fordulhat.A 3 SIM összesen 23000ft havi költséget generál 13ft/perc alapon, ebből kb 9000ft az előfizetés, ami lebeszélhető.
Alaphelyzet: az egyik SIM igen sokat beszél (14000ft, de nem igazán netezik), a másik a havi 3000ft-ot is épp átlépni (de totál offline), a harmadik a maradékot (de ő fiatal, havi 2-4GB is elfogy)
Kérdés:
Van e olyan flotta család, ahol egy korlátlan tarifa mellé lehet választani olyat, ahol a kis tagok is ingyen hívják a nagyot, illetve a másik kicsit?
(azaz, hogy a korlátlannak ne kelljen telefonos kisasszonyt játszani)Milyen ötletetek van erre?
Köszönöm szépen a választ
-
vegyszer
addikt
válasz khorvat #26624 üzenetére
Nem. Félreértés áll fent. Én általatok lett DPI-s. De ők nem. Ő váltott meló helyet, és a céges flotta nekik nem biztos, hogy sokáig él még. Ezért én, aki anno nézett jó flottát (magának, és a párjának), megkaptam, hogy tudok e nekik valami jót. Pártpoliti okokból nekik a DPI-s nem játszik.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a DPI flotta már teljesen le lenne zárva?
Mert én abban a hiszemben küldtem jóatyámat a szegedi Fidesz irodába, hogy tud csatlakozni. Ott viszont egy hölgy arról tájékoztatta, hogy tavaly június óta nem lehet csatlakozni.Erről én biztosan nem tudtam, ha így lenne. Vagy esetleg félre tájékoztatták volna? (én anno egy levélváltás után csatlakozhattam, és a párom is, jóatyámat hűsége meg most ketyegett le)
-
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Ha DPI-vel roomaingolok, akkor az a havi keretből megy le, vagy külön díjas?
-
vegyszer
addikt
Már másodszor jön elő az a probléma, hogy egy szaros SMS regisztrációt követően az IQpro (szerinte jogosan) +800ft nettó összeggel dobja meg a számlát. Ez nem tetszik (mert rom újra húzás után a Mi követeli az újra hitelesítést).
Így az a kérdésem, hogy kit kell zaklatni az ügyben, hogy vissza tudjam adni az IQpro-t? Tudnátok ebben segíteni?
-
vegyszer
addikt
válasz Biggeszkij #28314 üzenetére
Nem csak ezért adom vissza. Nem kell. Lett új meló, ott van WiFi, net, ellenben időm nincs használni. Út közben meg nem fogy el a keret.
Tehát a kérdés adott: kit kell zaklatni IQpro visszaadás kapcsán?
-
vegyszer
addikt
válasz ambrust #28985 üzenetére
Én az első SIM kártyát direkt személyesen vettem át. Persze a net nem volt jó (vagy csak az automata APN, de ez már jóval később jutott eszembe), küldtek új SIM kártyát. Azzal rendben volt minden. De beletellett másfél hétbe, mire ez végig ment a rendszeren.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Volt itt olyan, aki az IQpro -hoz vitt számát végül elhozta onnan? Mennyi bonyolult visszaszerezni saját névre?
-
vegyszer
addikt
válasz _Gudella #29590 üzenetére
Amit én eddig néztem (USB-s modem/netosztó), ott ki kellett kapcsolni a PIN kód kérést. Csak úgy ment.
(először persz egy másik eszközben kellett kikapcsolni)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest