Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz tkomlosi #41047 üzenetére
Ilyenek a voda területi flottái (3500 Ft és 6500Ft).[link]
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
atala
addikt
válasz csacsi67 #41040 üzenetére
A hang hívás nem lényeges, csak annyiból, hogy lehessen őt hívni, és ha szükség van rá, akkor tudjon ő is hívást indítani. Szinte semmit nem beszél telefonon. Ha beszél valakivel, akkor Viber-en, vagy Messengeren.
Internet viszont kellene neki minimum 1 GB, de ha jó áron van, lehet több is. -
atala
addikt
válasz bollokcs80 #41052 üzenetére
Auchan-os ezüst díjcsomagot tudnék neki venni, az van nekem is, de mivel alig beszélget, így pénz kidobás a 3200 Ft.
-
kano
nagyúr
Domino Maraton?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kosmoo81
tag
válasz kentucky #41020 üzenetére
Ezt irja a honlap:
A flottatagságom mennyi időre érvényes?
A befizetett regisztrációs díj (tagdíj) lejártával felvesszük veled a kapcsolatot. Ha ez nem történik meg, az azt jelenti, hogy még aktuális a tagságod, nem kell tenni semmit. Ha nem tudunk se e-mailen, se telefonon elérni, akkor automatikusan megszűnik flottatagságod, és a telefontársaság átteszi az előfizetést egy drágább csomagba.
-
Tamy
senior tag
Esetleg még nézd meg a Kedvezménybank kínálatát, eléggé hasonló a Multiflottához, ha kevés perc kell valamivel olcsóbb, mint a Multiflotta. Vagy a Vodának van egy Flotta Basic 1 GB nevű tarifája 2450 Ft/hó áron (hálón belül korlátlan beszéd, 100 perc lebeszélhető, 1 GB net van benne, közösségi média ingyenes). Ha meg nem elég az 1 GB, kérhető nagyobb net is + pénzért.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Zolika1982
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni!?
ORFK Mobil flottával kapcsolatban valami részletes infót, vodafon vagy telekom szolgáltatóknál?Van rendőr igazolványom, de mindkét szolgáltatónál azt az infót kaptam, ha majd megyek szerződni akkor elmondják milyen lehetőségek vannak.
Így elég nehéz választani bármit is, illetve akkor családon belül több számot is bevinnék a flottába! Esetleg privátba, vagy emailra tudna nekem küldeni valami árlistát?!Köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz Zolika1982 #41061 üzenetére
Üdv!
Céges flottáknál ez általában úgy szokott működni, hogy a munkáltatód (vagyis a flottakezelő) ad tájékoztatást erről. Gondolom van ott is egy felelős személy, aki ezeket intézi.
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #41062 üzenetére
Nem feltétlenül. Nálunk a T-mobile ad minden féle tájékoztatást, nincs semmilyen emberke erre. Ez a hirdetményben ki is van hangsúlyozva.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
aktív tag
válasz Zolika1982 #41061 üzenetére
Küldtem privátba.
-
mazsi
senior tag
válasz MADcat #41063 üzenetére
Addig jó amíg nem kapcsolattartó intézi a flottás ügyeidet, mert az eddigi 4-5 flottám kapcsán én csak szívtam velük. Volt ahol retardált ember vitte óvodás szinten az ügyeket, volt VIP emberke heti 2 perc szabadidővel, meg rengeteg balfasz aki nem tudott erélyesen fellépni ügyekben a szolgáltatónál.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
MODERÁTOR
válasz MADcat #41063 üzenetére
Hát akkor ilyen is van, ezt nem tudtam. Így viszont tényleg érdekes, hogy a szolgáltató meg nem ad infót, csak szerződéskötéskor. A mi cégünknél van flottakezelő, de sok dolgom nem volt vele eddig, mert mindig olyan pocsék flotta-ajánlatok vannak, hogy nem éri meg belépni. Mondjuk nekem van céges telefonom is, az mellett meg saját számra elég a Domino feltöltős SIM is, amire évente ha 5000Ft-ot töltök, akkor sokat mondok.
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #41067 üzenetére
Az nekem is. Itt nálunk le van írva minden feltétel, de az érdemi ügyintézés egy T ponton zajlik. De jobb is így.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz MADcat #41068 üzenetére
Na akkor lehet mégis egyről beszéltünk, csak félreértettük egymást fentebb. Az ügyintézés nálunk is a szolgáltatónál zajlik, de a flottás csomag feltételeiről bármikor tud adni infót a cégnél ezzel foglalkozó flottakezelő is. Aztán ha valaki szerződni akar, akkor kap egy igazolást hozzá, és azzal mehet a szolgáltatóhoz. Na de mindegy is...
-
kentucky
őstag
Szisztok! Egy hete átvettem az EQ-s Sim kártyám, kell nekik írni hogy aktiválják, vagy magától megy majd?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
EQ korlátlan netes kártya, ami elvileg csak adatszolgáltatást tartalmaz, hívható? Nekem van egy ilyen kártyám, tegnap vettem át a Telenortól. Most lett beaktiválva. Kipróbáltam, és hívható, és hívás kezdeményezhető róla.
A Telenoros ügyintéző a papíron mindenütt hangalapú szolgáltatásokat emleget.
Én elvileg egy korlátlan adatkártyát igényeltem.Valami elcsúszhatott?
-
embe
nagyúr
Rossz helyre sorolta a Telenoros srác a simet, folyamatban a javítás. Valóban nem lehetne normál esetben vele telefonálni, és hívást fogadni sem.
-
laskr99
addikt
iQpro elég „gyors". Húzzák az időt, nekem fogy a türelmem. 3-án írtam nekik az elveszett kártya ügyben. Utána szépen mondták kedden feladva. Azóta sehol a kártya. Csak azt mondják feladva, sehol semmi. Többször is írva viberen nekik időhúzás.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz laskr99 #41081 üzenetére
Én ma fejeztem be az iQproval ment a kártya tértivevényesen elsöbbségivel.Megint kaptama fizetési felszolitást. Leirtam azt is hogy a márciusi számlát hajlando vagyok még kifizetni de semilyen komunikáciot nem folytatok veluk se email se telefon se semmi nem küldöm el a befizetési bizonylatot a februári befizetsröl én is azt csinálom amit Ők . Linkeltem nekik pár hozzászolást rolók a forumbol . Semmire valo banda.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz noorbertt #41080 üzenetére
Én voltam bent a meghatalmazással. A szerződést amit kinyomtatott azon végig hangalapú simet emelgetett, ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal. A meghatalmazás meg adatkártyát említ. Vissza is mentem hogy szerintem ez így nem jó. Azt mondta, de jó.
Ezek szerint mégsem. -
-
csacsi67
addikt
válasz laskr99 #41084 üzenetére
Nekem ebböl elég volt 3 honapja minden honapba kapon a fizetési felszolitástn tölük.Milyen dolog már az se emailre se telefonra ne reagálnak.Ök vannak értünk nem mi érük a mi pénzünböl élnek .Viberre egyedül jó hogy nem már 90 számot kell hivni hogy tudja beszélni velük. Mit gondolnak ezek magukrol.
-
mapege
csendes tag
Ilyen áron mit várunk emberek? 3882ért teljesen korlátlan internet az egész ország területén bárhol. Hol kapsz ilyet ennyiért?
-
RoSSo3
senior tag
Amikor korlátlan net kártyát kerestem, az iQ és az EQ volt "versenyben". Árban lényegesen jobb az előbbi, de én is végül az itt olvasott - nagyon sokszor kellemetlen - tapasztalatok miatt választottam az EQ-t.
Talán ha "csak" netes kártya kell valakinek, és hosszú távra (nem úgy, mint nálam, hogy csak nyaralóba, a nyári időszakra), és nem kell kommunikálni evlük, akkor jó. De ha már kell intézni valami ügyet, akkor az - ahogy most is látom, olvasom - kínszenvedés.
Sok sikert, remélem, sikerül kijárni a dolgot!
-
mapege
csendes tag
válasz gingerbalm #41097 üzenetére
Hat mondjuk így is olcsóbb mint akármilyen szolgáltató
-
laskr99
addikt
válasz gingerbalm #41097 üzenetére
Szóval ha én átállíttatnám most, úgy hogy "17 októberében szerződtem, nekem is 3882 lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs