Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
-
szabolcs17
csendes tag
válasz gingerbalm #32910 üzenetére
Én az e-mail után egy héttel telefonon érdeklődtem, mert nem jeleztek vissza. Azt mondták utánanéznek, utána egy fél nappal jött a válaszüzenet. Tehát ha nincs semmi reakció, érdemes felhívni őket.
-
micafighter
nagyúr
válasz gingerbalm #32910 üzenetére
Ha minél gyorsabb ügyintézést akarsz, ird meg egyből mit szeretnél, pl ha csak net kártya kell akkor "adat&net 4GB", ha telefonálni is akarsz vele akkor "hang+adat&net 4GB", küld el a személyid és lakcím kártyád fényképét csatolva, írj egy postai címet hova küldjék neked, és kérj egy visszajelzést. Igy nem kell plusz köröket futnod. Amugy írni szoktak mikor feladták neked a simet levélben. Ajánlva adják fel, a ragszamot elküldik neked emailben mikor feladják, a levelet meg tudod nézni hol jár neten a posta honlapján, a ragszam alapján.
Ja és szerintem ne irj regényt, minél rövidebb és lényegre törőbb amit irsz, annál hamarabb lesz meg a dolog szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz gingerbalm #32914 üzenetére
Én a helyedben folytatásban írnék nekik a fentebbiek alapján, nem várnék. Első valaszukban ugyis ezt fogják irni, plusz egy árlistát plusz telefonos elérhetőséget. Ezeket amugy is el fogja küldeni szerintem neked, csak ha elküldöd addig az adatokat is amiből tudnak dolgozni, akkor azzal már nem telik az idő.
[ Szerkesztve ]
-
szabolcs17
csendes tag
válasz gingerbalm #32914 üzenetére
Tőlem még telefonos elérhetőséget is kértek, bár korábbi levelembe már megírtam nekik.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #32925 üzenetére
Mire csatoltam volna, már válaszolt is.
-
JackeL
tag
válasz gingerbalm #32926 üzenetére
Mázlista, én még várok a válaszra
-
Egon
nagyúr
válasz gingerbalm #33542 üzenetére
Azt értem, de 12.7 Ft/perc áron tudok vele telefonálni, nemde? Vagy ez a kártya alkalmatlan telefonálásra?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz gingerbalm #33545 üzenetére
És az mennyibe kerül, milyen feltételekkel kapható?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Hegyirabló
veterán
válasz gingerbalm #34602 üzenetére
Hát hogy csak nem és kész.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz gingerbalm #34604 üzenetére
Voltam bent a Vodkafonenál is, ott is azt mondták, hogy nem lehet díjcsomagot váltani.
Nekik meg írtam most egy levelet, kértem, hogy oldjuk meg valahogy a dolgot, hiszen belépési díj is volt, 11 ezer forint, ha meg az van leírva, hogy lehet váltani menet közben, akkor frankón megtévesztettek engem, amikor szerződtem velük. Meglátom, hogy mit írnak vissza, ha elutasítóak lesznek, akkor első körben békéltető testület, másodikban NMHH, harmadikban polgári per. Nem is fér a fejembe, hogyan tehet meg ilyet egy cég. A testvérem szerint ez csak slendriánság részükről, és nem szándékos. Csak ugye amikor a Vodka is azt mondja, hogy nem lehet feljebb lépni, akkor kezd gyanakodni az ember.
A számot meg tőlük kaptam, de én vagyok az ügyintéző, bármi bajom van nem hozzájuk kell fordulni, hanem közvetlenül mehetek az Óvodafonehoz, és az én nevemen is van a szám.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz gingerbalm #34606 üzenetére
Remélem pozitívan állnak a dologhoz, mert szerintem itt egyértelmű, hogy ők hibáztak. Meg egyébként is, egy háromszor drágább csomagba akarnék menni, mindenkinek érdeke, hogy válthassak.
-
csacsi67
addikt
válasz gingerbalm #34644 üzenetére
Volt valamikor egy mondata egy embernek mindenki hozzon magával egy embert[/I
gyuromoj
Tudod jó pénzért mindet
Ha aktuális lesz keress meg privibe segitek.
[ Szerkesztve ]
-
kinghaxor
senior tag
válasz gingerbalm #34644 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy egy olyan embernek kell beajánlania aki már tag egy ideje náluk. De semmi konkrétumot nem mondott ezzel kapcsolatban. Igaz nem is kérdezem rá konkrétan ez mit takar. Jó lenne utána érdeklődni telefonon, hogy ezt pontosan hogyan értik.
-
bul07
nagyúr
válasz gingerbalm #34636 üzenetére
Ha már Coop kupon
Lenne felajánlásom most 3 kuponra
Az első három privátot küldőnek tudok küldeni kupont amivel 8860Ft-ért megvehető Huawei E5577C
Kereskedők kíméljenek fórumlakóknak akarok jót( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
edk-
őstag
válasz gingerbalm #34674 üzenetére
A felesleges ügyfeleket megölik...
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
nmolnar
csendes tag
válasz gingerbalm #34729 üzenetére
Szia!
EQ-nál ugyanez bruttó 3.486 Ft, csak annyi a különbség, hogy 200 perc után bruttó 9,5 Ft/perc másodperc alapon.
Úgyhogy azért annyira nem jók ezek a kondíciók.
Norbi
-
Peflow
csendes újonc
válasz gingerbalm #34816 üzenetére
Persze persze, olvastam én is az általad kiemelt részeket, kételkedtem is a hír igazságtartalmában, csak azért elindult a pletyka valamiért, na majd az idő megadja választ
-
edk-
őstag
válasz gingerbalm #34971 üzenetére
Két SIM használatakor (családtag, barát...) pedig az EQ.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
PBA
aktív tag
válasz gingerbalm #35023 üzenetére
Nekem is pikkpakk ment a FB csoportos jóváhagyás (EQ).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz gingerbalm #35250 üzenetére
Akkor semmivel se jobb, mint a hellodata, cserébe tök körülményes. De akkor az első postban található táblázatban miért van percdíj ugyanúgy az adatkártya alatt is?
[ Szerkesztve ]
-
válasz gingerbalm #35622 üzenetére
Tudom, hogy "kell", de az, hogy egy Fórumon itt kér és kap valaki ajánlást, annak milyen gyakorlati értelme van.
Ha én kérnék, gondolom én is kapnék. De ennek mi alapja lenne, ami miatt ez szükséges?
-
Enkidux
csendes tag
válasz gingerbalm #36174 üzenetére
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az Iqpro Kft.-nek van weboldala, ahol lehet informállódni? Az ÁFSZ-ükről tud valaki valamit? Elérhető valahol?
Köszönöm!
-
Taktoj
aktív tag
válasz gingerbalm #36229 üzenetére
Ma kaptam a mailt... Tobbit meg kell kerdezni. Eszembe jutoot a topik beírtam tőlem egyenlőre ennyi.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
válasz gingerbalm #36231 üzenetére
Np. Érdemes utánaszamolni, lehet le kene valtani az alfát, a korlátlanról nem lehet visszafelé váltani,na meg ha nem figyelsz 800ft konnyen bekaphatsz.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
4Grider
nagyúr
válasz gingerbalm #36569 üzenetére
Nekem az első domino kártya bő 30 nap alatt érkezett meg. A második már két hét alatt itt volt...
-
danee992
tag
válasz gingerbalm #36662 üzenetére
nem az a baj, hanem az hogy a díjbekérőn szereplő összeget befizettem és még mindig nem kaptam emailt, hogy megkapták a pénzt, sőt még mindig ketyeg a befizetési határidő.
edit: "Utalás után kaptam egy díjbekérő emailt." ---> Utalás után megkaptam ugyan azt a díjbekérőt emailben mint amit a SIM mellé postáztak és befizettem
(#36661) xviktorx köszi
[ Szerkesztve ]
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
Bferibörs
addikt
válasz gingerbalm #37207 üzenetére
Persze, meg a HD is.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
papi77
addikt
válasz gingerbalm #37316 üzenetére
Piliscsabán az utóbbi 2 hónapban lassult 10-20 Mb közé a letöltés!
A feltöltés 5-6 MbAz első: NOKIA 1611
-
rfszabi
tag
válasz gingerbalm #37316 üzenetére
Annyi kimaradt, hogy 170 GB a havi forgalmam eddig, tehát 170 elfogyasztott giga után mértem ezt.
-
kmisi99
addikt
válasz gingerbalm #37439 üzenetére
Nagyon kevés telefonálás és legalább ~5-7GB net kellene. Az IQ nak ezért tetszett a hang alapú kártyája 80 perc lebeszélhetőséggel +7GB nettel.
-
gabor9991
őstag
válasz gingerbalm #37478 üzenetére
Telenor alkalmazásában látszik
Ebből biztos nem lehet kiszámolni, mennyi sim van a flottában. -
rfszabi
tag
válasz gingerbalm #37478 üzenetére
Így van, Telenor alkalmazásban látszik.
-
MODERÁTOR
-
RoSSo3
senior tag
válasz gingerbalm #37797 üzenetére
Eddig ment minden emailen - jobban is szeretek így kommunikálni, mert marad nyoma - ami sokszor nem hátrány...
Lényeg, hogy emailben kellene kapnom értesítőt? A szerződésben az van, de mégsem érkezik.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #38533 üzenetére
Fejlemény: beszéltem előbb a flottakezelővel, a hibajegyzékre még nincs érdemi reakció. (Fantasztikus, pedig az ominózus 72 óra bőven letelt.) A kérdésemre, hogy hogyan tudnám mégis befizetni a rendes havidíjat, azt mondta, hogy hétfőn intézkedik. Valami azt súgja, hogy ezt a hacacárét fogalmam sincs, hogy kinek a hülyeségéből, de többszörösen megszívom...
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz gingerbalm #38533 üzenetére
Plusz ha azért csinálták ezt a hozzáférés korlátozást, mert az igazoltan aug. 2-án befizetett előző havidíj nem érkezett meg hozzájuk aug. 10-ig, tehát 8 teljes napig kóválygott a rendszerben, akkor most szept. 8-án, hétvégén indított befizetés hogy a pitlibe érkezne be szept. 10-ig? Az a cél, hogy most direkt késedelembe hajszolnak, és netán újra hozzáférés korlátozást csinálnak, aminek a díját szintén állnom kéne? Es akkor már 14 rugót akarnak majd legombolni tőlem önhibámon kívül?
Erre reagáltam. Amúgy ha postai csekkes befizetés, akkor a feladás dátuma számít, nem pedig a beérkezésé. Ha valóban te nem hibáztál, nem hagytad az utolsó napokra a befizetést, ezesetben elnézésedet kérem a "kioktatásért" ! Amúgy a mostani bejegyzésedben is írod, hogy 3-án kaptad a számlát, akkor miért vártad meg a 8.-át szombatot, ami köztudottan nem banki munkanap? Igen számlát kapok, a számlazárás után max egy héttel itt van a befizetendő csekkel együtt két sim, két 4GB-os net előfizetésről. És mert én sem vagyok hibátlan, én is volt, hogy elkevertem a csekket és csak a határidő után egy nappal adtam fel, de nem volt belőle gondom. Talán látták, hogy ez egyedi eset volt és nem foglalkoztak vele, de lehet hogy fel sem tünt nekik.Üdv.: KamuMazsola
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #38536 üzenetére
Ja és ami még fura, hogy kiderítettem a Telenor topikban, hogy a hozzáférés korlátozásáról kapnom kellett volna SMS-t. Nem kaptam. Az utolsó SMS csak azt közölte, hogy elfogyott az adatkeret 80%-a, aztán tudtam, hogy lecsökken majd a sebesség, és a lecsökkent tempóval elvoltam az újabb ciklusig. Tehát nem is értesültem az egészről most hétfőig...
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #38537 üzenetére
Fejlemény 2.0: Telenor-tudor topikgazda Viktor6010 tanácsára futottam egy kört az ügyfélszolgálatnál. Sajnos konkrétan nem tudtak segíteni, a rendelkezésemre álló adatokkal a küszöbig se jutottam. Csak általános infókat kaptam. Viszont annyit mondott az ügyfélszolgálatos, hogy rögtön kikapcsolás nincs, ez nem augusztusi, hanem jóval korábbi dolog, itt valami minimum 45 napon túli, valami év eleji tartozásról lehet szó, amiről a flottának kapnia kellett felszólítást, satöbbi, ami felém szintén szépen elmaradt. Most ha belegondolok, hogy az ikuprónál a második vagy harmadik teljes havi összegben írják jóvá, amit kártyaátvételkor ki kell fizetni, és nekem az február-márciusra esett, akkor tippre ezt a jóváírást szuperül nem csinálták meg, és amiatt szívhatok, pedig akkor direkt beszéltem is velük telefonon és közölték, hogy igen, jól számolom, pont az a számla az, amit nem kell befizetni. Remekség.
[ Szerkesztve ]
-
IldiH
tag
válasz gingerbalm #38536 üzenetére
Ezek szerint te a Telenortól kapod a számlát, hogy postai? Ebben az esetben más a szitu, a szolgáltatók mindig ahhoz ragaszkodnak, hogy fizesd be, reklamálj és majd visszakapod (jóváírják). Olyanról még nem hallottam, hogy megoldás születne náluk egy reklamációra fizetési határidő letelte előtt, csak ha már fizettél
Én a flottás díjbekérős eljárásra mondtam ezt, ott ők szabják meg, hogy mikor/hogy fizesd, stb -
IldiH
tag
válasz gingerbalm #38543 üzenetére
Szerintem meg neked kellett volna felszólítást kapnod a telenortól, ha ők számláznak neked és oda fizeted be.
De nyilván a flotta is hibázott, ha nem adminisztrálta a jóváírást. Ebből csak addig nincs gond, amig a befizetés is náluk van. Azt látom, hogy soha nincs lepapírozva az ilyesmi (számlában levezetve), csak szóban/levélben megbeszélve. Így előfordulhat, hogy átkerülés esetén meg követelik rajtad. -
csacsi67
addikt
válasz gingerbalm #38545 üzenetére
Amikor indult IQ nekem is volt hasonlo estem , én is csekken fizettem mindig idöbe befizetve.Telefonálni szerettem volna nem tudtam.na mondom itt valami hiba van hivtam az IQ ,hogy mi a gond meg a Telenort valami számla tartozásra hivatkoztak. Ok mondom én hagyom a fenébe nem érdekel én befizettem mindent ha nem kapcsolják vissza fágylat rá. Van másik elöfizum.Képzeld 3 nap mulva ujra mnet a kártya még a vissza kapcsolási dijat se kérték.
Azóta semmi gond nem volt velük ... .Minden tökéletesen müködik.
Nekem pont ilyen esetre van két külön flottánál elöfizum .
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz gingerbalm #38547 üzenetére
Egyetértek veled Gondolom orvosolják a problémát. Nekem mint irtam azota semmi gondom nem volt velük.
-
KamuMazsola
őstag
válasz gingerbalm #38587 üzenetére
Arra próbáltam reagálni, hogy nem csak átutalással lehet fizetni az IQpro flottától igénybevett szolgáltatásért. Igen a számlát csekkel együtt a telenor küldi. De te ezt pontosan tudod.
(#38589) edk- Csak sejtem (vagyis mintha jó régen ezt olvastam volna), hogy a korlátos only mobilnet csomagokat ( 4 GB , 7 GB 1x GB, stb) a telenor számlázza, a korlátlan netes csomagokat továbbra is az iqpro.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #38547 üzenetére
Fejlemény nincs, az ígért e-mail sehol, 14 óráig vártam, azóta meg hiába hívom őket... Hétfőn talán szünnaposak? Vagy ez már az átverőshow része? Lapítanak, mint ... a fűben. Ebből ma már nem lesz semmi, de hogy mikor...
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #38606 üzenetére
írtam nekik "szerelmes levelet", levezettem a helyzetet a kezdetektől, hogy mi és hogyan van fizetve, egy automata visszaigazolás jött, hogy megkapták, a semminél több, legalább ennek is nyoma van...
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #38609 üzenetére
Fejlemény: "megoldódni látszék az problémám..."
Kedd délután sikerült beszélni az iqpróval, azt mondták, fizessem be a számlát, de majd jóvá fogják írni. És meglepő gyorsasággal, már ma (!!!) kaptam egy jóváíró, -7250 Ft-ról szóló számlát. Szóval kezdek megnyugodni, félig-meddig rendeződött a dolog. Most 7250 Ft túlfizetésben vagyok, és az az ígéret, hogy majd a következő havi számlákban fokozatosan "eltűnik" az összeg.
-
szabacsik
őstag
válasz gingerbalm #38742 üzenetére
Nem bírom már ha hülyének néznek. Főleg, hogy becsületesen intézem a dolgok rám eső részét. 2 napja nem túlzok 23szor hívtam őket sikertelenül. Illetve egyszer elutasította a hívást ami fél sikernek könyvelhető. Mindegy. Ma rövid napom van. Addig hívom a számot amíg le nem merül a telójuk egyszer csak megunják... De már én érzem magam kellemetlenül komolyan, hogy erőszakos vagyok..
0620-5515050-es számon próbálkoztál te is?[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
djfrankie
csendes tag
válasz gingerbalm #38802 üzenetére
Mennyi volt a beugró? /Ha már a weboldalukon azt írták, hogy nincs /
-
zzola
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest