- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MADcat
MODERÁTOR
Péntek van. Csak higgadtan.
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Szerintem. Mondom szerintem.
Itt valami simli volt. A yettel meg simán kihátrált. Amikor az egész indult voltak is azért bajok emlékezzetek…
Ha a lehetséges szabályozás miatt ment/megy a hiszti akkor gyorsan durrantok új tarifákat egy másik szolgáltató felé? Akkor vagy ismeri már a leendő szabályozást, vagy csak hülye annak ismeretre nélkül újat létrehozni…. Hála égnek, hogy már nem érint a dolog. -
MADcat
MODERÁTOR
Aki átmegy “politikába” az egy hétre mellőzni fogja a topikot. Szóltam előre!
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Ugye ezzel az indoklással most viccelődsz?
-
MADcat
MODERÁTOR
Így gondoltam én is, de azért ezt nem gondolnám egy sztenderd dolognak. Köszönöm a kimerítő választ és a megerősítést!
-
MADcat
MODERÁTOR
A stressz oka, hogy korlátlan adatmegosztó sim. Ami ugyebár ki lett vezetve. A kérdés elméleti jellegű volt, a stresszelés szó ezért is volt idézőjelben.
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Van itt olyan akit az EgoMobil vett át?
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Infláció, Lölőzés, politika stb stb… nem tárgya a topiknak.
-
MADcat
MODERÁTOR
Ez fontos részlet a megfelelő flotta kiválasztásánál?
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Az arcképes igazolványnak egy bizonyos számmal kell kezdődnie. Tudtommal nyugdíjas nem igényelhet. De ebben nem vagyok biztos.
Nem hallottam meg olyan munkáltatót, aki a flottáját visszaköveti. Anyám 3 éve nyugdíjas, de simán a volt cége flottájában van, és senkit sem érdekli. De erre nem játszanék azért. -
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Aki MÁV-os csomagot használ ott lesz egy új díjcsomag korlátlan nettel. 3500 helyett 7990-ért.
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
És a végére értünk.
Csoportos beszedés van. Értesítést kapok, hogy a számla elkészült. Értesítést kapok, hogy sikeresen levonásra került. Mindezt e-mail-ben.
Eddig a számlát át tudtam nézni, ha akartam az appban, vagy a weben. De most nem tudom. Nem engedi a számom csatolását üzleti előfizetésre hivatkozva.
Egyik e-mail-es értesítőben sem kapok számlamásolatot.
Marad a 1220 úgy érzem. -
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Ritkán, de kiváncsi vagyok a számlámra. Flotta előfizetést nem tudok a Yettel fiókhoz adni. Sem az appban, sem a webes felületen. Míg Telenor volt, addig semmi baj nem volt. Az ügyfélszolgálat kb azt sem tudja mit is akarok tőlük. Hihetetlen.
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Flottás simet kell cserélnem. Eldobja a hálózatot. Nem is ez a fontos. Van hozzá még működő adatmegosztó sim-em. Korlátlan netet oszt meg. Befolyásolja a csere ezt a felállást? Gondolom nem, de azért megkérdezem.
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Pár éve volt itt köddé vált flottára példa sajnos…
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Legyen elég ebből.
Ha adatvédelmi aggályaid vannak, akkor a hivatalos szerveknél tájékozódj. Nem egy - ebben a témában - inkompetens felületen keress megoldást rá. Nem fogsz találni. Itt senki sem ennek a taménak a felszentelt szakértője, és mint fentebb írták, nem fog még maga a "szolgáltató" sem választ adni rá.
Innentől törlésre kerülnek az ezzel kapcsolatos hsz-ek.
Köszönöm!
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Igazolvány könnyen? Ezt fejtsd már ki.
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
A flották privátban kiküldött árait kérem senki ne ossza meg, a flotta tulajdonosa/kezelője engedélye nélkül!
Köszönöm. -
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Nincs nonstop felügyelet alatt a topik. Természetesen kikerül olyan is aminek nem kellene.
Valam vagy Bubo-val kellene egyeztetni minden olyan dologban, hogy az adott flottakezelő engedi vagy sem.
Az alap állapot az, hogy nem.
Ezért kérdeztem meg fentebb, van e rá engedély vagy nincs. -
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Egyikben sem vagyunk érdekeltek. Nem is értem honnan veszed ezt a marhaságot.
Átfogalmaztam igen, mert félreolvastam, hogy IQ vagy EQ.Akkor újra nekifutok, hátha a megfogalmazásom vagy annak nem léte a baj a dolgok megértésében.
A flottakezelő engedélye nélkül TILOS nem publikus helyen elhelyezett információkat itt megosztani.
Tehát zárt Facebook csoportban, zárt levelezésben, stb helyen megosztott táblázatot, információt tilos. Bármilyen flotta esetén. Nincs kivétel. -
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Töröltem a táblázatot.
Van engedélyed megosztani? A flottakezelő beleegyezését adta rá?
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Aki ismeri, tudja ki ő.
Lambert Attila másnak is írt? -
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Akkor nem vagy célcsoport. Nekik az a marketing stratégiájuk. Több embert érnek így el, mondhatni ingyen, különösebb ráfordítás nélkül. Szóval lehet csűrni csavarni, de ez van.
Tudom ez nem vigasztalja azt, aki nincs a Faceboook-n.
De azokat sem értem, akik a cél érdekében nem tudnak egy üres profilt kreálni és élni a lehetőséggel...
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Nem létezik jelen pillanatban, csak a régiek vannak kint.
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
-
MADcat
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket