Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Aki esetleg 20 ezerrel bezárólag keres routert, de nem tudja, van-e szüksége AX-es eszközre:
Emeletes családi házban lakunk, a net csak 100-as, wifi 6 képes eszköz kettő van itthon. Eddig AC57U v1-et használtam, ami önmagában épphogy elég volt erre a területre. A földszinten rendben volt a jel, de az emeleten már az 5 GHz gyenge volt, sokszor átváltott 2.4-re. Az udvaron is csak a ház közvetlen környezetében volt jel. Gondoltam, 18990-ért kipróbálom az AX20-at. Már a sima gyors beállítás után is feltűnt, hogy az emeleten is stabil 5 gigás jel lett, másnap pedig igencsak meglepődtem, hogy az utcán, a kocsiban ülve is volt 2.4-es jel, a háztól vagy 25 méterre. Ez az Asus-al elképzelhetetlen volt. Tehát ha valaki csak pusztán erősebb jelet akar, mindenféle egyéb kiegészítők nélkül, az is nyugodtan próbálkozzon az AX20-al, szerintem nem fog benne csalódni. Ennyi pénzért szerintem megéri. Persze hosszabb távú tapasztalatom még nincs, pl. stabilitás terén, az Asus ilyen szempontból jól teljesített.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX