Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

válasz bigdady #85797 üzenetére

Nagyon meglepodtem, hogy nem osztja le a netet. Ilyenrol nem is hallottam. Aztan neten egy kattintasbol mar ra is talaltam a problemara, ahol megerositesre kerult, hogy valoban nem engedi. Legalabb WPA2-AES, vagy WPA2-AES-TKIP szukseges. Sosem szerettem az ios-t a kotottsegei miatt, de ezutan meg vegkepp nem zarta a szivembe magat.

Amugy az Asus routeren semmi gond nincs. Korabban nem is torodtem ezekkel a jelszo fajtakkal, csak szimplan beallittottam a legerosebb, vagy a mar korabban szamomra ismert WPA2-t. Asus eseteben amugy WPA2 mukodik, es az iphone11 elso beuzemelesekor minden rendben ment. Fel sem merultm Szovak az ottani jelszo szabvany eleg.
    Ez a Dlink amugy a telekom altal kerult hozzank (1Gbitre vaktaskor adtak ingyen), amolyan tartalek volt. Most anyosnal lett volna beuzemelve, de igy...

Amugy termeszetesen van net a halozaton, most is arrol irok egy Xiami Mi 9T-vel gond nelkul. Sot, ezzel konfiguraltam a halozatot.
    A problema csupan annyi, hogy az ios addig nem ad le netet, mig biztonsagosnak nem gondolja... de ez nonszensz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés