Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyka87
csendes tag
hú köszi a választ
"Amennyiben jól sejtem, akkor tégla-vályog. Ez milyen formán vegyes? Alja tégla-felül vályog avagy mondjuk egy 50nm -hez lett hozzáépítve tégla? Melyik végébe fog bemenni a net (gondolom az utca felőli vályog ...)"
50nm vegyes (vályog+tégla) volt, ehhez lett hozzáépítve még téglából egy házrész, ezen a házrészen lesz a net"Ez a bruttó-nettó különbség micsoda?"
bruttó m2 a falakkal együtt, nettó m2 a falak nélkül (tehát az élhető tér)"Azt jól sejtem, hogy egy harmadik szoba lett hozzáépítve? Minden helyiségbe kellene WiFi (avagy pl. a konyha/fürdőbe elég, ha "átszivárog" valami)?"
igen jól sejted, és mindenhova kéne a wifi normálisan, főleg mert a legtávolabbi helyiség a hálószoba, ahol lesz tv"Az optika beljebb hozható adott esetben és/vagy a házat hosszában be lehetne UTP -zni (akár több kábellel)?"
hááááát, jobban örülnék, ha nem, minden szempontból a legegyszerűbb,. ha bejön az utcafrontról a dolgozóba a net, és ott meg is áll, az ott lévő routerre rákötöm zsinórral az asztali gépet + a nast, és onnan jusson el mindenhova a wifi"Van korábbi WiFi -s tapasztalat ezen ingatlanban?"
nincsen"Úgy nem vagyok biztos, hogy az egyik nagyon a sarokból "keresztüllőjük" egy eszközzel a teljes ingatlant hosszában (legalábbis a kép alapján ami összeállt nekem)."
mindenesetre ez lenne az ideális, már ha egyáltalán reális (több routerre nyitott vagyok)"Költségkeret?"
nyilván minél kevesebb annál jobbnincs konkrét keret, de azért feltételezem hogy ilyen 40-50-60ezerből megoldható?!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest