- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
Sziasztok! Wifi router vásárláshoz kérnék segítséget vagy hátha tudnátok ajánlani valami más eszközt, megoldást. Villámlás tönkretette két switchemet és a jelenlegi tp link wdr3600 n600-as routerem is vacakol úgy gondolom emiatt. Szóval a földszinten egy Arris TM822-es modemből jönne az internet innen megy bele a routerbe. Mind a 4 lan portját használom, egy megy mindjárt a számítógépbe egy a lenti switchhez kettő az emeleti két szobában lévőkhöz megy. Lan kábel mindenhol van. Mindhárom szobában switch volt még nem vettem újakat, a gyerekeknél egy másik gépnek + tvnek + médialejátszónak, nálunk tv + lejátszó, a földszinten tv + ps4 lenne csatlakoztatva. Régi ház vastag téglafalakkal, a wifivel mindig baj volt az emeleten és ezt szeretném most megoldani, hogy a wifi ott is jól működjön. Jelerősítőt már próbáltam nem megoldás, nem tudom olyan helyre tenni konnektor hiány miatt, hogy érdemben segítsen ha egyáltalán tudna. Olvasgattam a fórumot ezeket a mesh dolgokat is néztem, de azokra úgy néztem lan kábellel nem tudok rákötni 3 eszközt. 2 wifi router összekötéséről is olvasgattam de ez nekem magas sajnos. Előre is köszönöm és árban 100k elmehet a dolog csak jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- bambano: Bambanő háza tája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest