Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

válasz Buckey #72901 üzenetére

Nyugi, átérzem amúgy.
    30 éves vagyok most, 16éves koromban volt először otthon internetenem amikor elköltöztünk családi házba a határ mellé. Ott WiFi-s mikrós net volt, és örültem ha 3mb-val jött, a sebességével nem is volt baj annyira akkoriban, inkább a pingekkel, randomra 100-400 között repkedtek, kemény 4évig szenvedtem vele, pont akkor amikor az "online játékos énem" kibontakozóban volt (cs source), ne tudd meg hány estét végig anyáztam magamban a szembe lévő net hostingos ürgének ... már annyira felbosszantott, hogy ilyen netet tud csak adni, hogy vettem itt PH-n egy primfokuszos parabolát (közel 150k volt akkor boltban, h1000-es kábellel, mikrotik rendszert vettem otthonra, és kénytelen voltam 15km-ről "venni" a netet egy másik országból, hogy tudjak normálisan játszani (feltéve ha jó idő volt) :DDD Szóval tudom miről beszélsz ...
    Lehet most ez a "perverzióm" hogy wifin jöjjön a gigabit az miatt is van, hogy régen ennyit szivtam vele. :DDD

qnadam: Tudom, de elég sokan ellenem voltak, hogy minek, meg több száz ezer forint lesz, és lehet nem is jön át, stb stb, no de sebaj, legalább magamnak kitapasztaltam, viszont a 60ghz részt most nem értem. :B

Új hozzászólás Aktív témák