- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Az első hsz-t elolvastam, tisztában vagyok vele, hogy pontosan nem lehet megmondani, melyik routernek lenne a legerősebb a jele az én környezetemben.
Adott egy 120-as T-s net. Ennek a wifije nem túl erős (és ráadásul nem is biztosítja azt a sávszélességet ha a közvetlen közelében vagyok kb akkor sem, csak ha kábellel rámegyek), és még szakadozik is olykor. Jelenleg a régi (kb 5 éves) TP-Link-es 54 Mbit/sec-es routerrel használjuk leginkább (TL-WR340GD). Ez a router van az egyik, udvarral szomszédos fal mellett. Én, egy másik épületeben vagyok az udvar túloldalán. Tehát két fal választ el minket és kb 8-10m lehet a távolság. A cél az lenne, hogy a 120-as netet minél jobban kitudjam wifi-n keresztül használni innen. Laptopról, telefonról és tabletről is vagyok, utóbbi kettő meg azért már elég gyengén veszi a jelet innen.
10k alatti megoldást keresnék, bár főleg használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest