Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Hali!
Keresek egy időjáráselőrejelzős progit, amit win10-ben esetleg widgetben is kitudok rakni, de minimum tud küldeni értesítéseket. Legyen minél pontosabb, részletesebb.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Olyan program kellene, ami kitakarítja a gépből a szemetet. Ideiglenes fájlok, stb.
Köszönöm!
-
KisTücsök
addikt
Jövök még egy ajánlásért.
Valami eseménynaptár szerűség kellene nekem, amit kitehetnék az asztalra "minialkalmazás" formájában. Csak a napi rutint szeretném beleírni. Figyelmeztetni is tudjuk esetleg, hogy mikor mit kéne éppen csinálnom.
Hátha tud valaki valami ilyesmit.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Ingyenes, gyors mp4 konvertáló progit tudtok ajánlani? Amiket találtam vagy nem volt ingyenes, vagy vírusos volt, vagy lassú...
mkv-t szeretnék mp4-re konvertálni.
-
KisTücsök
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi! Ez jó lesz.
___Még egy progit keresnék. Video capture. Netről szeretnék videót felvenni. Hangot is vegyen fel természetesen. Hátha tud valaki ilyesmit.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Win8.1-re olyan időjárás kijelző programot tudtom, amelyiket szépen kilehet rakni az asztalra?
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok. Olyan programot keresnék, amely a Desktop Ikon Toy és NeXuS kombóhoz hasonló, tehát ikonrendező, viszont több dockot is lehet vele csinálni. Mert ezekkel csak egyet tudtam. Vagy csak én vagyok nagyon béna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox one X konzol 1Tb
- Logitech z5500 5.1
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem gondoltam volna.