- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Amit Kernel írt, az is teljesen jó, és a legfontosabb formátumokhoz tökéletes, hátránya legfeljebb annyi lehet, hogy picit talán macerásabb, ha ennél több kiterjesztésről van szó (kézzel meghatározni, pontosan mely kiterjesztésekkel rendelkező képeket jelenítsen meg a progi), meg így pár fájltípus kizárásra kerülhet, amit az IrfanView amúgy támogatna, de így a könyvtárban való kotorászás során nem jelenít meg (persze lehet olyan eset, hogy épp ez a cél, pl. mert pl. az ico-fájlokat nem akarjuk megnézni).
Amit én írtam, az is működik, igaz, nálam ez az alapértelmezett képmegjelenítő, így ezzel is társítom a képformátumokat, ehhez adminisztrátori jog szükséges lehet a beállítás során, és az előző hsz.-emben elfelejtettem hangsúlyozni az "Images only" bekattintása után az alul lévő opció kiválasztását, vagyis a "Load only associated types while moving through directory"-t. Ez így biztosan működik, mivel pont így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest