- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kernel #34663 üzenetére
Attól függetlenül, hogy megoldható, azért érthető, hogy a reklámok ilyen szintű erőltetése, meg a bundled fosok átlagfelhasználókra való rákényszerítése igencsak visszatetszést kelt.
Sokan megijednek már a hosts file említésétől is, és hogy azt rendszergazdaként kell módosítani (mert az már olyan advanced dolog). Ha van lehetőségem rá, hogy alternatív programot használjak, akkor az ilyen programokat én is sokszor elvből ignorálom. Akkor is, ha fejlesztőként értem, hogy a fejlesztők meg akarnak élni valamiből, de ne ilyen módon akarjanak, hogy kihasználják az átlagfelhasználó figyelmetlenségét (mert az ilyen 3rd party semmire nem használható külső fosok alapértelmezett feltelepítése (ugye alapból be van pipálva) egy aljas húzás, akárhogy is nézzük, ők meg nyilván részben ebből is élnek).
Amúgy kár, hogy az ilyen lejátszók többségének nincs portable változata, az valahogy számomra mindig szimpatikusabb, amikor tudom, hogy a saját kis munkaterülete elegendő a működéséhez (például nincs szüksége registry-írásra, illetve egyéb rendszerfüggő módosításokra), és más - támogatott - Windows-on is azonnal működőképes. Ezt ugye a VLC-nél is megoldották, tehát megoldható.A PotPlayer egyébként tényleg nem rossz, bár még nem álltam át rá (és ennek sincs rendes - gyári - portable változata
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rendszergazda topic
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged