Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz cigam #34599 üzenetére

Te is tudnál arra a tyúkra figyelni élőben. A gép meg gyorsabb, és akárhányszor átnyálazhatja. "Csak" azt kell tudnia, hogy tyúk, és, hogy nem az a tyúk, mint a másik. Értem ez alatt, hogy ha én képes lennék megkülönböztetni, mert nem kell varázsolnia, hanem létrehozhatna olyan sávokat, amikben úgy osztja szét az egyformának hallott kotkodácsolást, hogy egyszerre csak egy szóljon, alatta meg mondjuk azok, amik amúgy egyszerre szóltak. Vagy az összes kotkodácsolást külön rakná, névvel, csoporttal és idővel megáldva, madár/tyúk/000001 1:02:13.009, persze nem nekem kéne beilleszteni a helyére, ezeket ő indexeli magának, majd a kotkodácsolás ritmusából kikövetkezteti, hogy melyikhez melyek tartoznak, és azokat behúzza egy új sávba, vagy többféle eshetőséget is megad nekem, és kiválasztom, hogy ha esetleg több tyúknak ismerte fel, hogy az a csoport is az 1-es tyúk, így pl. lesz egy madár/tyúk/01 sáv. Vagy konkrétan kijelölöm neki, az egyes tyúkokat, és úgy következteti ki a ritmusból, hogy melyikhez mely kotkodálások tartoznak. Ha meg nem egyforma a hangjuk, akkor egyértelmű. Ahhoz nem kell tudnom azt sem, hogy tyúk, hogy megkülönböztessem. Visszhangnál már nehezebb lenne a helyzet még így is, ha mondjuk a visszhang ereje akkora, mint a forrás, de valami alapmintázatok alapján tudhatná, mi nem illik oda. Szerintem lehetne ilyet, csak mire lenne jó azokon a felesleges dolgokon kívül, mint, hogy valaki élethű felvételeket akar zaj mentesen, vagy térhatás effektet akár monó felvételből? Ez nem elég ok, hogy próbáljanak ilyet csinálni. Habár lehet, hogy egészségügyben jól jönne egy online sztetoszkópnál, csak még nem jutott eszükbe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés