- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
sanyek2
üzenetére
Én akkor kimondom.
A VLC nekem az alap skin miatt nem jött be soha, olyan fapados az egész mintha win95-ből szabadult volna.
Egy időben kipróbáltam pár skin-t hozzá, de akkor meg az volt a probléma, hogy az új skin-en nem volt fellelhető pár gomb (pl. felirat, hangsáv). Így inkább tovább álltam. Az én szempontom az, hogy egy lejátszó alapból jól nézzen ki és a hasznos gombok legyenek a felületen (potplayer-ről is hiányoznak ezek, ezért vetélytársát még keresem ez ügyben
. Nekem a BSPlayer is a skin miatt nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A VLC nekem az alap skin miatt nem jött be soha, olyan fapados az egész mintha win95-ből szabadult volna.
Egy időben kipróbáltam pár skin-t hozzá, de akkor meg az volt a probléma, hogy az új skin-en nem volt fellelhető pár gomb (pl. felirat, hangsáv). Így inkább tovább álltam. Az én szempontom az, hogy egy lejátszó alapból jól nézzen ki és a hasznos gombok legyenek a felületen (potplayer-ről is hiányoznak ezek, ezért vetélytársát még keresem ez ügyben
. Nekem a BSPlayer is a skin miatt nem tetszik.