Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
captain81
üzenetére
A csatlakozás állapota alatt mit értesz? Ha sima TCP/IP, és esetleg DHCP-vel (automatikus címkéréssel) akkor ezt magától kellene csinálnia (ha nem teszi, akkor a hálókártya, vagy a drivere szar). PPPoE-re ezt csak úgy tudod megoldani, ha valami figyeli, hogy internetelérés is van-e. Ezt pl. egy dyndns.org klienssel meg tudod tenni: az le tud futtatni egy programot, ha nem találja a "külső" IP-t. Ez a lefuttatandó program pedig annyit kell csináljon, hogy lebontja a PPPoE-t, majd újracsatlakoztatja. Ezt egy batch-ből is meg lehet csinálni, viszont a dyndns kliens csak exe-t tud indítani (legalábbis, amit én használok), ezért kell a .bat-ból exe-t csinálni, és úgy megadni neki. Erre én XP-n találtam megoldást, és a fentiek alapján működik is az egész, de nem tudom, hogy 64 bit-es Win7 alatt működik-e, mert csak 32 bit-es a .bat to .exe "konverter" progi, ha jól emlékszem.
A másik lehetőség egy megfelelő router beszerzése, amelynek a firmware tud ilyet, vagy legalábbis lehet okosítani a firmware-ét olyanra, ami tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest