Hirdetés
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
Köszi, hogy felvilágosítottál, nem tudtam a két változatról. Viszont most, hogy jobban megnéztem, látom, hogy az egyik optikai, a másik lézeres. Nekem az optikaihoz van jobban bizalmam. Sajna nem tudtam kideríteni sehol sem, hogy milyen hosszú.
4nick8: Neked is köszönöm az ajánlatot, de csak vezetékes kell, és ennyit még akkor sem adnék érte, ha cincogni is tudna.
bobalazs: Ez árban tényleg jó, csak patkány kategória (nekem). A 127 mm sok! Azért köszi Neked is a javaslatot.
[ Szerkesztve ]
-
ViTaZi
aktív tag
Helo
Logitech G5
Logitech G500Razer Deathadder V2
Razer Abyssus
Razer LancensisSzerintetek melyiket válaszzam?
Az egeret pedig így fogom (palm grip):
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
Mtt
tag
Sziasztok!
A kérdés adott laptophoz kéne egy kényelmes nano adapteres darab, (tehát vezeték nélküli, de nem bluetooth-os) mindenképpen lézeres (és hosszútávra). Játékra kevésbé, de filmekhez távirányítóként gyakrabban használom majd, így viszonylag messziről is jól kell üzemelnie, de ezzel általában nincs gond szerintem. Ja, és legyen 'jóárasított'.
Köszönöm előre is a segítséget!"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"
-
fako
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Logitech G3-hoz hasonló egeret (méret, szimetrikusság, minőség, pontosság stb)?
Nem értem, hogy ha egy gyártónak van egy jó és népszerű terméke, akkor miért szünteti be a gyártást. -
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Egeret kéne vennem.
Mai napig egy 6(!) éve szolgáló optikai Genius Netscroll+ Eye PS/2-m van.
Igazából semmi bajom vele, még meg sem kopott és a kábele sem tört meg, pedig rengeteget lett használva.
A csere oka csupán az, hogy az új alaplapon amit venni akarok csak 1 db PS/2 van és az a billentyűzeté lesz, 1300 Ft-ért nem akarok venni egy átalakítót (lehet nem is működne rendesen).Szóval az új egér mindenképpen USB-s legyen, minnél több felületen menjen, ne pattanjon, ugráljon el.
Csak vezetékes játszik.
Amire használva lesz: túlnyomórészt net, windows, nagy néha FPS játékok.
Az sem baj ha rajzolni elég pontosan lehet vele (pl. néha PS)
Igazából nem tudom az optikai vagy a lézer jobb-e az általam kinézett árkategóriában.
(Úgy látom a lézert hype-olják, ezért ha jobb inkább azt vennék hisz már ennyiért is lehet kapni úgy látom.)Nos amit kinéztem: GENIUS NetScroll 220 Laser USB kb 2400 Ft.
Vélemények? Inkább mást?
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Ezt megindokolnád? Miért is jobb mint a G500?
Véleményem szerint nem jobb. Érzékelője se jobb, funkcionalitásban se veri, ára se jobb. A fogása pedig szubjektív.
Garanciális szempontból is elmarad a Razer a Logitechtől.Nem rosszabb maga az egér, játszani ugyan úgy lehet vele, csak van pár dolog, ami szvsz inkább a G500 melett szól.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
ArmStrong2
csendes tag
Sziasztok!
Én egy Logitech G500-as egeret használok, és nagyon bejön! (az más kérdés, h megérte-e a pénzét: 20e) Viszont egy kis segítséget szeretnék kérni, valaki olyantól aki szokott Counter Strike-ozni (vagy bárki, aki tud segíteni). Eleinte föltekertem a DPI-t maxra (5700), és a windows beállításoknál levettem a sebességet 1-esre. Természetesen az első benyomásom az volt, h milyen szuper (a régi egeremhez képest), de később valahogy furcsának éreztem. Elkezdtem utánaolvasni, és olyan információkhoz jutottam, h a windows-os sebességállításhoz nem szabad hozzányúlni (a 6os középértéken kell hagyni). Első kérdésem Miért? Közép a 0, és attól balra vagy jobbra lassít vagy gyorsít?
Szóval beállítottam középre, de így le kellett vennem a DPI-t kb. 3500-ra, h elfogadható legyen az érzékenység. A CS-ben a sensitivity 1.0-ra állítottam a 20-as skálán. A második kérdésem, h a cs-n belül ez az érték mit állít? Illetve rosszul kérdeztem, mert azt, h mit azt tudom, hanem , h hogyan? Ez is hasonlóan működik mint a windows-os beállítás?
Nekem az az elképzelésem, h a windowsos sebességállítás középen, CS-ben letekerve 1.0, és a DPI addig mehet fel amíg nem túl érzékeny. Ez így jónak is tűnik, csak akadt még egy bibi. A setpointban levettem a gyorsulást, de még mindig gyorsul!!!! Úgy hallottam, h a gyorsulást ki lehet kapcsolni a windowson belül (legalábbis XP-n). Win 7-en is működik? Ha igen hol?
Ha valaki tud, légyszíves segítsen....
Előre is köszönöm!
Ui: Ha van valakinek ötlete, h mi lenne az ideális beállítás, szívesen fogadom!
-
nyunyu
félisten
válasz ArmStrong2 #5715 üzenetére
Windows eger gyorsitas OFF:
(Hmm, fent felejtettem az IntelliPoint-ot? Logitech egerrel persze nem megy.)SetPoint-ban meg nem eleg az egerkurzoros fulon kikapcsolni a gyorsitast, hanem a bastyas fulon OS settings-re kell tenni az egerkurzor viselkedeset, kulonben nem lesz linearis a kurzor mozgasa.
B*zi SetPoint 4.80 persze cseszik igy inicializalni az egeret, ugyhogy minden gepinditaskor kuzdhetek azzal, hogy a 10 pixelenkent ugralo kurzorral eltalaljam a SetPoint miniatur ikonjat az ora mellett, hogy ismet bejelolhessem a mar aktiv radiogombot, plusz utana Apply Bezzeg a kinai telepitos 4.70-est ra lehetett programozni barmelyik gyorsbillentyumre, csak miota frissitettem 4.80-ra, azota egyaltalan nem indul a korabban beallitott hotkeyre .
Mondjuk a kinai telepitos 4.70 legalabb mukodott, az eleve nem csinalta a gepinditasonkent bakkecske modot.
De ahogy olvasom, a legujabb egerekhez mellekelt 6.00 meg rosszabb, funkciok fele hianyzik belole
Szoval nem eleg, hogy a Performance MX hasznalhatatlan formajura sikerult, ezt karpotoljak egy megbugosabb SetPoint-tal[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
biggamer
veterán
Sziasztok, egy kis segítség / infó / kellene.
Nagyon carakodik az egerem, ezért újat akarok venni.
Ezek volnának / de szívem szerint nem adnák ki érte 21.ezer forintot / :egér Logitech MX518 (2000dpi, állítható súlybetét, teflon talp) 11 990 Ft
egér Logitech G5 Gaming Refresh (2000dpi, 6.4M pixel/sec laser) 16 490 Ft
egér Logitech G9 Gaming 20 990 Ft
egér Razer Krait (1600dpi, 16bit, 5.8M pixel/sec) 8 490 Ft
egér Razer Diamondback (1600dpi, piros, zöld, kék színek) 9 990 FtFőleg FPS-re, de ezen kívül RTS-re is kellene.
Előre is köszönöm szépen a választ.
Esetleg ha volna másik befutó is, szívesen fogadnám egy kis indokkal.
Az se baj, ha nem vezetékes jobban szeretem, ha nem az.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz dudika10 #5718 üzenetére
Köszi, listából emeltem ki, ott csak ezek vannak játékra kihegyezve.
Tudom h magasabb, ez a környékünkön lévő bolt, abban jobban bízom, 2-3 ezer forintért megér talán ennyit, mint egy távoli üzlet.
Egyébként én is az MX518 felé hajlom, sok jó véleményt olvastam róla és az ára is elfogadható.
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Nova96
őstag
Üdv nah egy kérdésem van.
Hol a legolcsob a roccat taito, és van e ennél jobb ilyen árban,És 4e milyen egeret hozzá én mircosoft wmo gondoltam -
biggamer
veterán
válasz mindfreak #5725 üzenetére
Na, megoldódotta gondom.
Beszéltem a Logitech-el, mivel 5 év szavatosság volt a combómra a Logitech MX 3000-re és carakodott az egere ezért küldenek egy Logitech MX 5500-ast [link]
Nagyon segítőkészek voltak, magyarul beszéltek, csak a számla fotóját kellett elküldenem nekik.
Se törés se csatlakozó levágás és postázás.
Tehát +marad a régi is ...Naggyon happy ... sokkal de sokkal újabb mit az enyém a MX 3000-es.
Azért köszönet a segítségért !!!
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
Üdv mondok valamit kinzu háromhombos jobb-ball klik + kőzépen egy kis gomb.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Egeret kéne vennem.
Mai napig egy 6(!) éve szolgáló optikai Genius Netscroll+ Eye PS/2-m van.
Igazából semmi bajom vele, még meg sem kopott és a kábele sem tört meg, pedig rengeteget lett használva.
A csere oka csupán az, hogy az új alaplapon amit venni akarok csak 1 db PS/2 van és az a billentyűzeté lesz, 1300 Ft-ért nem akarok venni egy átalakítót (lehet nem is működne rendesen).Szóval az új egér mindenképpen USB-s legyen, minnél több felületen menjen, ne pattanjon, ugráljon el.
Csak vezetékes játszik.
Amire használva lesz: túlnyomórészt net, windows, nagy néha FPS játékok.
Az sem baj ha rajzolni elég pontosan lehet vele (pl. néha PS)
Igazából nem tudom az optikai vagy a lézer jobb-e az általam kinézett árkategóriában.
(Úgy látom a lézert hype-olják, ezért ha jobb inkább azt vennék hisz már ennyiért is lehet kapni úgy látom.)Nos amit kinéztem:
GENIUS NetScroll 220 Laser USB kb 2400 Ft.
VAGY ha rádobok +1100 Ft-ot: GIGABYTE GM-M6880 3500 FtJó egér ez a Gigabyte? Nem túl nehéz (a maga 145g -ával)? Kényelmesebb mint egy "mezei" egér?
Normál használattól nem kopik szét túl hamar?[ Szerkesztve ]
-
dFactor
tag
Üdv!
Trust GM-4800 -ról tud valaki valamit mondani?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Nova96
őstag
Üdv egér vásárlás előt vagyok az egerem gőrgője meghalt(Sok cod).
egére 5-6e szánék
egérpad 3-4 roccat taitora gondoltam de ha van jobb irjatok. -
biggamer
veterán
válasz mindfreak #5738 üzenetére
Köszi.
Már nagyon várom, kíváncsi vagyok rá.
A Logitech elött meg le a kalappal, legközelebb is ilyen márkát fogok venni.
-
nyunyu
félisten
válasz mindfreak #5740 üzenetére
hogy sokan vannak a "drága" logitech ellen.
Ar/teljesitmeny mutatoban nagyon nem jo a Logitech.
Regebben legalabb a minosegre adtak, de mostanaban egyre dragabban adnak egyre gagyibb cuccokat.Multkor nezegettem hujevagyok boltban a kirakott G19 billzetet, elegge oco, kinaipiacos benyomast keltett a regi G11/G15-okhoz kepest.
De ugyanez igaz a mostani "csucs" egerukre is, ami az MX Revo latvanyosan olcsositott, elegge elbaltazott "utoda", masfelszeres aron kinalva.
-
Toxix
csendes tag
Sziasztok!
Nagy hezitálásban vagyok,(mondhatni a leggyakoribb 2 választék) a Razer Deathadder és a Logitech MX 518 között.
Mindenre használnám(böngészés, 3d modellezés, kép szerkesztés, játék stb. ...
Ami inkább nagyon fontos lenne nekem, az hogy tartós legyen. (min 5 év)
Sok olyat találtam az MX 500,518ra vonatkozóan, hogy "már lassan 4-5-6 éve használom"
Deathadderhoz kapcsolódóan nem nagyon találtam ilyet. Esetleg valaki nem használja már régebb óta?
Nem vagyok olyan aki az egerentyűket bántalmazza Jelenlegi Genius egerem is bírja már több mint 8 éve.
-
nyunyu
félisten
Ami inkább nagyon fontos lenne nekem, az hogy tartós legyen. (min 5 év)
Mutassatok olyan 2000 utan gyartott egeret, ami hibatlanul mukodik 5 ev utan is.
Mostani Logitechekben max 3 evig huzza a kinai mikorkapcsolo.
Ahogy olvasom a kulonbozo forumokat, Razereknel mar az is csodaszamba megy, ha 1 evet kibir.(2000 elotti Logitechekben japan kapcsolo volt, az jellemzoen 4-5 ev utan kezdett csak duplakattintani.)
-
BaLee
addikt
Logitech Dualopticalom hibátlanul működött 8+ (!!!) évig.
2002ben vettem, aktívan CS-ztem vele évekig majd másfajta játékoknál is használtam rendesen és 8 év eltelte után adta meg magát a görgő.
Ha visszagondolok, hogy először vissza akartam vinni, mert a szokásos 5 év gari helyett csak 1et adtak rá?Hol adnak ma 5 év garit egérre? Sehol. 1 max 2 év.
Szerintem rakhatnának bele minőségi mikrokapcsolókat ha már az árukat úgyis elkérik...
De nekem ez a Dualoptical elég volt ahhoz, hogy ne is akarjak más egeret venni ezentúl mint Logi-t. Formában is ezek tetszenek leginkább, a Razer féle szimmetrikus csodák nekem se nem tetszenek se nem állnak kézre.
Mondjuk elég nagy az áringadozás az egereknél valószínűleg a remek forint árfolyamnak köszönhetően, emlékszem amikor az MX518-asokat 6-7 körül meg lehetett kapni, most 9-10 alatt nem nagyon találni.
Érdekes módon nekem már 1.5 hónapja porosodik egy az apróban amit ajándékba kaptam a meglévő ugyanilyen egerem mellé, nem adom szerintem drágán mégsem vitték még el.
-
bajnokpityu
félisten
milyen szimmetrikus gumirozott egeret tudtok ajánlani?
3 gomb,görgő,olcsó legyen.
volt copperheadem,de hamar kopottnak nézett ki,igy ezer forintos geniusokkal melozok ujabban.árban ezek környéke érdekel.eladó topping dac
-
Gevox
tag
Sziasztok!
Egy Logitech G5 egerem volt,de sajnos "megadta" magát,így most egeret vennék.
Maradnék a Logitech-nél,s ki is néztem 2 típust.Logitech G500
Logitech G9XMelyiket javasoljátok (játékra,netezésre,szóval mindenre) és miért azt?
Köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- általános iskolai rendszergazda
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest