Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ezt megindokolnád? Miért is jobb mint a G500?
Véleményem szerint nem jobb. Érzékelője se jobb, funkcionalitásban se veri, ára se jobb. A fogása pedig szubjektív.
Garanciális szempontból is elmarad a Razer a Logitechtől.Nem rosszabb maga az egér, játszani ugyan úgy lehet vele, csak van pár dolog, ami szvsz inkább a G500 melett szól.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
tronnyeg
csendes tag
Ez sajnos nem igaz, mivel driver nélkül használom.A Win sima usb/ps2 kompatibilis egérnek érzékeli. Vagy pedig hardveresen van bennt valami , viszont amikor víszintes egyenesből szeretnék kitérni felfele vagy lefele, minden akadás nélkül sikerül, még a legfinomabb mozdulatra is. egy szoftveres valami szerintem nem tud ilyet. Szerintem az egér kialakításának, és az érzékelő szerencsés elhelyezésének köszönhető ez.
"the cake is a lie..."
-
Zigi
senior tag
válasz 4nick8 #76979 üzenetére
Néztem róla yt videókat, mionix naos-al hasonlították össze. Nem fogtam/láttam élőben, ezért is tettem zárójelbe. Kínai ház, Lengyel összeszerelés nem keltett bennem bizalmat. Ha valaki 'régóta' elégedetten használja és 20-as kézbe megfelelő, szívesen olvasok róla beszámolót.
-
Zaied
Topikgazda
válasz 4nick8 #77573 üzenetére
3 mat vettem már model d ból mind 15 alatt volt újonnan, (meg mikor a model o-k vannak akcióba 10 ezrek körül árba nem nagyon van vetélytársa) az m4 ért meg nálatok tettem le azt a 19990 et szóval több
Nem az m4 et fikázom félre ne érts mert jobban szeretem mint a model d-t én is.
A szakmai részemről túlzás én csak veszem az egerektXD
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
Topikgazda
válasz 4nick8 #77582 üzenetére
[link] honlapjukról
Meg előrendelésbe alzánál [link] 12160Ft volt.
Ha most megrendeled a honlapjukról még mindig olcsóbb mint a M4.
És ha úgy akciózzák majd mint a O kat(az is volt 20 ezer fölött) akkor lesz az olcsóbb itthon is, az M4 meg szerintem max a furi színekbe lesz akciós valamikor talán.
Ha csak a magyar boltokat nézzük akkor igazad van, de szerintem 1 ezer forint is számíthat. Ennyi erővel lehetne venni a da v2 is[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz 4nick8 #77776 üzenetére
Az lehet, de én speciel igyekszem úgy kibontani és használni a cuccot,hogy ha visszaküldöm, új állapotban maradjon, másnak ne legyen kára belőle. Ehhez képest kaptam olyan cuccot újként, hogy szét volt szakítva a csomagolás, hiányos, karcos cucc volt. Ment is vissza, mint a huzat. Hiába, nem vagyunk egyformák...
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
ribizly
veterán
Arra találták ki, hogy amit nem tudsz kipróbálni azt, amennyiben nem felel meg azt visszaküldhesd. Az, hogy erre Budapesten van lehetőség a legtöbb perifériával kapcsolatban (Pixel, de ezt Te sokkal jobban tudod). Az eladó szempontjából ez nem a legjobb, mert gondolom a szabályozás arra nem "gondolt", hogy hogy ne érje kár. Vásárló szempontból viszont sokszor nincs más lehetőség.
Eleve 1db egérről nem lehet megállapítani, hogy igazán megfelel e, mert ahhoz legalább 2 kell. Utána lehet megmondani, hogy miben jobb az egyik a másiktól és adott esetben tovább keresni az "igazi"-t.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Vanir
veterán
Szerintem ilyen adók (és ebből következő vicc magasságú árak), ekkora infláció, és ilyen nevetséges fizetések mellett ez messze nem szemétség, hanem az egyetlen normális lehetőség arra, hogy a júzer megtalálja a magának megfelelő terméket. Főleg úgy, hogy kb. nektek van egyedül olyan boltotok, ahol ki vannak normálisan állítgatva az egerek. A vidékieknek ezzel kifújt, pedig többen vannak, mint Pestország lakói. Az elmúlt 5 évben több százszor (ha nem ezerszer) ajánlottuk a Pixelt itt, más fórumokon, haveroknak, ha kérdeztek, és nagyon nagyon sokszor volt az volt a válasz, hogy oké, de az Pest, nekem meg az 50-100-150-300 km. Te, mint üzletvezető nyilván ezt máshogy éled meg.
Nyugaton mondjuk már más tészta ez.
-
ribizly
veterán
válasz 4nick8 #77781 üzenetére
Azért a "rendelj 100-at" az kicsit túlzás. Valamint ahogy Vanir is írta, itthon sokszor nincs más mód és a jelen gazdasági helyzetben ennek bele kell férnie. Én azt nem tudom hányan élhetnek vissza ezzel, de azt gondolom nem annyira jellemző.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
pinnacle
nagyúr
válasz 4nick8 #77784 üzenetére
Csak az odaszállítási költséget kell visszafizetni. Vissza, ha jelzitek, hogy az a vevőt terheli, nem.
Egyes kereskedők nem számítják fel Önnek az áru visszaküldésének a költségét. Ellenkező esetben azonban előre (a rendelés előtt) tájékoztatniuk kell Önt arról, hogy az áru visszaküldése esetén annak költsége Önt terheli. Ha a kereskedő nem tett eleget tájékoztatási kötelezettségének, akkor neki kell állnia a visszaküldés költségét. Önnek csak azokat a költségeket kell fizetnie, amelyekről tájékoztatást kapott.
Most nem találom a törvényt, de úgy emlékszem, hogy régebben eleve a vevő költsége volt a visszaküldés díja. Egyébként ez az elállás, nem is értem, hogy miért egyedül a kiskereskedő kockázata, gyártók, hogy maradtak ki belőle. -
-
ribizly
veterán
válasz 4nick8 #78698 üzenetére
Mégis volt, hogy kaptak olyat. Nem egyszer volt arra panasz itt, hogy online berendelte a kolléga és bontva, (pl.: bontva, karcos talppal kapta:[link]). Persze ezek nem most voltak és több bolt is érintett (pl.: PCLAND, PCX, Pixel), de volt ilyen, így ugyan a bolt árulni nem árult, de küldött bontottat. Nekem speciel pozitívak a tapasztalataim alapvetően és bátran ajánlom.
Teljesen igazad van, az elállás nem erre lett kitalálva, de ezt már korábban kiveséztük és erre is alkalmas.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest