Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz TaylorXIII #49300 üzenetére
Szerintem azért ilyen drága,mert Zalman.
A Macho jobb,bár nem sokkal,pár fokkal csak.
De a Macho csak egy példa volt,Brocken 2,Ashura,Mugen 3 ugyan olyan jók,csak pár fok eltérés van közöttük.
Itt már szerepet játszik a választásban az ár,a kinézet,szerelhetőség,hang,amit a venti kelt.
4,5-öt ezek közül bármelyik lehűt és nem kerül 20k-ba.
Én is így használom az enyémet,majdnem ugyan ilyen fesszel és a Macho nagyon szépen lehűtötte. -
fefe5
csendes tag
Sziasztok!
Sotket 775-re keresek olyan hűtést ami nem "peckes" hanem hátlapi csavaros.Pentium D945-re kellene.
Tuning nincs ,csak már beleuntam ,hogy sorban pattognak ki a "peckes" felfogatású hűtőjeim.Max 5-6k szánok rá,a zajszint nem lényeges,csak olcsó legyen.
Ja ,és az sem lenne hátrány ,ha jó légszállítási adatokkal rendelkezne.Tudtok nekem ilyen hűtőt ajánlani?
Köszönöm előre is a válaszokat
-
WASPZotya
tag
Hali!
A 1155-nek és a 1150-nek egyforma a felfogatása?
ThxZotya
-
speedydb23
senior tag
Nekem lesz eladó hűtésem, de sajnos nincs hozzá hátlapi merevítőm így ez is pattintós.
Viszont találtam ilyet:
Intel 775 CPU backplate EKL
csak innen +1100ft szállítási költség.pedig 200ft-ért simán vennék egyet meg 4 csavart, úgy vihetnéd 4000ft-ért a Silentmaxx hűtésem.
-
BenHans
addikt
Házas topikban nem érkezett válasz, ezért megkérdem tőletek is.
Most láttam először kompakt "játék" vizet, és eléggé megtetszett 1-2... 280mm-es radiátoros, csak valahogy bele kéne préselni a Nanoxia DeepSilence2-be, ami elvileg csak 240mm-t eszik meg. Valami megoldás van rá esetleg? (Csak mert a DeepSilence 5 nem tudom mikor jelenik meg. )
A gyártó [oldala] max 240mm ír, viszont [itt] azt mondják, hogy belefér a 280as is.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Apollo_21
addikt
válasz Merlinclub #49308 üzenetére
Szia Merlinpapa
Elvoltál tűnve Mikor csemegézhetünk egy kis házi hűtő tesztből? Vagy bármi újdonság ami épp a kulisszák mögött zajlik? Dolgoztál valami cikken esetleg?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
jaszy91
aktív tag
CoolerMaster Hyper T4 mennyire hűtené le az AMD A10-6800K-s CPU-t? Megbírkózik vele?
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
-
-
jaszy91
aktív tag
Azt megköszönném, ha megnéznéd, mert akkor van viszonyítási alapom. Mennyire hangos?
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
válasz jaszy91 #49314 üzenetére
Egy zárt Fractal Design Core 1000-ben, házventi nélkül csak a T4 ventije és a táp ventije megy. A T4 ventije le van szabályozva alapra, így csendes. Magasabb fordulaton azért megjön a hangja bár kis WD-40 javít rajta.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nonamer123
csendes tag
Üdv
Erről mondanátok véleményt? Szeretném megrendelni.
http://www.pcx.hu/termek/kolink-f-12r-12cm-piros-ventilator-105489 -
maláj
addikt
urak
AMD X4 A10-6800(K) FM2 4,1GHz BOX Black Edition-ra tennék valami toronyhűtőt
melyik a best manapság ???Cooler Master Elite 241 vagy Sharkoon MS120-as házikóban lenne
-
Szűkösen de befért Képpel Nem tudom lehet-e különbség az intel és az AMD-s fogalalt között de az A8-5600K-ra ráment és az oldallapot sem kellett nyomorgatni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Tarill
őstag
üdv! jelenleg a tx3 evo ami van a gépben egy ventivel megy amit gyárilag adtak hozzá, megérné felrakni mégegy ventit a hűtő másik felére? illetve ha raknék fel azt hogy kellene? mostani úgy van fent hogy a ház hátulja felé fújja ki a levegőt a másodikat úgy rakjam hogy az meg szívja el onnan vagy az is fújjon?(bár akkor a két venti egymással szembe fúj nem tudom van-e értelme...) illetve milyen ventit ajánlotok procihűtőnek? olyan max 2500ft-ig
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz Tarill #49331 üzenetére
Esetleg annyi változást ezközölhetsz ha fifikás vagy a zajra..hogy nem gyári ventikkel járatod
Nekem 2db Aerocool kék ledes HighTower 102-es ventije volt rajta
De a gyárival sincs semmigond, esetleg ha ninja vagy...esetleg elmész B52es lopakodónak akkor lehetnek atrocitások/összetűzésekAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
balu807
csendes tag
Amd Athlon II X4 645-höz milyen hűtőt ajánlanátok, lehetőleg olcsón? A cél, hogy halkabb legyen mint a gyári megoldás.
-
bul07
nagyúr
COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 -nál van jobb hűtő ugyan ilyen áron (7.849Ft) az ipon kínálatából?
Mert a jelenlegi TX3-on megint ventilátort kellene cserélni de lehet jobban járnék ha eladnám és vennék egy újat( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
syberia
veterán
Én AC Freezer 7 után lettem Matterhorn tulaj, megdöbbentő minőségű és hatékonyságú. Az ipon-hoz elég közel van a bolt ahol vettem a sajátomat
https://howbad.info/
-
bul07
nagyúr
válasz syberia #49337 üzenetére
Ez is jónak néz ki
Bár az egy év garancia az csekély, a 212-nél 3évet adnak és ez a ventilátorra is vonatkozikipon játszik mert 250Km-re vagyok BP-től és van is az ipon-nál egy 2000Ft-os fórom tehát a szállítás meg lenne ingyen(Pick Pack Pont-ra) és még maradna is 750Ft ami a hűtő árából jönne le
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Mi a különbség a kettő között
COOLERMASTER Hyper T4 RR-T4-18PK-R1
COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1Az látom hogy méretben kicsit kisebb , de ugyanannyi csöve van és a ventilátor mérete is megegyezik
De hűtésben mekkora különbség van?
Mert 2000Ft-al olcsóbb a T4-es
Ha már itt tartunk a TX3-at már ki is vonhatnák mert ki veszi meg a T4 szemben[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. INTEL Core i7-4770 processzorhoz milyen hűtőt ajánlotok, ami csendes és jól hűt? Húzni a processzort nem akarom. Az Iponnál ezeket néztem:
NOCTUA NH-U14S
http://ipon.hu/webshop/product/noctua_nh_u14s/486029ALPENFOEHN Brocken
http://ipon.hu/webshop/product/alpenfoehn_brocken/292554COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_hyper_212_evo_rr_212e_16pk_r1/196982Ha tudtok mást ajánlani, azt is köszönöm.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
sziasztok lenne egy kérdésem am3 + foglalaton ez a hütö forgathato e Noctua NH-D14 ez érdekelne köszi a segitséget
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van nekem egy i5 2400 processzorom,ahoz kinéztem ezt a hûtôt:
Cooler Master Blizzard T2
Ehez még gondoltam két 8 centis ventilátort a ház hátuljába.
Szerintetek ez így jó kombináció?
Vagy esetleg ti tudtok valamit ajánlani? -
bul07
nagyúr
válasz csabi0805 #49343 üzenetére
8cm házhűtő hát...
Kicsi(kevés a légszállítása), magasabb fordulaton hangos
Ha teheted 12cm házhűtőket használj( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
syberia
veterán
válasz csabi0805 #49343 üzenetére
A gyári hűtő helyére vennéd? Mert annál alig jobb megoldás, inkább pénzkidobás az a Blizzard nevű csoda Ha halk gépet szeretnél 12-es ventivel szerelt hűtőt ajánlanék neked, pl.: Xigmatek Gaia
Ha nem lesz magas fogyasztású vga a gépedben, nem kell hátulra két 8-as venti, 1db alacsony fordulatú is megteszi a halkság érdekében. Fentebb írták hogy 12es házhűtőt vegyél, de csak ha odafér
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
csabi0805
senior tag
válasz syberia #49348 üzenetére
Kb. Egy olyan 6000 Forintot tudnék rászánni.
Engem pl. az nem zavar hogy hangosabb lesz,mert most nincs hangja a gépemnek szinte semmi,mert a kártyám egy Sapphire Hd 7790 VaporX Oc.Annak meg szinte semmi hangja.A Memóriám Team Group Extrrem tehát ezen van hűtő borda és egy állóházban van az egész.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- GTA VI
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest