Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ráelőzött az előzésben levőre, valószínű 2 kerékkel lement az útról, az meg pont elég volt arra, hogy gyorsulásban hátsókerekesnél kimenjen a segge és oldalba találjon egy fát...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
abrtom87
tag
Megosztanám a sztorimat: Budapest, Egér út. 70 van, a forgalom ritmusát felvéve 75 körül mentem, belsö sávban, mivel hamarosan lekanyarodni készültem, a külsöben kavics szállító teherautók mentek lassan. Egyszercsak bejön mögém a semmiböl egy Fordos csaj, szerintem jöhetett vagy 100-al. Villog, dudál. Ott éppen 50-es lesz a tábla (benzinkútnál) így ütemesen elkezdtem fékezni, szépen lassan, kb 60-ig, így is jóval túlmenten a táblán. A Ford közben kis híján nekemjött. A lámpánál kiugrott a csaj és fenyegetözni kezdett, hogy neki kamera van a kocsijában és büntetöfékezés miatt fel fog még ma jelenteni. Meg küldi a felvételeket a Bpi autósoknak, ahol majd szét fognak engem szedni, mert amúgy is gyülöli mindenki az ilyen luxusautósokat. Szerinte a bíróságon se lesz sok esélyem, a büntetöfékezö luxusautós a békés Fordos családanyával szemben.
Nagyon vicces szerintem. 1. Miért hiszik, hogy a belsö sáv valami gyorsító sáv ahol túl kell lépni a megengedett sebességet? 2. Azért mert ö gyorshajt, nekem 70-80-al kéne közlekednem amikor 50-es tábla van már? Nekem be kéne vállalalni, hogy ott mér a yard és kapom a bírságot?Csak szerintem egyre több az ilyen őrült az utakon? Nem most volt az eset, még nyáron, azóta persze semmi nyoma a nagy feljelentésnek.
-
Szakbarbár
aktív tag
Mostanában többször előfordult velem, hogy STOP táblánál állóra fékezésnél a mögöttem álló autó elkezd egyből dudálni. Ez most valami új módi vagy csak én nem tudok valami új KRESZ változásról és már nem kell megállni?
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
szebe
addikt
válasz Szakbarbár #58558 üzenetére
Vannak kereszteződések, ahol egyesek önhatalmúlag eldöntötték, hogy ott nem kell megállni, hiába van STOP tábla. Szerintem ilyenbe futhattál bele.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Hi!King
őstag
válasz Szakbarbár #58558 üzenetére
Ugyanez van egyre gyakrabban zebránál is, megállsz hogy elengedd a gyalogost, mögötted meg dudál, hogy miért kellet lassításra kényszerítened, miért nem inkább a gázba tapostál, hogy ne lépjen le a gyalogos.
-
t72killer
titán
válasz abrtom87 #58555 üzenetére
Mondhattad volna neki, hogy tegye csak fel, a yard örülni fog, ha meglátja az 50es táblát a vidin .
Nőből is egyre több a barom, még nálunk is - pedig errefelé elég relaxos a nép. Múltkor parkolok be kisgyerekkel a gyerekes parkolóba, az 5sec hosszú művelet közepén beforduló ősz nyuggermammer meg kezét széttárva méltatlankodik. Az meg a másik, hogy tajparasztja beáll a babakocsis parkolóba úgy, hogy a kocsi aznap gyereket sem látott és gyerekülés sincs benne. (UK sztorik, vidék)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
szebe
addikt
válasz t72killer #58561 üzenetére
A családos parkolót azért foglalják be, mert közel van a bejárathoz. Ami valamilyen szinten indokolt, én se szívesen kóricálnék gyerekkel/babakocsival a parkolón keresztül egy távoli parkolóhelyről.
A mozgáskorlátozott detto, de azt legalább tudják büntetni."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Reggie0
félisten
válasz t72killer #58561 üzenetére
Mo-n a kreszben nincs olyan, hogy babakocsis parkolo.
Amugy nincs tobb barom nobol, mint eddig, ugyanannyi van, csak egyre jobban kifejezik magukat. Eddig csendben voltak barmok az emberek, de nagy lett az ontudatossag. Mondjuk ez nem csak a nokre vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
mephi666
nagyúr
itt hogy ne induljon unalmasan a ködös kedd reggel: első eset szimplán nem foglalkozott az elsőbbségadás kötelezővel, de nem különösebben zavart... annyiból lényeges, hogy ment be a belsőbe, ahonnan balra akart fordulni... így 50 méterrel arrébb, amikor a busz leindexelt, addigra csekkoltam a tükröket (ő még mindig a belsőt foglalta), hogy másra ne húzzam rá véletlenül a kocsit és mentem a belsőbe... a suzukis meg index-el egy ütemben ránkhúzta szerencsére volt hely és a szemből jövő is észnél volt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
mephi666
nagyúr
válasz MasterMark #58574 üzenetére
még jó hogy gyér volt a forgalom és senki nem volt a közelben a járdán sem
-
Újabb öngyilkosjelölt, ráadásul esőben...
Make Asia Great Again!
-
MasterMark
titán
válasz fatal` #58589 üzenetére
A talicska sem jármű, a roller meg egy talicska visszafele amibe beleállsz.
Szóval nem jármű, legalábbis az amit csak lábbal hajtasz. De nincs rendesen szabályozva szerintem ez még mindig. Ugye a másik gond hogy nincs rajta ülés amelyik elektromos, ott meg azért nem fér bele a segédmotoros kategóriába.
Switch Tax
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Dluinet #58588 üzenetére
ez az: gyalogosként is körültekintőnek kell lenni az átkelés megkezdése előtt... nem pedig futva, vagy rolleren száguldva esőben/félhomályban... és amíg egy gyalogos kb 5km/h-val halad átlagosan, rollerrel ennek sokszorosára lehet gyorsulni egy pillanat alatt...
-
konci79
őstag
válasz Dluinet #58592 üzenetére
Mint írtam mindkettő hibás.
Mert egy ütközésnél jó eséllyel nem az autós fog kórházba kerül is, esetleg meghalni pl.Attól hogy szabálytalanul megy át, nem lehet elcsapni, és ez egy jól belátható zebra már messziről, hogy ott van , tehát az autósnak meg kellett volna állni ha az utat figyelte volna.Erről szól a kresz is, meg kell tudnod állni ( egyszerűsítve ez a lényeg).
Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
-
MasterMark
titán
Pont emiatt nagyobb az autós felelőssége, mivel egy autóval könnyű megölni bárkit.
A rolleresnek az életösztönének kéne nagyobbnak lennie, hogy esetleg nézzen már körül ha nem akar meghalni.
Az autós meg se nem vette észre, se a dudálásra nem reagált, szóval nagyon el volt aludva. Ettől még a rolleres volt a nagyobb hülye, mert ő fog megsérülni ebben.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
konci79
őstag
válasz Dluinet #58595 üzenetére
Bármilyen meglepő, igen.
Ha látom hogy vannak a zebránál megállok előtte. Ha nem látszik ( gyakori) , akkor lassitok.
Pedig futár vagyok, mégis be tudom tartani a kreszt.
20 év alatt meglepően sok rutint lehet szerezni , amivel szinte előre látni ki lesz a f.sz , legyen az gyalogos, mostmár rolleres, vagy autós, biciklis, stb.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
MasterMark
titán
válasz konci79 #58599 üzenetére
Nem kell ehhez olyan sok idő szerintem, igazából pár év rutin már elég, hogy ilyen helyzeteket átláss, hogy ebből baj lehet.
Amúgy 10 év után nekem már másnak a vezetési ritmusából is (pl. hogy vált, hogy indul pirostól) lehet látni hogy ki lesz aztán a hülye.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BMW topik
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- World of Tanks - MMO