Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#59951) philoxenia válasza Reggie0 (#59950) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Mert a hídon jellemzően torlódás van reggel befelé, meg-megállással. Azonban a hely szűk, épphogy elférhet egy sm, ha kihúzódnak az autósok, a jobb széle az útnak viszont nem mindenütt tökéletes, a híd pilonos része meg már keskenyebb is.

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#59952) Lauda


Lauda
félisten

Napi agyhalott:

Az autóban ülők az mondták, ők csak a GPS utasításait követték, amikor vízbe vezették járművüket. Egy szemtanú beszámolója szerint az autó „elég nagy” sebességgel, magabiztosan hajtott a vízbe.

[ Szerkesztve ]

(#59953) Reggie0 válasza philoxenia (#59951) üzenetére


Reggie0
félisten

Hat, akkor megis van ertelme eloznie a segedmotorosnak. Valoszinuleg az autosnak ez nem tetszett...

(#59954) mephi666 válasza Lauda (#59952) üzenetére


mephi666
nagyúr

...ha nagy eső jön a városba, mindig akad pár merész jelentkező, aki megpróbál átkelni az aluljárón :DDD eddig még szerintem senkinek nem sikerült

csak egy példa a sok közül

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#59955) Reggie0 válasza mephi666 (#59954) üzenetére


Reggie0
félisten

Szerintem neha direkt fel kene tolteni vizzel az ilyen aluljarokat. Amelyik olyan hulye, hogy belehajt, annak jobb is, hogy nincs autoja.

(#59956) philoxenia válasza Reggie0 (#59953) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Nem, nincs értelme, hiszen ha végig sor van és nem engedik be, akkor mire megy egy "párhuzamos valóságban" előrébb? Nyilván nem direkt húzták rá a kormányt, csak holttérben volt. Nem valószínű, hogy állt a sor, csak araszoltak, mondjuk 20-30-al. Az a két esetleges perc előny, most az életébe kerülhet....

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#59957) Reggie0 válasza philoxenia (#59956) üzenetére


Reggie0
félisten

Hiaba van vegig sor, mindig van hova bemenni. Mindig van tobb fillerbszo amelyik 100 meteren guritja az autot leszarva a mogotte jovoket. A ketkereuek meg mindig elore mennek ha nagy sor van, nem veletlen sokat lehet vele nyerni. Nincs itt semmi latnivalo, sima hetkoznap ez.

UI: Szerintem a motoros lesz a hibas.

[ Szerkesztve ]

(#59958) philoxenia válasza Reggie0 (#59957) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Olyan helyen nem, ahol nem férnek...
Amúgy meg:
34. §
Mint mondtam általában nem áll a sor, araszolás van. Sokszor nem is túl lassan. Viszont térfigyelő kamera van, majd kiértékelik.
Normális motoros ott nem is szokott előremenni, kivéve, ha tényleg áll a sor már egy ideje. Menetből előzés viszont tudtommal nem megengedett. Itt nem lámpánál állnak az autók, hanem mivel a lámpák évek óta csak villognak, az előzés szabályai érvényesek.
Ráadásul kifelé mentek.

[ Szerkesztve ]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#59959) Reggie0 válasza philoxenia (#59958) üzenetére


Reggie0
félisten

Savon belul elozni tudtommal nem is lehet szabalyosan kivetel ha egy nyomtavu jarmuvet eloznek, vagy ha allo kocsisornal halad elore az egy nyomtavu jarmu(motorkerekpar, kerekpar, segedmotoros). Ezert szerintem a segedmotoros lesz a hibas minimum.

De ilyen helyeken mindig eloremennek a ketkerekuek, lasd pl. BAH feluljaro, ahol mindig ez van.

[ Szerkesztve ]

(#59960) philoxenia válasza Reggie0 (#59959) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Ha állsz, nyilván figyelsz, hogy nem-e jön motoros a sort mellőzve. Itt azonban, pláne kifelé, relatíve kis követési távolsággal folyamatosan haladsz a sorral, eszedbe se jut, hogy valami őrült előzné a sort szabálytalanul. :(
Ahogy nézem a BAH-nál azért négy sáv van, ott a két sáv között elférnek középen, ha lassú a sor. Itt azonban az előzéshez a szembejövő sávot kell igénybe venni, ami a reggeli forgalomban max. pár másodpercre szabad.

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#59961) mephi666 válasza Reggie0 (#59959) üzenetére


mephi666
nagyúr

álló sort nem előz, hanem kikerül... az oké, de mozgó sort elég necces sávon belül előzgetni... pl haladunk, simán mozgok oldalra a sávomon belül, ha pl épp kátyút akarok kikerülni (amiből kecskeméten akad néhány igen szép példány) ...de olyan is volt, hogy párhuzamos közlekedésnél külsőben haladtam, belsőben látom hogy húzza felém a kocsit a delikvens, én meg sávon belül húzódtam jobbra reflexből... jobb tükörbe pillantva meg látom, hogy a motoros fékez, mert nem akarja hogy felkenjem a korlátra :U úgy gondolta, hogy ő majd jobbról előz egyet

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#59962) Reggie0 válasza mephi666 (#59961) üzenetére


Reggie0
félisten

reszletkerdes, hiszen a kikerules szabalyai is az elozes szabalyai szerint vannak, arra hivatkozik vissza.

#59960 philoxenia: BAH-nal a feluljaro 2x1 sav.

[ Szerkesztve ]

(#59963) kw3v865


kw3v865
senior tag

Vajon miért teker néhány agyhalott bringás a főúton annak ellenére, hogy azzal párhuzamosan van kiváló minőségű bicikliút is? Konkrét példák: 55-ös út, Szeged közelében. Egészen Bajáig nagyon jó minőségű bicikliút van, a hülye viszont ennek ellenére inkább a nagy forgalomban megy, kamionok között (ki is van táblázva, hogy tilos a biciklizés). A másik példa Csongrád és Szentes között, 451-es út: itt konkrétan két bicikliút is van, az egyik párhuzamos a főúttal, a másik meg a gáton (igaz utóbbi nem hibátlan minőségű, de simán lehet azon is biztonságosan haladni nagy tempóval is). Nem csaj balesetveszélyes, fel is tartja a forgalmat.

(#59964) Reggie0 válasza kw3v865 (#59963) üzenetére


Reggie0
félisten

Csongrad es szentes kozott, gyalog es kerekparut van, ott 20km/h a sebessegkorlat, kerekparuton 30km/h, viszont egyeb uton 50km/h-val is mehet a kerekparos. Valoszinuleg ezert.

(#59965) szebe válasza kw3v865 (#59963) üzenetére


szebe
őstag

Sima kocabringás, vagy outis? Utóbbiak érzik magukat a különbnek a többieknél, és a minimális kerülés, vagy szabályos útvonal keresése helyett mennek a tilosban.

Itt Fehérvár környékén (főképp a Velencei-tó körül) is rengeteg ilyen van.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#59966) kw3v865 válasza szebe (#59965) üzenetére


kw3v865
senior tag

A KRESZ-ben csak egy fajta bringás van. Az, hogy ő különbnek érzi magát irreleváns, hiszen nem írja felül a kerékpárral behajtani tilos táblát. Rengeteg egyéb út van, ahol bringázhat, miért pont a forgalmas főutat választják?

(#59967) Szakbarbár válasza kw3v865 (#59963) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Nem ismerem azt a környéket, de a saját tapasztalatom alapján a forgalmasabb (értsd tele van gyalogosokkal, gyerekekkel, kutyát 10 méteres pórázon sétáltató és babakocsit toló emberekkel) sokkal veszélyesebb a biciklisekre és a többiekre nézve, mintha az úton menne az autók között. A külterületen lévő kerékpárúton ritkábban van ilyen problémám. Én személy szerint városban inkább megyek hosszabb távot nyugalmasabb utcákon, mint a zsúfolt kerékpárúton.
#59964Reggie0
Mértek egyáltalán valaha a rendőrök sebességet bármilyen kerékpárúton? Szerintem néhányan meglepődnének, ha elkezdnék bírságolni a bicikliseket is :D
#59966kw3v865
Van egy tervezet a "Sportkerékpáros" fogalom bevezetésére: [link]

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#59968) Lauda


Lauda
félisten

[link] Kemény az a tolatócsapat. :D

(#59969) Reggie0 válasza Lauda (#59968) üzenetére


Reggie0
félisten

Azert durva, hogy mar szarra kameraznak mindent, de azert idoben leterelni az autokat nem tudjak...

(#59970) Zozzant válasza Lauda (#59968) üzenetére


Zozzant
addikt

:) Hátravinni.... és a magyar tanárok sem "külömbek" különben... :) Hozzászólás.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59971) nyikszi válasza Reggie0 (#59969) üzenetére


nyikszi
őstag

Egyetértek :(

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#59972) Narxis


Narxis
nagyúr

Tisztázta a rendőrség, hogyan bírságolnak májustól a gyorshajtásért [link]

Thanos was right.

(#59973) Lauda válasza Narxis (#59972) üzenetére


Lauda
félisten

A cikk első mondata elég problémásra sikeredett:

A lényeg: mindegy, hogy megállítják-e a gyorshajtót vagy sem, mert 1 km/h-s sebességtúllépésért is bírságolhatnak.

Nagyon nem mindegy, mert ha a sebességtúllépés mértéke nem esik bele a közigazgatási bírság kategóriába és nem állítják meg a gyorshajtót, akkor az eljárásban kell megtudniuk, ki vezette a járművet. Ilyenkor pedig simán le lehet nyilatkozni a családtagos szöveget és már nincs is meg a szabálysértő, az ügyet le kell zárniuk.

[ Szerkesztve ]

(#59974) nyikszi válasza Lauda (#59973) üzenetére


nyikszi
őstag

Egyébként egy volt rendőr ismerősöm mondta, hogy ők vidéken anno, amikor még dolgozott olyan 15 éve simán ment a csekk az 50-es táblánál az 54 km/h sebesség esetén. Igen, ők is csak akkor, amikor kiálltak és megállították arrébb a delikvenst. Én gyerekkoromból, olyan 40 éve, emlékszem ezekre, ott ültünk a padon, előttünk mértek, arrébb 200 m-rel meg emelték ki az autósokat. Szóval nem tudom mi a probléma, ez is volt már régóta.

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#59975) Lauda válasza nyikszi (#59974) üzenetére


Lauda
félisten

Bizony. Rokonomat is büntették már meg 52km/h miatt 50km/ sebességhatárnál. Nem is olyan rég, talán két éve lehetett. Ott is ment a megállítósdi. Ez a levonogatás a mérési eredményből úgy tűnik fakultatívan működött a rendőrségnél.

(#59976) Szakbarbár válasza Lauda (#59975) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Szerintem nem lesz semmi változás a morálban. Ugyan úgy letolnak városban a 30-as vagy településen kívül 60-as táblánál ha megpróbálom betartani.

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#59977) Reggie0 válasza Szakbarbár (#59976) üzenetére


Reggie0
félisten

Szerintem ennek semmi koze a moralhoz. EU penzek nem jonnek, allambacsinak meg kell a zseton, igy most az aproert is lehajolnak.

[ Szerkesztve ]

(#59978) Zozzant válasza Lauda (#59973) üzenetére


Zozzant
addikt

Ez már rég nem így van, az üzembentartó kapja a büntit. Nem kérdezik ki vezetett. Most nem veszem elő a legutóbbit, esetleg próbáld ki :)

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59979) konci79 válasza Reggie0 (#59977) üzenetére


konci79
őstag

Pedig van köze hozzá. Próbáld ki, az összes sebesség határt betartod egy napon keresztül, és nézd meg hogy mi fog történni. Szerintem nagyon meg fogsz lepődni.
Ha ténylegesen büntetnék a kisebb sebesség túllépést is, nem aprópénz folyna be.
Az a baj, hogy ( tegyük félre az ész nélkül nyomulókat) az emberek többsége a büntetési sebesség határt tartja betartandónak, tehát lesza.ja az 50-et, ha 65-től büntetik.
Vagy menj végig egy lakó pihenő övezetben 20-al ( ha dolgod van ott persze, amúgy tilos).
Sima jobbkéz szabály sem megy kb. 80% -ban.
Ezért jó hogy már minden készülék okos, meg rollert se kell lábbal hajtani, csak húzni a kart, meg minden egyéb f.szság,( persze vannak jó dolgok is), de az emberiség csak lustul meg butul, én ezt tapasztalom.
Probléma hogy emelkedik 1-2 ezer forinttal a tv meg a net, de hogy egy sz.ros telefont 1-200 ezerért kell megvenni, sok esetben ilyen olyan problémával, ráadásul 1-2 év múlva cserélni kell, az nem gond...
Fura egy világot élünk.

(#59980) mephi666


mephi666
nagyúr

...na, ma reggel is megy mindenki, mint egy állat... először lakópihenőben haladok nyugodtan, mire balról áll ki valaki merőlegesen a parkolóból és már mögé érek, de nem akar megállni... szerencsére lapos volt jobbra a padka és oda el tudtam rántani, de nem tettem volna így se a kezem a 2 kocsi közé... tükörből láttam, hogy utána állt ugyanott amíg végig nem értem az utcán... de akkor már mindegy volt, mehetett volna nyugodtan a dolgára

...még fel sem ocsúdtam az előzőből, mikor jobbról 2 autó közül kiugorva benézett egy galamb a szélvédőn :DDD akkorát koppant, mintha péklapáttal valaki odacsapott volna, de a Zafira szélvédője elég áramvonalas, lepattant sérülés okozása nélkül... (tükörből nem láttam, hogy bárhova az útra esett volna, forgalomban meg nem fordultam meg keresgélni)

+1: utána a kutyán az ablakban már meg se lepődtem :D

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#59981) Lauda válasza Zozzant (#59978) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem érdemes lenne elolvasnod újra a hozászólásom. :)

(#59982) Zozzant válasza Lauda (#59981) üzenetére


Zozzant
addikt

Tök mindegy mert ha nem esik közig bírság kategóriába vagy ha esik akkor sem akarják megtudni ki vezetett. (ha nem állítják meg)

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59983) Lauda válasza Zozzant (#59982) üzenetére


Lauda
félisten

Ha a sebességtúllépés mértéke nem esik bele a közigazgatási bírság kategóriába , akkor szabálysértési bírságot tudnak csak kiszabni. Ilyen bírságot pedig csak a szabálysértővel szemben tudnak alkalmazni.

[ Szerkesztve ]

(#59984) Zozzant válasza Lauda (#59983) üzenetére


Zozzant
addikt

Ha 90-nél 100-al mész és nem állítanak meg nem fogsz kapni papírt, hogy ki vezette az autót.

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59985) Lauda válasza Zozzant (#59984) üzenetére


Lauda
félisten

Az még "csak" szabálysértés kategória, így csak szabálysértési bírságot tudnak kiszabni.

(#59986) Zozzant válasza Lauda (#59985) üzenetére


Zozzant
addikt

Nem állítják meg így kiszabni sem fogják.

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59987) Lauda válasza Zozzant (#59986) üzenetére


Lauda
félisten

Nem tudlak követni. Szerintem olvasd el a linkelt cikket és a hozzászólásokat.

Kiemelnék egy részt a cikkből:

Az első félreértés az volt, hogy egyesek úgy értelmezték a bírságolási gyakorlatban beállt változást, hogy csak akkor fognak ilyen kismértékű gyorshajtásért is büntetni, ha a helyszínen megállítják az autóst. Mint az ezredes elmondta, ez így nem igaz.
A kismértékű sebességtúllépéseket úgynevezett szabálysértési eljárásban vizsgálják, mindegy, hogy megállítják-e az autóst.

Tehát ezentúl ilyen esetekben is elindul az eljárás. Ez viszont csak szabálysértési eljárás lehet, ahol ki kell deríteni a szabálysértő kilétét. Ha ez nem sikerül, nem tudnak bírságot kiszabni és le kell zárniuk az ügyet. Ezt írtam rögtön az elején.

[ Szerkesztve ]

(#59988) Reggie0 válasza konci79 (#59979) üzenetére


Reggie0
félisten

Jah, ha 53 helyett 50 lesz a maximum (vagy kozignel 68 helyett 65) az aztan nagyon fog szamitani, szinte mas vilag. :U

[ Szerkesztve ]

(#59989) Zozzant válasza Lauda (#59987) üzenetére


Zozzant
addikt

Sajnos elterjedt ez a rémhír a neten. Továbbra is marad, hogy ha nem állítanak meg akkor nem kapsz büntit a közig. bírság határáig. (Sem /szabálysértési/ vizsgálatot hogy ki vezetett) "Csak" a 3 KM-es "hibahatár" beszámolást vették le.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59990) konci79 válasza Reggie0 (#59988) üzenetére


konci79
őstag

Tök mindegy mi számít. Szabály szerint 50 -es táblánál 50-el lehet(ne) menni, 30-nál 30, stb. Ezen nincs mit magyarázni.
Az egy másik dolog hogy az életben ez hogy működik nálunk.

(#59991) Lauda válasza Zozzant (#59989) üzenetére


Lauda
félisten

Az információforrást meg szabad kérdezni? Amit állítasz, ellentmond az orfk közlekedésrendészeti főosztályvezetőjének állításával.

[ Szerkesztve ]

(#59992) Zozzant válasza Lauda (#59991) üzenetére


Zozzant
addikt

Akire hivatkozol sem ezt mondta, hanem mint "lehetőség"... törekednek helyszíni eljárásra, egyéb esetben szabálysértési ügyben vizsgálhatják. Ahogy eddig. (Nyilván elrettentő céllal monda :)))

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59993) Lauda válasza Zozzant (#59992) üzenetére


Lauda
félisten

Akkor tudsz mutatni forrást az állításod (Továbbra is marad, hogy ha nem állítanak meg akkor nem kapsz büntit a közig. bírság határáig. (Sem /szabálysértési/ vizsgálatot hogy ki vezetett) ) alátámasztására?

(#59994) Zozzant válasza Lauda (#59993) üzenetére


Zozzant
addikt

[link] "Viszont, ha a járművet nem állítják meg, akkor az objektív felelősség alapján a jármű üzembentartójának vetnek ki közigazgatási bírságot." Újra ott a táblázat is.

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59995) Lauda válasza Zozzant (#59994) üzenetére


Lauda
félisten

Össze - vissza ugrálsz a fogalmakkal. Azokról a túllépésekről volt szó, ami nem tartozik a közigazgatási bírság kategóriába. Amit bemásoltál, az közigazgatási bírság téma.

(#59996) Zozzant válasza Lauda (#59995) üzenetére


Zozzant
addikt

Najó, én befejeztem, főleg veled! 3KM és a 3% lett eltörölve, ennyi. Van aki megmagyarázza.

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#59997) Reggie0 válasza konci79 (#59990) üzenetére


Reggie0
félisten

Egyaltalan nem mindegy. Tolerancia kb. minden civilizalt orszagban van, nem veletlenul.
De ettol fuggetlenul, attol nem lesz kevesebb baleset, hogy 54 km/h-tol vagy 51km/h-tol fognak buntetni. (De meg az is lehet, hogy inkabb tobb lesz.)

#59996Zozzant: Ne faradj, nemreg meg a 3%/3km/h tolerancia letezeset is tagadta...

[ Szerkesztve ]

(#59998) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

Elvileg...

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#59999) Lauda válasza Zozzant (#59996) üzenetére


Lauda
félisten

Ahogy gondolod. Kettőnk közül nem én kevertem a szezont a fazonnal. Már a mai első reakciód a hozzászólásomra is azt mutatja, hogy el sem olvastad/nem tudtad értelmezni , amit írtam. Azóta folyamatosan ugráltál a fogalmak között. Most legutóbb pedig szintén a közigazgatási bírságra hoztál példát, holott az elejétől fogva arról volt szó, mikor a sebességtúllépés mértéke nem esik bele a közigazgatási bírság kategóriába.

Szerintem érdemes rendet tenni a témában.

Amennyiben a sebességtúllépés mértéke eléri a közigazgatási bírsággal sújtandó mértéket:

Az elkövetés után megállítják a járművezetőt: a járművezetővel szemben szabnak ki közigazgatási bírságot. Adott esetben büntetőpontot is kiosztanak.

Az elkövetés után nem állítják meg a járművezetőt: az üzembentartóval szemben szabnak ki közigazgatási bírságot. Pontot nem osztanak.

Amennyiben a sebességtúllépés mértéke nem éri el a közigazgatási bírsággal sújtandó mértéket, kizárólag szabálysértési bírságot szabhatnak ki.

Az elkövetés után megállítják a járművezetőt: a járművezetővel szemben szabnak ki szabálysértési bírságot.

Az elkövetés után nem állítják meg a járművezetőt: a szabálysértési eljárásban kell kiderítenie a hatóságnak a szabálysértő kilétét. Ha ez sikerül, a szabálysértőre szabnak ki szabálysértési bírságot. Amennyiben nem sikerül, lezárják az ügyet bírság nélkül (nincs kire kiszabni).

Ez utóbbi, amit korábban nem alkalmaztak, függetlenül attól, hogy a jogköre megvolt rá a hatóságnak. Kérdés, hogy ezentúl is marad-e így.

Privát üzenetet felesleges irkálnod. Nincs semmi közös témánk, amit nyilvánosan ne tudnánk megbeszélni.

szerk: kolléga csak privátozik. Nem fogok privátokat olvasni tőled. Ha van mondandód, írd be ide, hogy lássa mindenki.

--------------------------

Tolerancia téma: Mindig azt állítottam, hogy hivatalosan nincs ilyen. Egyetlen jogszabály sem ír elő ilyet. Az, hogy a rendőrség eddig saját kontóra így mért, egy dolog. Semmilyen ezzel kapcsolatos jogszabály nem jelent meg a közlönyben, mégis változik a módszerük május 1 - től. Ez utóbbi is csak azt bizonyítja, hogy a korábbi levonogatós megoldásuk csak magánakció volt.

[ Szerkesztve ]

(#60000) philoxenia válasza Lauda (#59999) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Kérdés az, hogy mi lesz nyilvánvaló mérési hibák esetén? Vagy ezeket a traffikat már nem használják? [link] [link]

Tehát a közigazgatási hatósági eljárás során nem a fizika törvényeinek figyelembevételével kerül megállapításra a mért sebesség értéke
Ez, mondjuk egy érdekes mondat....

[ Szerkesztve ]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.