Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Szlovákia a gyorshajtás országa [link] , amit a szlovák rendszámú autók előszeretettel exportálnak is. Javaslat: EU-SZINTEN aki ilyen mértékben (60km/h-val gyorsabban) száguldozik, kobozzák el a kocsiját és a sok vagány bömbiből befolyó összeget fordítsák a balesetek áldozatainak megsegítésére.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Hja, miután az a barom 150nel beleszállt a magyar családba egy fizetőkapunál... Én továbbra is az autóelkobzást tartom a leghatékonyabbnak, kiegészítve némi dutyival: ha apucié volt a kocsi, akkor is. Majd szépen lepacsizza apuval a vagánygyerek, hogy miért is viszi el a jard a kocsit...
-
t72killer
titán
75 km/h-val mértek be egy villanyrollerest [link] .
#48627: <--- a szippantós képében szvsz adott a csúcs büntetőeszköz:))
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz tibcsiworld #48635 üzenetére
Amennyi szgép van a mai kocsikban, nem csoda...
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Bizony, gyalogos=álló célpont. Ez így használhatatlan, akkor is, ha kézben a kormány (bamba sofőr számít rá, hogy megáll a verda, aztán mégse, viszi a komplett zebra lakosságát 60al...)
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Noigen, csak ehhez képzett tesztsofőr kell akkor, aki ténylegesen felfogja, hogy ő most nem dughatja a titkárnőt míg a fullos robotpilóta hazaviszi a kocsmából, hanem egy bétaverziós hardvert tesztel. Ja, és volt annyi esze, hogy ezért kifizetett 50k$+vám+áfá-t.
-
t72killer
titán
"Egy magyar Eutaxi gyakorlatilag fékezés nélkül belerohant a kocsisor melletti gyorsítósávban álló rendőrautóba." - legalább rendőrt már nem kellett hívni...
-
t72killer
titán
Ezek miatt a "vállalkozások" miatt nem éri már meg egyáltalán telekocsizni. Jópár éve Karlsruhe környékéről magammal hoztam 3 srácot, a befolyó zsebpénzből még az osztrák gyorshajtás (mocsok bécsi 80km/h-s traffipaxerdő a lejtős autópályán ) is kifutotta. Azóta tavaly+tavalyelőtt próbálkoztam, semmi normális utas, ha van is, az ingyen akarja utaztatni a hátsóját.
-
t72killer
titán
Román kamionos-szokások 2.0... Asszem nagyon ideje már az önvezető kamionoknak-autóknak, főleg bizonyos szomszédos országokban...
-
t72killer
titán
Na ez se normális: teljes sebességgel száguldott be az M3-as egyik benzinkútjára.
A kutas helyében megkereszteltem volna úgy 10 liternyi 95-össel.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz Chris Kiki #48679 üzenetére
Hány és hány hasonlót láttam... ?
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
"tuningolt verda"... na ezért is kiosztanék pár hónap közmunkát autóelkobzás után. Jellemzően részecskeszűrő-katalizátor kiütve, rákkeltő mocsokkibocsátás az egekben.
#48696: "Az eddigi 3-4 éves gépkocsi- akkumulátor élettartam a felére csökken" - az enyém 7 éves és köszöni jól van... (tudom, nem ez volt a lényeg)
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
újabb román autószállító, kb heti rendszerességgel fognak ilyet.
saját tapasztalat is van: mosonmagyaróváron jövök lefele az autópályáról, egyszercsak megjeleni velem szemben(!) egy svéd rendszámos bömö. nabazzz... hálistennek csak kb 20al mentem és meg tudtam állni. A napbarnított svéd kolléga továbbra is akaródzott felmenni, csak akkor tett le a szándékáról/ébredt fel, amikor megjelent mögöttem még 2 kocsi..
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
van benne valami. illetve a románok pl nem hiszem, h sokat változtak volna, csak szimplán egyre több jut az alsóbb, ügyeskedő néprétegeikből az utakra. Ezenkívül az utóbbi években ért be a fészbúkos videózási láz is...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
nem suhangatunk, pláne jeges-kátyús úton, ahol bármelyik pillanatban eltanyálhat a 2kerékenjáró. versenybringások mellett 1.osztályú sima aszfalton, jó időben én is el szoktam menni óvatosan, de semmi "suhanás".
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
meg kell hagyni, hogy televan a töke az embernek az 500 méterenként szenvedő hobbibringással, nem 20km/h-s átlaggal szeretnék Keszthelyről Füredre érni... Bringásból és kocsiból is sokkal több van az úton, mint 30éve. Nyilván balesetet nem kéne okozni.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Mr.Csizmás #48765 üzenetére
Gyilkosság mellé a bicajlopás nem nagy büntetési tétel...
-
t72killer
titán
válasz philoxenia #48774 üzenetére
Nagyon kevés ember képes/hajlandó magától elvonatkoztatni, a másikat egyenlő félként kezelni
-
t72killer
titán
Autóelkobzás és jogsielvétel 5 évre, akkor is csak alapos pszichiátriai ellenőrzés után visszaadni neki. Ha valaki ásóval támadja meg a szomszédot, tudtommal attól is elveszik a problémás eszközt. Ráadásul az autóelkobzás valamilyen szinten arányban áll az elkövető anyagi helyzetével (milliárdos úrificsúr zsebből kiperkálja+kiröhögi a 2-300e Ft-os bírságot, de ha viszik a kedvenc Ferrariját, valszleg elkapja a hápogógörcs).
-
t72killer
titán
"a hirtelen fékezés következtében a kamera valamiért kikapcsolt"
milyen ilyedős egy kamera...
Az persze engem is idegesít, ha bevágnak elém, de mivel kb minden 10. "sofőr" ezt csinálja, már kb tanonc korom óta fel sem veszem. Ahhoz meg, h ekkora záróvonalas-szembeforgalmas cirkuszt csináljon valaki, ritka idiotizmus kell a korunkban sajnos általánosan jellemző szuperegó mellé.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz philoxenia #48789 üzenetére
ouupsz , nejemnek el ne mondd, mert akkor egy hónapig nincs vacsora.
-
t72killer
titán
válasz Chris Kiki #48792 üzenetére
Hiányzik a happy end a mozi végéről (bömö útról lerepül és szépen leparkol a szántás közepén, úgy h egy ártatlan sem sérül)
-
t72killer
titán
Tehát be sincs kötve. Esetleg ivott is egy kicsit, hogy lassultak a telefonálás közbeni reflexei?
#48809: egy arra repülő madár, v ahogy a kolléga írja, kutya érdekében is teljes joggal satufékezhetek, a követési távolság betartása 100%-ban az utánad jövő feladata.
S.ggbejövőt egyébként finom fékrelépéssel szoktam ébresztgetni ha nagyon idegesítő már, igaz, satuzni nem satuzok.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Ha meg senki nem tanítja meg, belemegy egy ártatlan kocsiba. Ja persze nem autópályás 120 feletti sebességekről beszélek, városi koccanásnál max a mazsola kezéből kieső telefon törik ripityára.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz tibcsiworld #48831 üzenetére
Kb erről van szó, illetve akkor is, ha út mellett vagyunk.
-
t72killer
titán
válasz Jakuskacsa #48993 üzenetére
Kb lehetne "miért vesz fel mindenki úgy hitelt, mint egy állat" c. topikot is nyitni.
-
t72killer
titán
válasz mephi666 #48997 üzenetére
Nekem egyszer egy gördeszkást sikerült majdnem megreptetnem, kb fél méter mentette meg, ahogy nagyjából 30km/h-val elsuhant a kereszteződésben (ahol gyalogoknak elsőbbséget kellett volna adnom - csakhát ha nem épp egy Usain Bolt szalad le anyagért, akkor alapvetően nem számítok 30-al megkülönböztető jelzés nélkül rohanó gyalogra).
Fritzlandban történt, szval kb még én pereltem volna a csávót/hozzátartozóit a kasznis számlájával .
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz mephi666 #49004 üzenetére
Ezekszerint a jogszabály direktbe szivatja a bicikliseket, míg akár gépi (elektromos) hajtású álcázott csillámpónival is át lehet vágtázni gyalogosnak minősülve a zebrán, a 3m2 láthatósági keresztmetszetű, kivilágított bicajos meg szálljon le "merthogy túl gyors és nehéz észlelni".
Kb hasonló a szitu ahhoz, amikor a drogok még új dolognak számítottak. Tudtommal volt egy időszak, amikor a bekokszolt sofőr simán megúszta, míg amelyik benyomott 2 sört bukta a jogsit.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Szakbarbár #49008 üzenetére
Nem csak elektromos, hanem minden normál haladást gyorsító eszközt: görkorit, gördeszkát, rollert a bicajjal azonos kategóriába kell sorolni. Ugyanolyan nehezen manőverezhetők és kb ugyanabba a sebességkategóriába tartoznak, aki ilyet használ, semmiképp sem gyalogos. Ha meg 30al suhanó elektrocsodát, akkor pláne nem.
A gyalogos definíciója egyébként nem az, hogy közlekedéskor mindkét lávábal a földet érintő ember? (azaz a nekifutásból a zebra közepére beugró távolugróbajnok-jelöltet se feltétlen sorolnám gyalogos kategóriába)
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz philoxenia #49012 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Attól még, hogy egy fél órája feltalált űrsikló nincs benne a törvényben felsorolt járműlistában, utasa nem számít gyalogosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest