Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz Dluinet #28214 üzenetére
"teljesen automata üzemmódban is képesek mérni (már nem feltétel, hogy ott álljon mellette egy rendőr), és éjszaka is képesek vakuvillanás nélkül felvételt készíteni."
Ki kell rakni éjjelre egy kocsit bárhova, benne a cuccal. Sokkal több szabálysértőt fognak elkapni.
#28215: mert esetleg emelkedik a halálos balesetek száma? Amióta bevezették az objektív felelősséget, töredékére csökkent ugyanis.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Dluinet #28226 üzenetére
Erről beszélek. Mindenhol nem lehetnek ott, nem szedhetnek ki minden záróvonalon előzőt, de ha egy civil kocsiból fényképeznek, az csak annak fáj (=a csekk meg annak megy) aki többel ment mint lehetett. Évi 4-5 ilyen 30K-s bünti után az elgondolkodik, aki nem erre gyűjt, és lassabban fog menni. Ez a cél. Persze kivételek midig lesznek, van aki a 3. után se érti, hogy lassabban kellene, ekkor jöhetne a dupla szorzó.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MaciG
addikt
válasz Dluinet #28492 üzenetére
Nem, azzal szabálysértést követek el, amiért bírság jár, de ilyen alapon (amit írtál), ha szembe jön velem a biciklis az egyirányú utcában, akkor kiszállok, lekeverek neki egyet, a bringát meg teszem be a csomagtartóba, viszem haza, és pár nap múlva tudok is nyitni egy kerékpár szaküzletet...
BANZAII
-
-
Möhe
addikt
válasz Dluinet #29432 üzenetére
40 tonna (jó esetben csak ennyi) elszabadulva ,nem sámli lélekjelenléte volt a szembejövő kamionosnakén ma csak egy 70 meg a halál közötti nyugdíjasba botlottam (szinte szó szerint) ,mert megállt előttem a körforgalomban (nem előtte,hanem benn a karikában 2 kijárat között!!! ) a swiftjével, mikor megelőztem dudálva ,igen csak mondta a magáét meg mutogatott..
ilyenkor mi az isten játszódhat le az emberben hogy ilyent művel? -
MPowerPH
félisten
válasz Dluinet #29448 üzenetére
Beszélsz hülyeséget.... Ez a gyalogos hibája 100% -ig, ott nincs átkelő, tehát nincs joga ott tartózkodni. A sofőr hatalmasat mentett. És nem lett volna köteles megállni mellette, ez egy újabb hülyeség. Szvsz ilyen helyen nem engedünk át gyalogost, így nem kell arra számítani, hogy ott valaki azért áll meg, mert átengedi. Arra ott a zebra.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Rick4
félisten
válasz Dluinet #29448 üzenetére
Csak itt a vétkes sofőr a dobozos autó vezetője volt.
De aki megállt az nem indexelt, hogy parkolni fog, ezért köteles lett volna megállni mellette. Te mindig megállsz az olyan autók mellett, amik az út szélén előtted index nélkül lassítanak?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sunahunter
senior tag
válasz Dluinet #29716 üzenetére
Kétszer csattantam öv nélkül. Mindkettőnél bírósági ügy volt. Mindnél én pereltem, nem fizetett a szembejövő biztosítója, mondván megrendeztük. A Skodától hivatalos állásfoglalást kellett kérnem, hogy nyílik a légzsák öv nélkül is, mert nem hitte el a biztosító.
Másik esetnél egy előttem műszaki nélküli, szabálytalanul közlekedő, átalakított autóba mentem bele, szintén öv nélkül, mindkettőnél a csattanás pillanatában kb. 40-50-el. Egyiknél sem lett semmi bajom. Azt tudni kell, elég fekvős pozícióban vezetek, tehát jóval hátrébb van a vállam, messzebb, mint a derékszög közeli helyzetben ülő vezetőké.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Dluinet #29735 üzenetére
én olyat nem találtam, csak hogy arról van papírja, a skodában (sok más autóval ellentétben) kinyílik a légzsák öv nélkül is.
eü ok miatt nem tudja bekötni: pl kulccsont törés, vagy hasonló
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
sunahunter
senior tag
válasz Dluinet #29735 üzenetére
Igazatok van, hogy egységesen kellene vonatkozni mindenkire a kresznek.
Olyan hobbim van (ketrecharc) ami miatt egy komolyabb sérülést szereztem, a vállam idióta szerencsétlen mód kitámasztva volt gipszelve, ennyi. Az élet olyan, hogy ezidő alatt hozott össze két marhával az úton. Ez a probléma megoldódott, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy így is mindig bekötve vezetek. -
titán
válasz Dluinet #29728 üzenetére
Kijelölt gyalogosátkelőhelyen a járművel a gyalogosnak elsőbbséget kell adni.
Teljesen mindegy, hogy lelépet-e vagy nem. Elsőbbsége van, ezért át kell engedni.A kijelolt gyalogos atkelohely, az uttesten van, tehat ha nem lep le, akkor nincs elsobbsege sem. Ezerszer ki lett targyalva.
-
FF23
senior tag
válasz Dluinet #29982 üzenetére
Olvasd már el a saját linked 107 oldalán a több forgalmi sávos útról több forgalmi sávos útra kanyarodunk meghatározást, ami a 108-nál folytatódik!
MaciG ábrája ezzel szemben egysávosról kétsávosra kanyarodik!
PDF 8. bekezdés:Amennyiben a kanyarodás előtti úttestrész menetirány szerinti jobb oldalán nincs több
forgalmi sáv és innen több forgalmi sávos útra kanyarodunk, akkor a jelenleg érvényes
jogszabály a menetirány szerinti jobb oldalra történő érkezési kötelezettséget határoz meg.
Módszertanilag célszerű itt is a „jobbra a külsőbe, balra a belsőbe" elvet követni, mert
így a gépjárművezető-képzés során kialakítható a különböző irányból érkező járművek vezetői
között a fokozottabb egymásra figyelés, valamint ezáltal gördülékenyebbé válhat az
útkereszteződés forgalma.Szóval oda kanyarodik ahova akar, nincs sávváltás szabály, csak a menetirány szerinti jobb oldalra menjen -ne forgalommal szembe!- a "módszertanilag célszerű" pedig csak egy ajánlás, nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
RT-AX58U v1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Novemberi hardverkavalkád
- Formula-1
- Napelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest