Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Vismajor01 #56951 üzenetére
Megoldódott végül a helyzet?
-
nyikszi
őstag
válasz kw3v865 #56947 üzenetére
És örökre! Na meg egy-két év letöltendő. Nem felfüggesztett. "Hivatásos", ebből él, nagyon jól tudja, hogy ez baromira veszélyes. Ezek a jogászok csinálhatnának már pár precedens értékű büntit.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Vismajor01
addikt
Nem. A furgonos csaját ismerem, annak irtam messengeren és felhivott, teljesen velem értett egyet hogy rohadtul nem tud igy beszállni rááadásul hajnalban megy vele dolgozni.
Mondtam h Volvóban jár az előfűtés, úgyhogy jó eséllyel már ma este elmegy.
Ma de mikor hazajöttem betudtam állni a volvós helyére. Nemtudom h a furgonos már visszaért v nem tudott beszállni és elment a csaj kocsijával.
Igy is belehet állni:
Dehát ezzel felállsz bal kerékkel a járdára, ahol egyből 30 centire van egy tábla a szegélytől szal tudni kell vezetni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
biker
nagyúr
válasz Vismajor01 #56940 üzenetére
az ilyennek szokták a szelepeket az ablaktörlő alá betenni
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
titán
-
KisTücsök
addikt
válasz Vismajor01 #56954 üzenetére
Nagyon off, de nem tudom eldöntnei, hogy ezt a zöld színt imádom vagy utálom inkább.
-
Vismajor01
addikt
Ugyh ez az utolsó parkolohely, tolem balra a kepen mar jarda szegely van, ami belog egeszen az auto moge. Igy a bal elso es hatso kerek is fent all a jardan. Van egy szegelyre figyelmezteto tabla ami miatt nem nagyon lehet ra pakolni de azert megoldhato, pont annyira h mindenkinek legyen hely.
-
Vismajor01
addikt
válasz KisTücsök #56957 üzenetére
Ne aggódj én sem, le is kerül róla. :D
Irtó nehéz kitalálni ám hogy melyik szin ami tetszik neked, melyik all jol az autonak, melyiket gyartjak, melyiket tudod megfizetni, melyiket hajlandó felrakni a folias etcetera.
-
titán
válasz Vismajor01 #56960 üzenetére
Na akkor gyönyörűen alakították ki azt a parkolót.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Ma reggel nyomtam egy "vismajort"
Innen jövök az átjáró felé, már jóval a buszmegálló előtt látom, hogy pirosra vált a lámpa, de sorompó még nem csukódik, annak nyilván kell egy kis idő. Hiába piros, azért a gázt elveszem, utána látom, hogy emberünk kb átugrat a síneken valami egyterűvel.
Bőven piros volt már, meg is kínáltam egy szép hosszú dudaszóval, nem értette."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mephi666
nagyúr
Ez azért kicsit lol... a viszkis azt mondta anno, hogy menekülő járműnek nem árt 200ló feletti gép... ezek meg mivel akartak menekülni? Egy szép sárga Seicentoval, amiből 54ló szorult a legnagyobb 1.1es változatba? oké, hogy csak 750kg, de a 2 mázsás ólommadár lefogta rendesen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz cappa72 #56965 üzenetére
Legalább nyertek egy erotikus masszázst több részletben: a gerincmasszázst megkapták most az aszfalton, az erotika meg jöhet majd a sitten
A tervük annyi lehetett, hogy "kiraboljuk az ékszerboltot"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
nem futottak messzire ez ugrott be róluk azonnal
-
NoLF
veterán
válasz Reggie0 #56972 üzenetére
tökéletesen értem és tudom, mire gondoltál - aki tud vezetni, az ugyanúgy lealáz bárkit egy kvázi bármilyen autóval - ugyanúgy, mint régen. szerencsére ez csak hipotézis, régsen se nagyon volt ilyen itthon, meg mostanában sem - A.A. szavai meg jól hanzanak és kész
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
mephi666
nagyúr
válasz Reggie0 #56970 üzenetére
...oké, de akkor sem 50lovas Seicentoval kell májerkedni
ui: pár napja itt a közelben a drogos-Punto-s 50km-en keresztül tudott menekülni
ui2: a viszkis egyébként nyilatkozott olyat is mostanában, hogy már nem lehetne azt megcsinálni, ami 20+ éve működött, mert akkor csak a hiányosságokat kihasználva tudott annyi bankot kirámolni és lelépni... minden fejlődött rengeteget... a bankok is befoltozták a biztonsági hézagokat, térfigyelő kamera is mindenhol van millió... arról nem is beszélve, hogy mindenki zsebében meg minden 2. autóban is ott a kamera... pont ezért nem is értem, hogy kinek fordul meg a fejében, "hogy majd ő aztán jól meglép a rendőrök elől"
-
Reggie0
félisten
Csakhogy itt nem uriversenyrol van szo. Ha egyszeruen jobban gyorsul az auto, akkor a rendorauto nem fog tudni leszoritani egy lassabb szakasz vagy kanyar utan.
A legtobb autos uldozesnek ugy lesz vege, hogy valamit benazik az uldozott, a rendoroknek csak kovetni kell es nem csinalni semmit.
A lerazas meg ott kezdodik, hogy rovid idon belul joval messzebbre kell jutni, ami teljesitmeny hianyaban sosem fog sikerulni, plusz neheziti a tobbi kozlekedo, az ut belathatosaga, stb. stb.. Kovetni sokkal konnyebb kisebb teljesitmennyel, ez egyszeru fizika.
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
válasz Reggie0 #56975 üzenetére
Nyilván függ a lopott dolgok méretétöl is, de ha jobban belegondol az ember, a legegyszerübb menekülöeszköz egy motor (akár valami Enduro, krosszmotor) lenne, egyrészt már egy közepes méretü is veri dinamikában a legtöbb autót, plusz olyan szük, kis utcákon, lépcsökön le-fel lehetne velük menekülni, ahová autóval nem jutnak el.
Vannak persze motoros rendörök is, de a legtöbb elfogós videóban autós rendfenntartók látszódnak, így nem tudom, minden kapitányságnak van-e kétkerekü szekciója. -
mephi666
nagyúr
Itt a következő géniusz: [link]
-
titán
[https://www.youtube.com/watch?v=V7ZOvVpFlEo]
Napi szintű probléma, hogy a kamionsofőrök nem tartják be az előzési tilalmat.
Haha. A követési távolságot esetleg nem kellene betartani a kamerás autó vezetőjének? Az agyhalott még fel is tölti a videót, holott ő is full szabálytalan.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Ilyen amúgy, igy állok én be, és tényleg nem nehéz ha nem elsőre csinálod.
Ja és amig eladó-lakás-táblát irogattam mellém állt ez a bmws. Eszébe se jutott tölteni, egyből elsétált. Kiszálltam körbe néztem és csak 3 parkolóhelyet láttam...
[ Szerkesztve ]
-
Zozzant
addikt
válasz Vismajor01 #56981 üzenetére
Nem értem, mindenki máshol álljon mert te jössz? Bérelt helyed van? Ez a sírás megy már itt egy ideje.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Reggie0
félisten
De ez igy szabalytalan!
-
őstag
Na fene, a parkolás sem megy?
Peace Ezt nem hagyhattam ki
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Vismajor01
addikt
válasz Zozzant #56984 üzenetére
What? Miert kell barkinek bárhova allnia miattam? Miert lenne berelt helyem wtf?
Reggie0,
Igen szabalytalan de van tolerancia a kozteresekben nalunk akarki all szabalytalanul amig nem zavar senkit, tehat nincs utban se gyalogosnak se autosnak addig nem buntetnek. Ezt mindenki tudja.
-
titán
[Videón a hatalmas bunyó, ami két autós között tört ki a Kerepesi úton]
Jó látni, mikor két agyhalott egymást tépi.
-
Vismajor01
addikt
válasz Di Natale #56988 üzenetére
Nagyon rosszul értelmezitek, se a képet nem értitek és szövegértelmezési gondjaitok is vannak.
Senki sem áll máshogy ha én igy állok be, ellenben szarul van kialakitva a parkoló és még ha mindig faszagyerek és vonalak közé áll akkor is nagyon szűk. Azzal h én igy állok be, mellettem a társ meg simán a helyére igy neki is meg nekem is marad bőven hely ajtónyitogatásra. Elég egy picit csálén beállni ide és a szomszéd már anyósról fog átmászni.
-
titán
Aki ezt a parkolót így megtervezte, annak seprűt és lapátot adnék a kezébe és lehet menni az utcákat takarítani.
-
mephi666
nagyúr
-
Zozzant
addikt
válasz tibcsiworld #56991 üzenetére
Te már csak tudod.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
őstag
válasz Vismajor01 #56987 üzenetére
Ez melyik környék egyébként ahol ennyire engedékenyek? Ott kell akkor lakást vennem, mert itt ahol én lakom a vonalon ha túllóg az autó már intézkednek is a közteresek.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #56987 üzenetére
De attol meg nem varhatod el mastol, hogy szinten szabalytalan legyen a kedvedert. Azaz alaptalan azon haborogni, hogy masok nem parkolnak szabalytalanul azert, hogy neked jobb legyen.
-
-
Reggie0
félisten
Ez teljesen igaz. Viszont a helyes megoldas az, hogy nem kell mindenaron odaparkolni, ha nem lehet szabalyosan.
Es ki kell hivni a kozterest, hogy buntesse meg a szabalytalant(itt arra gondolok amikor nem tudott beszallni tole), mert kulonben sosem lesz vege, csak azt fogjak fel itt az emberek, ami penzbe kerul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini-ITX
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest