Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz Reggie0 #56648 üzenetére
Az említett szakaszon végig 70-es korlátozás van. Ez a takony hülye gyerek pedig december végén nyári gumin az ónos esőben 150-el versenyezgetett a jogosítvány nélküli pajtikájával. Nem kell a szar libsi jogászkodás. Ha a jog szerint nem is de ez az én szememben ez szándékos gyilkosság amiben az autó volt a fegyver. Ha az én szerelmemet gyilkolná meg így egy kis szarházi az biztos, hogy az első adandó alkalommal bosszút állnék rajta. Rohadtul nem érdekelnek a következmények. Szarok a törvényekre és a jogra. Van ami azok felett áll...
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Reggie0
félisten
-
mephi666
nagyúr
Szándékosan választott évszaknak nem megfelelő gumit, szándékosan hajtott gyorsan, szándékosan használta játszótérnek a közutakat, szándékosan hágott át n+1 kresz-szabályt... ami most 1 ártatlan áldozathoz vezetett... én nem sokat finomkodnék az ítélethozásnál... aki ennyire öntörvényű, annak jobb elzárva a normális emberektől... vagy a föld alatt
Ui: és hány ilyen van, amikor csak a véletlennek köszönhetően nem halnak meg egyes "emberek" hülyesége miatt ártatlanok? Pont ezért kéne nagyon brutálisan példát statuálni, mert a hülyék csak ebből tanulnak
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
Én nem írtam pont szándékos emberölést, mert feltehetőleg nem az volt a célja, hogy ő ott akkor, azzal az eszközzel megöli az ártatlan nőt...
...viszont sok szándékosan/tudatosan meghozott döntésének következménye, hogy meghalt valaki... ezért kimaxolnám rendesen a kiszabható büntetést
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
8th
addikt
Hogy a f*szba ne lenne már indulatos az ember amikor ilyen híreket olvas? Lassan minden napra jut egy ilyen faszagyerek aki egy kis himi-humi büntetéssel megússza és két év múlva már röhög az egészen éli tovább boldogan az életét miközben családokat tesz tönkre egy életre. Gyerekektől veszi ez az anyját vagy épp anyától a fiát.
Néhány éve egy befüvezett kis szarházi elgázolta egy jó barátom apját. Gyalogátkelőn a gyalogos zöld jelzés ellenére a tilosba behajtva fékezés nélkül elcsapta. Úgy ahogy felépült az öreg de mivel komoly fejsérülést szenvedett és az agya egy része visszafordíthatatlanul károsodott folyamatos erős fájdalmak gyötrik. Valami központi idegrendszerre ható "drogos tapaszt" használ + mellé kapkod valami durva lórúgás fájdalomcsillapítót amit szintén úgy írnak ki neki szakrendelésen. A háziorvosa fel sem írhatja a gyógyszert szóval nem egy aszpirin kategóriás cucc az sem. Ezekkel tud csak létezni amúgy csak az ágyban fekve üvöltene a fájdalomtól. A tettes kapott két év felfüggesztettet és valamennyi időre eltiltották a vezetéstől. Pont. Ennyivel megúszta. Perelni semmi értelme, nincs a nevén semmi és jövedelme sincs. És a kör bezárult. Egy család életét baszta tönkre. A srác a németországi karrierjét eldobva kénytelen volt az egyedül élő apjához hazaköltözni. Nem mindenben tudja magát ellátni az öreg, rengeteg dologban segítségre szorul. Két élet végleg ment is ezzel a levesbe. A gázoló meg röhög a markába és egyetlen napot sem volt bent azért amit elkövetett. Magyarország jobban teljesít meg előre megyünk nem hátra. A faszomat, azt...
Alig egy éve az alkoholista szardarab p. zoltán helyi lakos részegen kivégezte két ismerősömet a közúti közlekedésre alkalmatlan állapotban lévő roncsautójával. [link] Azt is a helyszínen kellett volna kibelezni a wakandai kiccsládja szeme láttára elrettentésül. De neki jogai vannak ugyebár meg hát jogállamban nem illik az ilyesmi. Pedig igény lenne rá a főleg a helyiek körében akik ismerik a tetűt.
Kurvára elegem van már abból, hogy ezek a nyomorultak legrosszabb esetben is néhány évvel megússzák azt, hogy atomjaira szétbasznak boldog családokat. Abból még inkább elegem van, hogy a magyar politikusok mind gyáván lefekszenek a nemzetközi hátszéllel támadó gyökér jogvédő szervezeteknek és ezért nem alkotnak olyan brutálisan szigorú törvényeket amelyek elrettentenék az ilyen gyökereket attól, hogy bedogozva bepiálva kocsikázzanak mert az tök jó buli. Az ember lassan tényleg 7,5t teherautóval kell iskolába hordja a kölkét, hogy túléljen egy esetleges a találkozót egy ilyen nyomorulttal.
(#56655) Lauda: Önszántából, szándékosan vezetett a kresz szabályaira, az időjárási körülményekre, az útviszonyokra és eleve a józan észre fittyet hányva? Igen? Igen. Akkor miről is beszélünk? Az ilyen eseteket nem sajnálatos balesetként hanem emberölésként kéne kezelnie a hatóságoknak. És úgy is kellene szankcionálni. De nincsenek illúzióim. Ez orbánia ahol az olajos kezű belügyminiszter az ígéretének hűen két hét alatt rendet tett. Ja, várj...
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nem tudom, bennem nem keltett indulatokat.
Szándékosságról volt szó. Nyilván nem ez volt a szándéka. Ha mondjuk nem sózom fel a járdát és elcsúszik valaki előttem és belehal a fejsérülésbe, akkor az is szándékos emberülés szerinted, hiszen szándékosan nem jégmentesítettem a járdát. Azért lássuk be ez marhaság. Ha kimegyek és fejbevágom a fejszével, az szándékos.
Szerintem kár ezen pörögni, kap majd felfüggesztettet gondolom és kész. Ilyen világot élünk.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem fogok egyenként válaszolgatni, teljes mértékben egyetértek mindenkivel, igazatok van. 8th a te hosszú hsz-eddel is tudok azonosulni, de tény, hogy bennem ennyi indulatot nem keltett, de azért hatással volt rám is rendesen.
Nagyon kényes dolog ilyen esetekben az, hogy szándékos, vagy sem, de ott van az a gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés törvény amely 1 - 5 év, na én ezt tolnám ki 1 - 20 évig úgy, hogy ha van súlyosbító körülmény (pl. itt a verseny, a nyári gumi, stb....) akkor nem lenne lehetőség felfüggesztettre és korábban szabadulásra sem."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
mephi666
nagyúr
...én hülye barom meg 1 hete felrakattam a nem hajtott tengelyre egy pár új barum polaris5-öt a lejárt taiwani falken-ek helyett (amin a gumis szerint is volt még pár mm, csak 2014es volt dot szerint) ...és inkább így mentünk a családdal a mátrába hétvégére
-
Reggie0
félisten
" Perelni semmi értelme, nincs a nevén semmi és jövedelme sincs."
Szerintem megeri perelni, mar csak azert is, hogy akkor ezt a max fiatalon kellemes allapotot orokre fenntartsa, azaz soha se legyen semmie, es ha veletlenul orokolne, akkor azt elvegyek tole.
Azt meg be kell latni, hogy nem a bortontol es a buntetestol lesz kevesebb ilyen ember, hanem a karok kenyszeritett jovateteletol. Erre pedig a jelenlegi jogrendszerunk nem alkalmas es meg akkor se lesz az, ha egesz eletere sittre vagod.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Durva mekkora különbség van autók között. Az egyik gyakorlatilag nullázódott, másiknak összetört az eleje és ami fontos, az utascella sértetlen maradt....
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
"És valószínűleg a börtönt is megússza, a gyakorlat ugyanis azt mutatja, hogy a hasonló esetekben a bíróság felfüggesztett börtönre ítéli a vétkes sofőrt."
...rutinból lekaphatták volna emiatt a tűzoltók a bmw tetejét a baromarcú fejével együtt
-
titán
-
NoLF
veterán
-
IreN!CuS
őstag
válasz Vismajor01 #56679 üzenetére
Amióta megvan a gyerek hiába van 2 aránylag újabb autó ( egyik 3 múlt másik most lesz 3 ) baromi sokat gondolkozom azon, hogy kéne valami 2+ tonnás hombár biztos ami biztos.....aztán bassza meg a környezet meg a jó magyar forint is...
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
tyielow
aktív tag
Tragédia... és akkor lesz 2-3 év baszakodás a bíróságon, hogy kapjon 4-5-6 év letöltendőt. Aztán visszaengedjük ezeket a söpredékeket a társadalomba. Hurrá.
YouTube: toty1ka
-
Vismajor01
addikt
válasz IreN!CuS #56680 üzenetére
Volvo 2 tonna, es nem csak az akkucsomag miatt.
Miutan at ultem a volvobol anyám priusaba majdnem leteptem a hatsoajtot. Volvohoz kepest olyan erzes volt mintha papirbol lenne.
Fiat500at akar a 206 helyett se inkabb veszek egy rx 300ht abbol a penzbol...
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Zolás
addikt
válasz Vismajor01 #56683 üzenetére
Tesóm kocsit akart venni. Új hyundai i20 volt kinézve, lett belőle használt vitara. Tudom hogy divatsuv, meg kapjambe a környezetszennyezés miatt, de akkor se lesz kisautó, amiben belökik az árokba, és otthagyják a francba. Kezd feljönni a környék, egyre nagyobb a forgalom, nem kockáztatok.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #56679 üzenetére
Vidd el lakatoshoz es hegesztesd korbe kivulrol vasuti sinnel. Legalabb megkarcolni se fogjak
-
mephi666
nagyúr
válasz Reggie0 #56685 üzenetére
Gondolkoztam hogy jo lenne megtartani az F astrat, rakni bele egy c20let-et meg fel tonna acellal erositeni rajta amilyen elmebetegek vannak az utakon, kb death race-es verdakkal kellene maszkalni... a nagy kaliberu gepagyunak is jo hasznat vennenk neha
-
Vismajor01
addikt
Végre vettem a fáradtságot és felhoztam a memóriakártyát a kamerából.
Válogattam nektek gyöngyszemeket:
Busz szarik az elsőbbségadásra, még be is mutat amikor rádudálok. Vicc az, hogy ha kidugja az orrát h kiakar jönni akkor valszeg kiengedem.
[link]Az eleje nincs rajta, de a lényeg, hogy beszorultam a jobbra kanyarodók mögé és indexeltem. Nem engedtek be, a smartos sem. Igy eltudtam indulni de a nyomorult bevágta elém, majdnem elvitte a balelejét a szerencsétlen. A hidon is volt egy ilyen produkció, aznap este mindenki ilyen hülye volt igy a pulzusom a dudahasználatban is észrevehető
[link]Elengedem a biciklist, közben a VW ezt kihasználva felmegy a hidra, ok. Mennék tovább erre audi is bevágja, és a kis buzi még be is mutat merthogy NEHOGYMÁ AZT GONDOLJAM NEKEM NEM KÖTELEZŐ LEMONDANI AZ ELSŐBBSÉGEMRŐL
[link]Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Di Natale
aktív tag
válasz Vismajor01 #56689 üzenetére
Nem rosszból mondom, de a dudálást felejtsd már el. Inkább adj hálát, hogy sikerült idejében észrevenni a bajt és megtudtál állni.
-
Vismajor01
addikt
válasz Di Natale #56690 üzenetére
És akkor mivel jelezzem neki hogy mennyiben nem volt oda a manőver? Sétáljak mellé és kopogjak be az ablakon és magyarázzam el?
Vagy hajtsam le a fejem, álljak be a sorba, örüljek h élek és sehogyse törekedjek arra hogy a világ egy icipicit is jobb legyen?
-
NoLF
veterán
válasz Vismajor01 #56691 üzenetére
az ilyen hosszú dudáktól egészen biztos nem lesz jobb a világ, sőt.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
mephi666
nagyúr
válasz Reggie0 #56692 üzenetére
B Zafit vettünk év elején: kis harci sérülés volt már mindkét oldalán, nem gond... legalább nem kapunk agyvérzést, ha kap +1et
-
őstag
Eddig az elsőt néztem, ez egy elég érdekes szitu, szerintem ezt le is szedhetnéd, hogy nehogy betaláljanak miatta... Amiket észrevettem:
1. A jobbra lévő Suzuki-val harcolhattál egy ideje, hiszen én az ilyen szituban be szoktam engedni a mellettem haladót.
2. Egyértelműen látszik, hogy gyorsítottál annak érdekében hogy még véletlenül se férjen be a Suzuki, pedig semmilyen okod nem volt rá.
3. Amikor elkezdtél dudálni 61 Km/h-val haladtál, azért ha itt egy helyszíni ellenőrzés során bemértek volna, akkor itt két dolog miatt (közlekedés és a résztvevők veszélyeztetése és a gyorshajtás) is bevonhatták volna a jogsid.
4. Nem tudtál lassítani, mert gondolom a Suzukis tolt hátulról, szóval nem tudtad elkerülni azt, hogy elengedd (udvariasságból) a buszt.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de ezzel nem túl jó példát statuáltál, egyáltalán nem ilyen módon kell viselkedni szerintem a forgalomban... Ez csak a saját véleményem, kritikám és magamból indultam ki, tényleg nem bántani akarlak, ne értsd félre.
Nézem tovább
[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
titán
Az első kettőre reagálnék. Teljesen szabálytalan a dudálás, semmi sem indokolja. A buszos szabályosan fordult ki, míg te gyorshajtottál a felvétel szerint, majd még te dudáltál rá. A másodiknál pedig szabálytalanul jött át eléd az autó, azonban a dudálás csak feszültséget kelt, balesetet nem előz meg, balesetveszélyt nem hárít el ebben az esetben, szóval 1-1.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz Reggie0 #56695 üzenetére
azért ne forgasd ki a szavaimat. én a 6-8 másodpercig tartó dudán tenyerelésnek nem látom semmi értelmét, nem a dudálásnak.
más kérdés, hogy az ilyen jellegű dolgok bp-n napi szinten több 100szor megtörténnek, ezen se egy rövid, se egy hosszú, se egy másfél perces duda soha a büdös életben nem fog segíteni, de legalább jó sok embert idegesít. én pl rühellem, amikor a mellettem álló sorban valaki tenyerel a dudán, mert ha épp telefonálok vagy valakivel az utóban beszélgetek, akkor egy mukkot nem értek abból amit mondanak/fordítva, plusz alapból is zavarnak az ilyen jellegű hanghatások.
szerény véleményem szerint amin egy rövid duda nem segít (márpedig általában lófüttyöt nem ér a duda, mert vészhelyzet elkerülésére találták ki, nem arra hogy közöld a másik féllel, hogy most ez a manőver neked nem tetszett), azon egy hosszú sem fog.ez az én véleményem, és ennek szvsz vajmi kevés köze van a bolti tolvajokhoz
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Vismajor01
addikt
válasz Csabex #56696 üzenetére
1. Nem harcoltam, ha ismered a környéket nem sokkal ezelőtt piros lámpa van, onnan gyorsitottam ki.
2. Nem gyorsitottam emiatt, honnan tudjam hogy nem jobbra akar menni? Ő maga is csak az utolsó pillanatban jött erre rá, addigra már rég mellette voltam.
3. Kit veszélyeztettem? Hol? És melyik országban élsz hogy 50-es táblánál 61-el mész akkor elveszik a jogsit? Én 50-esnél 72-vel mértek be én csak 15 ezres csekkett kaptam...
4. Mint mondtam ha kidugja az orrát és én látom akkor jó eséllyel kiengedem. Persze ezt sose tudjuk meg.
Az ilyen dudálás szerintem se, erre is próbáltam utalni, hogy ekkor már elég stresszes voltam. Én is meglepődtem h ilyen hosszan dudáltam, nagyon elegem lehetett. De ettől függetlenül én sosem fogom szótlanul nézni hogy valaki ilyen veszélyesen közeledik.
Neked csak annyit tudnék mondani, hogy esti lefekvéshez vedd magadhoz a KRESZ könyvet mert nagyon el vagy tévedve. Csak azért mert én átlépem a sebességhatárt (főleg ennyivel) az rohadtul nem indokolja hogy akkor az egyenesen haladót hirtelen sebességváltoztatásra kényszeritheti. Lásd birósági döntés ahol a dózsa györgy úti karambolnál post portem elitélték a citroenest aki a mercis elé kanyarodott, hiába jött az 130-al nem adta meg az elsőbbséget.
Te se teljesen vagy fair, az állósorban való dudálást ahhoz hasonlitani amikor arra vagyok kényszeritve hogy balesetet kerüljek el és ezt dudálással szóvá teszem. Lehet hogyha nem dudálok/hisztizek észre sem veszi, hogy milyen közel volt. Én nem mondom hogy a legjobb módszer oda menni és verekedni, de a vezetéstrainingen is azt tanitották hogy oda lehet menni és bekopogni és nyugodtan elmagyarázni mi a probléma. Ha ő elkezd üvöltözni vagy ilyesmi akkor ott kell hagyni, és neked sem szabad igy közeliteni. Igy "tanitottam" már embert, hogy buszsávban közlekedhet motoros, hogy nem vett észre amikor kisorolt és erre figyeljen jobban, ez egy egyirányú utca forduljon meg, etc etc
-
Reggie0
félisten
A keresztben allo busz miatt satuzik, az veszhelyzet. A veszhelyzetet addig lehet jelezni, amig el nem harul.
"mert vészhelyzet elkerülésére találták ki"
Es elozes jelzersere orszaguton.Nem a tolvajokhoz van koze, hanem a kozonseghez, mint ahogy abban a peldaban is az volt a lenyeg. Hogy ertsd: nem annak kell magyarazni aki dudal, hanem annak aki miatt dudalnak. Peldaul tegyel panasz a BKV-nal, hogy kevesebb ilyen dudalas legyen a vege, a problemat az oldja meg, nem a dudak kiszerelese vagy letiltasa.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Demon's Souls topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest