Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz Dluinet #57401 üzenetére
Nem, még volt egyenes szakasz a kanyar elött, emiatt is céloztuk meg, hogy a tetemes sebességkülönbség miatt "lendületböl" még kikerüljük, ekkor löttyintette be az autót az út közepére, így egy intenzívebb féktávval belassítottunk mögé, és dicsö sebességgel végigmentünk a kanyarig, a kanyaron végig, majd utána volt mód elözni.
-
inf3rno
nagyúr
válasz Szada85 #57399 üzenetére
A szomorú az, hogy még ő perelhetne téged, hogy felismerhető rendszámmal nyilvánosságra hoztad a fotót a kocsijáról. Siralmas, hogy mennyire elbaszott az adatvédelem ebből a szempontból. Régen még működött a nyilvános megszégyenítés intézménye, ma már azt sem lehet, mert az érzékeny kis hópelyheknek összetörik a lelke... :S
Azért nem gyenge, amit előadott..
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Szada85
aktív tag
Nem volt tábla, csak sebességkorlátozás volt (80-as), illetve "veszélyes útkanyarulat".
A vonal valóban kérdéses, elég kopott volt az aszfalton a festés, a kanyarban végig már jobban kivehetö volt, ott záróvonal volt.
@inf3rno:
Igaz, a satírozás kimaradt, bár nem is célom a bp-i autósok csoportjába videóval, képpel szaladni, inkább csak "érdekes" tapasztalatként osztottam meg, számomra új volt ez a manöver.Ellenben az már csak szórakoztat - most is volt a hazaúton pályákon tucatnyi ilyen -, hogy mikor beérek valakit pályán tempomattal, és sávot váltok, hogy elhaladjak mellette, akkor egyre többen "kapnak észbe", és kezdenek veszett gyorsításba, majd mikor visszasorolok mögé, megint elkezd lassulni, mert a korábbi sebességre állított tempomattal újra beérem öket..
Természetesen könnyen lehet fogni a "szar út"-ra is, hogy azért húzodott be mindkét delikvens középre, ami azonban némileg árnyalja a képet, hogy míg beértük öket, addig mindkettö elviselte a vacak út szélét is, és látványosan akkor húzódott be, amikor megközelítettük öket, hogy elözzünk...
-
inf3rno
nagyúr
válasz Szada85 #57405 üzenetére
Engem alapból frusztrál egy kicsit, hogy előznek, azt hiszem az fut át az agyamon, hogy mit csinálok rosszul, hogy ezt kell átélnem. Nem igazán érdekel egyébként a dolog, inkább lassítok, ha olyan a helyzet, hogy minél előbb eltűnjön az illető. Náluk szerintem ez a frusztráció fokozottan jelen van, azért próbálkoznak mindenfélével. Lehet, hogy nem is teljesen tudatos ez náluk, inkább csak reflex, passz.
Ami engem kiakaszt, ha megérkezik mögém, bőven lenne lehetősége előzni, de inkább ott marad mögöttem 10 centire. Tegnap is volt egy ilyen Audis. Deszkákat vittem nyitott csomagtartóval 30-al, erre beáll mögém ahelyett, hogy megelőzne, természetesen olyan távolságra, hogyha esetleg kiesik a deszka, akkor esélye se legyen megállni.
Buliban hasznos! =]
-
mephi666
nagyúr
válasz inf3rno #57406 üzenetére
ilyen alapanyagárak mellett lehet arra várt, hogy kiessen a deszka és elkaphassa
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Reggie0
félisten
Megmondom neked: lassan mesz.
A deszka pedig nem eshet ki, arra nem kell felkeszulnie, hanem neked kell ezt biztositanod.
Sot arra sem kell felkeszulni, hogy ha elhaladva egy masik auto mellett balrol, a sofor kiugrik a kocsi ele. Es arra sem, hogy kiesik az auto kereke.[ Szerkesztve ]
-
titán
Nyilván nem tudhatom hogy vezetsz, szerintem nem csinálsz semmit rosszul. A személyautós-személyautós előzések nagy részét csak a meggondolatlanság és az egó vezérli, egyébként teljesen felesleges, értelmetlen manőver. A seggedbemenés ugyanez. Teljesen mindegy milyen távolságra megy mögötted, akkor is csak mögötted fog menni. Aki menni akar, annak segítek, ne az én valagamban menjen. előzésnél ugyanez. Tele vannak a közútjaink meggondolatlan, felelőtlen autósokkal. Jobb az ilyenektől minél távolabb maradni.
[ Szerkesztve ]
-
-
inf3rno
nagyúr
Ja nem tudom miért. Talán az fut át az agyamon, hogy biztos lassan megyek, de pl lakott területen 60-nál is simán beállnak mögém, hogy gyorsítsak, vagy lenyomnak 100-al. Szóval van egy jelentős réteg a közlekedőknél, akik kb. le akarnak tolni az útról, aztán ez idegesít egy kicsit. Főleg régebben idegesített, manapság már inkább visszaveszek 60 helyett mondjuk 45-re, aztán egy idő után talán kapcsolnak, hogy előzni kéne.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
Szerintem nem is kell pszichológushoz járni az embereknek, elég ha ránéznek a vezetésükre, és egy teljes diagnózist lehet mondani róluk. Persze full egoisták, körülöttük forog a világ. Volt egy Friderikusz riport Rezes Évával nemrég, az is érdekes volt.
Buliban hasznos! =]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
inf3rno
nagyúr
válasz Reggie0 #57421 üzenetére
Az lehet, de nem történt semmi, ahogy ezer másik alkalommal sem. Egyszerűen lassan kell menni, ha megcsúszhat a cucc. Ennyi.
Persze, hogy az én hibám, ha ráesik a kocsijára. Nyilván kifizetem a kárt, de azért ahhoz is kell ész, hogy valaki egy olyan kocsit kövessen 10 centiről, aminek nyitva a csomagtartója, és amiből lógnak ki a deszkák...
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
Ja amúgy teljesen igazatok van, csak a topik címe "Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?". Én meg venni fogok egy utánfutót, mert már unom a bohóckodást a csomagtartóval.
Buliban hasznos! =]
-
konci79
őstag
-
mephi666
nagyúr
na, a múltkori "pirosba becsúszós" videó kapcsán tegnap és ma délutáni 1-1 kisebb kör alatt összejött egy csokor, amire mehetne az 50ezres csekk meg ugorhatna a jogsi talán a busz az, ami határeset, de az is szépen belement a sárgába és méretéből kifolyólag érthető, hogy közben pirosra váltott a lámpa (első jelenetnél meg azt hittem, hogy még a szürke is átmegy, de akkor már megindultak a gyalogosok és szépet fékezve megállt)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Di Natale
aktív tag
Vasárnap Gyöngyösről Pomázra fogok vezetni. Kérhetnék autópályán való vezetéshez tanácsokat?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Di Natale
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!!
-
nagyúr
Sztereotíp bejegyzés következik
Interspar parkoló, egyirányú utcák.
Áll ki a mömbike x5 (vagy még nagyobb suv), persze menetiránnyal szemben. Feleségemnek megjegyzem, hogy mintha csak otthon lennénk (egyirányú utcában lakom), ez is szembe fog menni a forgalommal. Mellettünk elhalad gyalogosan egy szöszi. Majd beszáll a fickójához a bömbikébe. És a szöszi ekkor megszólal: "ez egyirányú utca, pont szembe fogsz menni!". Srác válasza: "mit foglalkozol vele!? üjjé' be, aszt' mennyünk'!"
Ezúton köszönöm szöszinek, hogy nyitott füllel járt, és hogy megtette a tőle telhetőt.
Böbmikésnek meg nem üzenek semmit.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
mephi666
nagyúr
válasz cappa72 #57436 üzenetére
Csütörtök délelőtt 3-4 szembeforgalmas esetet raktak ki helyi csoportba: de nem ám sima kis egyirányú útról... körforgalom, egyirányú kiskörút, 2x2sáv, forgalommal szemben... ilyen világtalanoktól kellene örökre elvenni a jogsit (ez komolyan rosszabb, mint amikor valaki tudatosan egy gyökér, mert az még valahol tisztában van a szabályokkal)
-
titán
-
Zolás
addikt
válasz cappa72 #57440 üzenetére
Szerintem gázüzemű, és hátul van a tartály. Hibás valahol egy tömítés, és elpukkant.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
nyikszi
őstag
válasz cappa72 #57440 üzenetére
Valamelyik cikkben azt írták, hogy több 10 méterre repült a gáztartály. Valószínűleg nem szakszerű beépítés miatt durranhatott el, de a kútkezelőjének is meg kellett volna győződnie, hogy van-e a gáztartályon hatósági zár (vagy valami ilyesmi).
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
őstag
Többször is visszanéztem a videót és feltűnt az, hogy mekkora egy gyáva alak a piros autónál lévő sárga pólós, amely éppen szélvédőmosó folyadékot önt vagy mit, és a robbanás hatására elmenekül a kút másik végébe a kannával a kezében. Nem érdekelte a három ember sorsa, aki kiszállt az autóból a robbanás után, ő a saját bőrét mentette. Szánalmas...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
nyikszi
őstag
-
őstag
válasz nyikszi #57447 üzenetére
Nincs hangja sajnos, de azért ekkora mértékű robbanásnál alap feltételezés, hogy a repülő tárgyak vagy szilánkok miatt megsérülhetnek az autóban ülők is akár, de ő még a videó végén is ott hátul társalog ahelyett, hogy oda rohanjon és megkérdezze jól van-e mindenki.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Reggie0
félisten
válasz Csabex #57446 üzenetére
CNG-t/LPG-t nagy koncentracioban belelegezni nem olyan jo otlet, arrol nem is beszelve, hogy fennall a kemiai robbanas kockazata is. En sem kockaztatnam vadidegenekert. Van akinek van sajat csaladja akikre gondolnia kell es nem vakmeroen ongyilkosnak lennie masok miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Robotporszívók
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest