Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Di Natale
aktív tag
válasz Vismajor01 #56689 üzenetére
Nem rosszból mondom, de a dudálást felejtsd már el. Inkább adj hálát, hogy sikerült idejében észrevenni a bajt és megtudtál állni.
-
őstag
Eddig az elsőt néztem, ez egy elég érdekes szitu, szerintem ezt le is szedhetnéd, hogy nehogy betaláljanak miatta... Amiket észrevettem:
1. A jobbra lévő Suzuki-val harcolhattál egy ideje, hiszen én az ilyen szituban be szoktam engedni a mellettem haladót.
2. Egyértelműen látszik, hogy gyorsítottál annak érdekében hogy még véletlenül se férjen be a Suzuki, pedig semmilyen okod nem volt rá.
3. Amikor elkezdtél dudálni 61 Km/h-val haladtál, azért ha itt egy helyszíni ellenőrzés során bemértek volna, akkor itt két dolog miatt (közlekedés és a résztvevők veszélyeztetése és a gyorshajtás) is bevonhatták volna a jogsid.
4. Nem tudtál lassítani, mert gondolom a Suzukis tolt hátulról, szóval nem tudtad elkerülni azt, hogy elengedd (udvariasságból) a buszt.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de ezzel nem túl jó példát statuáltál, egyáltalán nem ilyen módon kell viselkedni szerintem a forgalomban... Ez csak a saját véleményem, kritikám és magamból indultam ki, tényleg nem bántani akarlak, ne értsd félre.
Nézem tovább
[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
titán
Az első kettőre reagálnék. Teljesen szabálytalan a dudálás, semmi sem indokolja. A buszos szabályosan fordult ki, míg te gyorshajtottál a felvétel szerint, majd még te dudáltál rá. A másodiknál pedig szabálytalanul jött át eléd az autó, azonban a dudálás csak feszültséget kelt, balesetet nem előz meg, balesetveszélyt nem hárít el ebben az esetben, szóval 1-1.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Másodiknál a Smart-os arra számított, hogy a gyalogosoknak elsőbbséget adó furgon miatt egyébként is megállsz és azért vághatott be, de legalább elnézést kért. Hogy szorultál be a jobbra kanyarodók közé? Itt Pesten sok ilyen beszoruló van aki végig vágtat pl. az egyenesen haladón mert az üres, aztán a végén kérdezik be mint pl. az Andrássy-Bajcsy-nál rendszeresen... Na az ilyeneket NEM engedem be. Lehet esetedben nem így volt, nem ítéllek el, ez is csak a saját véleményem és hozzáállásom, mert ha én kivárok 15 - 20 percet araszolva, akkor tegye már meg ő is és ne az legyen a mérvadó, hogy ő egy Audi vagy Merci vagy valami másban csücsül.
Napi szinten itt jövök haza (link keresésnél láttam, hogy éppen szabálytalankodik az a kis piros Maruti vagy Fiat vagy mi az) és itt is a buszsávban végig rohannak ha dugó van, majd onnan vágnak be elém aki kivárja a sorát... Hát itt sem szoktam elengedni, már időben indexelek és vágok be elejébe, de nem mer villogni vagy dudálni. A legszebb amikor begurul egy ilyen retard és mögötte halad a troli, majd a lámpánál a BUSZ jelzésre ugye nem indulhat el és nem is annyira tökös hogy megtegye, ezért beszorul a troli, majd jön a káosz előbbre amikor be kell engedni őt a jobb oldali sávba, hogy tudjon megállni a megállójában.Harmadiknál a biciklis volt a hunyó szerintem, mert ő kellett volna elsőbbséget adjon, hiszen a szembejövő bicikli sávnál egyértelműen látszik a tábla, gondolom nem csak egyik oldalra rakták... Tény, hogy az Audi pofátlanvolt igazad van, de ha egy jó kövéret odalép neki, akkor esélyed sincs olyan közel kerülni hozzá.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
biker
nagyúr
Te ilyen dudafetisiszta vagy ?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest