Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
uborka3
tag
#12302 bár nem akartam hozzád szólni,de te azt állitod, hogy a tanulóautóban a tanuló mindent jól csinálna, de az oktatója ebben akadályozva, bénán diktál neki.Gondolom a tapasztalat beszél belőled,hisz te már annyi embert kiképeztél...
#12349 te azt a manővert, hogy melléd áll és lehúzott ablaknál magyaráz még előzésnek hivod. Ugyan má.. Azt tette amit kellett, kimenekült ebből a helyzetből. -
aesir
veterán
válasz E-Maxx #12346 üzenetére
"Na mondom anyádat azt, leordítottam a fejét, mivel szembe jó hosszan(legalább 3km-en keresztül, egyenes szakasz)senki nem jött, padlógáz neki, a bömössel lemaradt mint a szar....(volvo s60 2.4t, 240ló)"
Szóval pusztán azért mert felbosszantott egy egybites BMW-s, te súlyosan szabálytalankodtál úgy, hogy MELLETTED A FELESÉGED, HÁTUL MEG A GYEREK.
Megérte megijeszteni őket? Megérte megmutatni nekik, hogy semmivel sem vagy különb mint a BMW-s? Belegondoltál, hogy ezek után VALÓJÁBAN mit gondol rólad a feleséged meg a gyereked?
Van saját életem...
-
Rover623
félisten
Belegondoltál, hogy ezek után VALÓJÁBAN mit gondol rólad a feleséged meg a gyereked?
Pont az ellenkezőjét, mint azt te gondolod/sejted...
Ez pszichológia...
Ha amúgy rendes családapa, nem veri a feleségét, rendesen eltartja őket, akkor ő az APA...a FÉRFI...
Ilyen esetben a család minden tagja felnéz rá, helyesli majd minden tettét (jól megmutattad neki, apukám!)...akár helyes/törvényes, akár nem...genetikailag belénk van kódolva hogy kövessük a vezérhímet...
Szóval ez nem érv...maradjunk a KRESZ-nél...primus inter pares
-
aesir
veterán
válasz Rover623 #12358 üzenetére
Ha megijedt a nő (ebben a helyzetben nagyon sanszos), akkor nem az alfahímet látja a párjában, hanem azt, aki veszélyezteti a gyerekét és az anyai ösztön mindennél erősebb.
Szóval amit írtál, az egy idealizált kép, ami néhány férfi tévképzete arról, hogy milyennek látja őket a feleségük
Van saját életem...
-
Integra
titán
aki a budai felső rakparton megy a műegyetem előtt a gellért tér felé vagy másik irányba, az vigyázzon nagyon.
engem tegnap hajnali 2kor majdnem frontálból összetört egy faszparaszt passatos..
a paravánfal miatt semmit nem lát az ember.
mentem a lágymányosi híd felé, amikor a paraván fal mögül kirobbant szó szerint egy passat és átrepült az én sávomba..
ahogy a fényeket megláttam, már rántottam is jobbra a kormányt, aztán vissza.
nem sok kellett volna, hogy egy szép 120+ kmh-s crash legyen belőle
elképesztő ez a sok barom....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ha te ettől vezérhím vagy, ámen.
de, hogy a nőkről sok fogalmad nincsen.. de ha ez a te nődnek bejön, meg neked..
egy vezérhím higgadt marad ilyen szituációban és hagyja.
egy vezérhím csak akkor mutatja meg hogy megtudja, ha véletlen életet kell védeni. és akkor odafog ütni. nagyon keményen. de csak legvégső esetben. de akkor pusztít.
na ez az igazi vezérhím. nem a faszkalapmajommacskajancsi akiről te beszélsz.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
biker
nagyúr
válasz Integra #12361 üzenetére
120-as? 30-as táblánál? ?)
nem mellesleg, ha ott a szűkületben el tudtad rántani a kormányt, akkor rendesen a felezőn mehettél, mert ott normál esetben, ha te a sávodban vagy, ott elrántod, azonnal padka.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
dragonfx
veterán
megesküdtem volna a Q7es volt a hibás de nem...bivlyul szétment mind2 kocsi..-1 accord és -1 Q7....totálkárosak....a többin enm lepődök meg nem 50nel mentke tutkora....
A sztorihoz>>kemény vagy toldjad neki....jön még S60ra 335i.... ..nem volt angy dolog lenyomni családapaként lehet én se állnék le versenyezni keménykedni megmutatni nem tom...viszont azt mondjuk igaz be kelb izonyítanod te a vagy a jobb...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
AMD Power
titán
Ma reggel illetve most este egy kollégám ismerőse vitt illetve hozott haza este.
1.3 Wartburg.
Volt már olyan érzésetek ,hogy alig várjátok ,hogy kiszálljatok egy kocsiból!? Nekem ma ilyen volt. Nem is maga az autó márkájával volt a bajom hanem ahogy az vezetve volt. Biztos jól vezet a gyerek meg minden (kb 30 év körüli volt) de a 40-s táblánál 80-90-el jöttünk. Persze hátul öv az none.Máskor inkább 20 percel később érek haza BKV-al. (Persze jó fej volt a gyerek mert elhozott de köszönöm máskor inkább ne.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Vannak ilyen emberek, nekem még szerencsére nem sikerült összefutnom velük.
Mondjuk 100-nál szvsz nem lehet érteni, hogy mit kiabál az ember lehúzott ablak mögül sem.
Engem egyik nap egy Porsches fazon idegesített. Nagy forgalom volt a 8-ason és tolakodott rendesen. Persze az erő vele van, fogta megelőzött, gondoltam így jobb is, elmegy, de jött egy nagyobb kanyar és besatuzott szinte. Na, ekkor már gondoltam, hogy vezetni nem tud, csak nyomja a gázt. (Annyi kütyü van az ilyen sportkocsikban ma már, hogy nagyon nehéz megcsúszni száraz úton, már szinte ki kell provokálni, de ő úgy látszik ezt nem vette még észre. ) Úgyhogy megelőztem, nem kellett plussz gázt adnom, persze a pali meg nézett és amint egyenesbe értünk visszaelőzött. A kanyaros trükköt még párszor eljátszottam, aztán elfordult valamerre. Na, ezeket az embereket nem értem. Ha annyira siet, akkor a kanyarban is siessen. Hogy van az, hogy én tudom tartani a 120-at 130-at, ő meg nem? Egyébként nem volt semmi mutogatás vagy ilyesmi, de gondolom azért kicsit berágott rám (nem jogosan).RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
mezis
félisten
-
AMD Power
titán
válasz Calogero #12374 üzenetére
Kemény.
Jó mert tényleg jó fej volt a gyerek meg minden. De miért kell minden sebességi fokozatot üveg hangig húzatni? És mindenhol padló gázzal menni? Vagánykodni akart!? Vagy mi? Mert egy ilyen kocsival elég nehéz. Nem bántásból írom de karláncom többet ér mint az az autó.
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
"Ha amúgy rendes családapa, nem veri a feleségét, rendesen eltartja őket, akkor ő az APA...a FÉRFI...
Ilyen esetben a család minden tagja felnéz rá, helyesli majd minden tettét (jól megmutattad neki, apukám!)...akár helyes/törvényes, akár nem...genetikailag belénk van kódolva hogy kövessük a vezérhímet..."Ha ezt valóban így látod és egyszer úgy alakul hogy elválok, megkérem a kezed. Ígérem nem foglak verni és rendesen eltartalak.
Apropó, miért is kell a nőket eltartani ha dolgoznak? Vagy csak arra valók hogy szolizni meg kondiba meg műkörmöshöz járjanak, esetleg összekotyvasszanak valamit és bekapcsolják a gyereknek a néphülyítőt?
-
amol
addikt
Pénzért lehet venni Porschét de vezetni tudást nem. Ennyi történt. Mint mikor a hirtelen megtollasodott és magát minden előzmény nélkül jenkinek képzelő nagyfiú aki motort még sosem vezetett vesz egy ezerötös Harleyt és az első kanyarban leteszi.
Képzeljétek, ma láttam több autóst aki NEM INDEXELT
Hát ez meg hogy történhetett meg?[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz fullextra #12338 üzenetére
Nem kötném lóerőkhöz. A tapasztalt vezető jelenléte fontos.
(Mindkét gyermekem jogosítvány szerzett 18. éves korában. Egyiknél szinte semmi "felügyelet" nem kellett, hamar ráállt a megítélésem szerint "defenzív" vezetési stílusra. Másiknál ez sokkal hosszabb idő - és türelem és veszekedés - után következett be.)
Egy dolog nagyon zavarta őket: a mögötte jövő türelmetlenkedése (rámászása). Megtanulták, hogy erre a helyes válasz a még nagyobb követési távolság felvétele, hisz csak lassú fékezés esetén nem fog belerohanni a mögötte jövő. Egyszer a Balaton mellett én már szinte lépésben haladtam, mert tényleg centiméterekre mászott rám egy bunkó. Ahhoz a követési távolsághoz pedig még ez is kevés, de legalább kisebb lesz a roncsolás. Szemben állandóan jöttek, előzni nem tudott.)Sokat hallottam mostanság a korhatár szigorításról,
mezis
-
amol
addikt
Ha normális a srác akkor 500 lóval is az, ha nem akkor 50-nel sem. Viszont talán kevesebb baja esik, nem kerül bele annyi kényes szituációba mert nincs mivel jaszkarizni. Aki hajlamos az állatkodásra az alá saját érdekében nem szabad erős autót tenni szvsz.
Aki pedig nem veszi észre milyen a gyereke, az nem fordít rá kellő figyelmet. -
zfarkas
senior tag
Volt ma egy kis torlódás az M7-esen BP felé, úgy 5-6 kocsi csúszott egymásba a belső sávban Tác környékén.
Gondolom a szokásos 10cm-es követési távolság és "még messze van, tudok előzni" lehetett a dologban. Ahogy láttam, nem volt komoly sérülés.Raw Dark Pure
-
Shadows
senior tag
Tegnapi Ferihegyi kalandtúra Gyöngyösről indultunk.....ótópályán
Autopálya fel....eléggé erősnek mondható forgalom....Mi 1.8B+Gáz Toyota Corolla Verso és leállt velünk egy Suzuki ignis 1.3
A story előzgettük egymást erőszakoskodott feltartott....mi tartottuk a 130-at!!
Szóval erősen veszélyztetett, de ez nem volt elég. Azt csinálta beáll elénk 140-el és elkezd blokkolgatni, a ...anyádnak...
De eljött a mi időnk kiment a belsőbe aztán mi felvettük a tempóját, de ugye nem egy kategóra a két autó az nem nagyon akart 140-150 menni....mögötte eléggé nagy autók BMW Merci, mindeki haladna de nem bír velünk és így egy 2 km-es "egymásmelettkocsikázás" után 180-al otthagytuk a picsába.Kérdés??? Mit képzel magáról??? És ha belesetet okoz....Az csak egy suzuki. Szüleimnek wagon r+van, de nem pótolom a lóerők hiányát önnbizalommal és hülyeséggel.
Ezúton is üzenem neki, hogy ha 50 évesen nem tanult meg vezetni már nem is fog!!! És ezt a kapszkodó családjának is elmondhatja a barom.
MÁSIK SZTORY
Beérünk a hungáiára és egy igen alantas állapotú Opel kadett kombi gépkocsi szerette volna átteni a szalagkorlátra az új honda civic személygépkocsit...rárántotta a kormányt aztán vissza...éppenhogy nem lett kocc...barom
MÁSIK SZTORY
Felérünk a Ferihegyi gyorsforgalimira...habár ahol nem volt magasságkorlátozás gyorsabban lehetett haladni, de ez most mindegy...aztán bejött egy kedves Opel Ascona..olyan füstöt nyomott hogy a krém corollára hogy ilyen apró nép motívumokkal volt díszítve egyből....elmegyünk a rendőr melett....erősen néz de igazoltatja a kedves mamit meg a papit mert a vadonat új Skoda FÁbia tipusú LAS-XXX személygépkocsival gyorsan halytott...holott az opelt simán ki kelett volna zárni a fogalomból!!!
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
dragonfx
veterán
válasz Shadows #12392 üzenetére
hát vannak ilyen szituk amikor elszakad a cérna...tudnék mesélni én is ..de minek..mindneki tudja milyena magyar közlekedési morál.
180ig bírta a swift nem is rossz...mér a verso meddig bírja??220?
Majd megtolják az ilyeneket egy gallytörös terepjáróval..ahol nem számít ha átadnak 40-50 pacit mert van elég..és akkor nem kell+ önbizalom.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
amol
addikt
Bécsi úton platós teherrel marhabarom 80-nal, index nélkül cikázva előzget. Normális? Rajta www.fagymenteskerticsap.hu felirat. Biztos a fagykár miatt siet a hülyéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest