Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Én is LX3-ról jövök (jönnék, mert Canon EOS 1N, utána 1v, ami most is itt áll mellettem az asztalon, majd 40D, és most 7D, amivel másfél órája fotóztam legutóbb esküvőt
), de nem bántam meg, hogy nem GX1 lett, hanem GH1, mondjuk, a nagylátó-végét lehet még szélesíteni (jelenleg 14mm x 0.75, de lehet, hogy megkínzom a nyusziánuszt egy Samyang 7.5mm halacskával), de a méretével nincs bajom, ugyanabban az övtáskában hordom, amiben az LX3 lakott.
Ha neked nem annyira szempont a széleslátás/multiaspect, én is GF1-et ajánlanék óccóér', mert amint kihozod a boltból a GX1-et, pont egy GF1 váz árát buktad rajta.
Ha meg a legjobb kell, kb. egy hónappal a Fuji organikus szenzor szabadalma után volt egy hasonlója a Panának is, az X-Pro1 már meg is kapta, hátha Kölnben a GH3-at is valami ilyesmivel jelentik be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de nem bántam meg, hogy nem GX1 lett, hanem GH1, mondjuk, a nagylátó-végét lehet még szélesíteni (jelenleg 14mm x 0.75, de lehet, hogy megkínzom a nyusziánuszt egy Samyang 7.5mm halacskával), de a méretével nincs bajom, ugyanabban az övtáskában hordom, amiben az LX3 lakott.