- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Akkor passz. Pár tesztkattogtatáson kívül nem volt szerencsém az újabb Oly vázakhoz. Nekem tetszettek a képek. Esetleg tölthetnél fel teszt RAW fotókat azokból amivel gondod volt.
A Panasonickal szerintem semmivel nem lennél előrébb, de az tény, hogy a GX80 rawokkal nem bánik el annyira az Adobe, mint a régebbi, G5-tel készültekkel.(#82760) MrChris: szerintem nincs sok tartalék a GX80 RW2 csúcsfényeknél. Ha kiégett akkor max valami szürke mocskot sárga karimával tudsz visszahozni. Inkább úgy hagyom kiégve. A világosabb értékeknél érdemes néha visszahúzni, ha helyesen exponált. A G5-ben ilyen szempontból több tartalék volt. Ott meg a sötétek zajosodtak rondán. Szerintem Pana vonalon szenzorban hosszú évek óta nincs csoda. Picit többet facsarnak ki mindig. Kicsit élhetőbb lesz. Nekem megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest