Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ehheh, pofás obi, ha a G3 nem bukkant volna fel én ezt a vázsapkát szereztem volna be, de most nagyon úgy néz ki, hogy a 20/1.7 a G3 új szenzorával szépen fog teljesíteni, így ez ugrik.
Mivel m4/3-ra nincs fényerős alapzoom és tartok tőle nem is lesz, vagy csak megfizethetetlen áron, így valami DSLR-re szükség lesz, azt, hogy marad a Pentax vagy egy D5100 lesz szintén Tamron 17-50/2.8-cal még nem tudom, az egyiknél (K-r) az AF-probléma zavar, a másiknál (D5100) az egérlyuknyi kereső

Pentax K-5 helyett én Nikon D7000-t vennék, és rá a Sigma 50-150/2.8-at vagy használtan Tokina 50-135-öt, ha ki lehet még fogni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tudományos Pandémia Klub
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest