Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50981) Z_Kati válasza Vyndree (#50978) üzenetére


Z_Kati
csendes tag

Kedves Vyndree, kicsit elpoénkodtam itt a gyerekekkel (legalábbis én azt hittem, de mindenki erre kap rá :) ), talán nem vagyok ám olyan ostoba mint amilyennek kitünik. Elvégeztem egy fotós tanfolyamot is, fotósok véleményét is kikértem, ami persze jelentheti a semmit is, de azt mondom, hogy a régi kis Kodak gépemmel is csináltam olyan fotókat alapbeállításban mint az LX7-tel. Amúgy ennek is ugyanakkora a szenzor mérete mint a Nikonnak tudtommal. Lehet, hogy egyszerüen ez a gép mondjuk profiknak való, akiknek van idejük és kedvük játszadozni a beállításokkal.
Nekem végülis az a tapasztalatom sok-sok tájékozódás után, hogy ez is csak egy jó nagy biznisz mint nagyon sok minden manapság. Nincs egyben olyan gép, ami minden szempontból jó lenne, valahol kompromisszumot kell kötni, hogy ezt kép-vagy video minöségben teszed, vagy árban, vagy zoomban vagy külsöben az mindegy, de kell.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.